Evelina Posted April 28, 2004 Posted April 28, 2004 ja jestem, dzisiaj, na etapie 'przetrzymywania'.Argo sztrajkuje z suchą karmą.Leży w misce od rana. 8) :hmmmm: Mam wrażenie, że czeka na indyczą szyję i 'gotowane' Ale się nie doczeka :wink: Ciekawe kto KOGO :) 'przetrzyma' :wink: :hand: Tadeusz, ja Cie nie poznaje :o :o :o :lol:A swoja droga moja Thally 'strajkuje' na widok indyczej szyji :hmmmm: i wlasnie taka szyjka pelni w misce funkcje wspomianej wyzej pilki tenisowej :roll: Quote
coztego Posted April 28, 2004 Posted April 28, 2004 Krecha ma teraz taką michę, że jej nie przesuwa ani odrobinę w czasie jedzenia. Micha z takiego ciężkiego podgumowanego plastiku, znakomicie się sprawdza. :wink: Je na stojąco, z wiekiem coraz spokojniej. Miała taki moment w życiu, kiedy się kładła przy misce, ale jakoś samo jej przeszło 8) Quote
aleksja Posted April 29, 2004 Author Posted April 29, 2004 uhhuhu, nie sadzilam ze taka dyskusja tu sie zadzieje.milo poczytac;-) bede sledzic nadal. A swoja droga smieszny ten pomysl z pleczka w misce, pierwsze slysze. Ale moze i sprawdzony. Quote
warran Posted April 29, 2004 Posted April 29, 2004 Prawdę mówiąc to, że moja suka jest tak żarłoczna to nie jest takie złe nigdy nie mam takiego problemu jak strajk głodowy w jej wydaniu, że coś jej nie smakuje... :D, ale niestety trzeba mieć oczy dookoła głowy, aby czegoś nie zostawić niechcący w zasięgu labki, jak się ją zostawi samą. :o Quote
Evelina Posted April 29, 2004 Posted April 29, 2004 uhhuhu, nie sadzilam ze taka dyskusja tu sie zadzieje.milo poczytac;-)Staramy sie :wink: :lol:Przyszla mi do glowy jeszcze jedna mysl. We Francji bardzo popularnym sportem jest Pétanque. To gra w ktorej wykorzystuje sie metalowe kule, wielkosci pilki tenisowej, wazace ok 1 kg. Moze takie zastosowac w misce ? :lol: Latwa do mycia, ciezka, trudna do usuniecia, 'przygwozdzi' miche do podlogi. :lol: Quote
PATIszon Posted April 29, 2004 Posted April 29, 2004 A wiecie, ze taka metode stosuje sie od dawna u koni? Wklada sie im kamien do zloba i wtedy nie moga majtac lbem rozsypujac po podlodze owies. :lol: Quote
Recommended Posts