Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Godzinę temu dzwoni kolega....znalazł młodego Asta przy drodze na Częstochowę, pies sam wskoczył mu do samochodu, z ogromnym smakiem zjadł całe śniadanie i usadowił sie na przednim siedzeniu.Kolega podpytywał ludzi, ponieważ zajście miało miejsce koło zajazdu....pies prawdopodobnie został porzucony, wywalony z samochodu :placz: I oczywiscie pytanie, co robić?Gdzie pytać?Zostawić przy drodze szybkiego ruchu czy może zabrać ze sobą?Ale co dalej? :-( Postanowiliśmy, ze zabiera psa i jedzie w moją stronę...do Sosnowca.I tu kończą sie pomysły.Czy ja jestem nienormalna?Proszę, czy ktos ma jakis pomysł?

Kolega podjechał do mnie na zakład, zdołałam zrobic kilka zdjęć, kurde, to piękny psiak :shake:

tu na siedzeniu kolegi:

kolejne:

wujek uważaj, patrz przed siebie!

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeśli ktokolwiek by zaoferował chociaż jeden dzień lub dwa to proszę dzwońcie do mnie na komórkę 505-497-467, jeśli by mi sie wyłączył telefon bo bateria siada to podaję numer mojego męża 506-160-838, jesteśmy dyspozycyjni by dowieźć, dziękujemy za pomoc.

Posted

[FONT=Arial]boszzz... cudo.:loveu::loveu:... ale ja nie mam żadnego pomysłu... nawet na kilkudniowe przechowanie :shake:[/FONT]

[quote name='andzia69']tak, to pitek redzik...ale uszy to ma fatalnie zjechane:shake:[FONT=Arial]tak... tym razem to nie bandoś :evil_lol::evil_lol: niech ci bedzie ;)[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]boszzz... cudo.:loveu::loveu:... ale ja nie mam żadnego pomysłu... nawet na kilkudniowe przechowanie :shake:[/FONT]

[FONT=Arial]tak... tym razem to nie bandoś :evil_lol::evil_lol: niech ci bedzie ;)[/FONT]

clock - przypatrz się, moze to jednak bandoś:eviltong:

Posted

[quote name='andzia69']clock - przypatrz się, moze to jednak bandoś:eviltong:
[FONT=Arial]:shake::shake::shake: nie widze podobieństwa :roll:... no dobra.. troszke podobny :eviltong::eviltong:
jak śpi w pościeli to na 100% BANDOŚ :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

Mar_tika 17:34:08
mam prośbe napisz prosze na dogo.Ja nie zarejestrowana jestem >Pies do wszystkiego pozytywnie nastawiony,Kotów nie goni.z psami (miał kontakt na spacerze z suczkami sąsiadów)ok.Chce sie tylko bawić nic więcej.Bardzo chyba teskni za swoimi właścicelami bo nieodstępuje Darka na krok:(

Posted

boshe i co z nim? jest u Darka cały czas? nikt sie nie zglosił? co z tym cieszynem? cholera ja nie mam go gdzie wziazc....i nic tez mi nie przychodzi do głowy...
płatny hotel....ile w ciesznie doba kosztuje?:-(

Posted

Piekny pitbullek red nose z niego :loveu: :loveu: :loveu: przeraza mnie to ze tak wiele szczeniakow ostatnimi czasy trafia na ulice :shake: jest gorzej niz w wakacje :angryy: ludzi totalnie %$#^&*(%$ :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

jak psiak zachowuje sie do innych psiakow ??? ile ma ??? byliscie z nim moze u weta zeby okreslil jego wiek ???

Posted

Mar-tika napisała mi na gg: pies przyjaźnie nastawiony jest do innych psów obojga płci.Koty bardziej go interesują jako troche inne stworzenia nie pachnace jak pieski ,ale gresywny w stosunku do kotów nie jest.Jest zwariowany ,ale posłuszny jak powie mu się nie wolno to słucha.Nie załatwia się w domu stoi pod drzwiami jak chce suiusiu.Jak ktos madry dostanie go w swoje łapki i ulozy go odpowiednio .Bedzie miał cudownego przyjaciela.Tyle moge sie na jego temat wypowiedzieć ja ,kociara.Lena napewno bedzia miala wiecej do powiedzienia i bardziej fachowo sie wypowie.

Nie jest zalogowana na dogomanii...
Zaraz wkleję fotki