lena_zet Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Godzinę temu dzwoni kolega....znalazł młodego Asta przy drodze na Częstochowę, pies sam wskoczył mu do samochodu, z ogromnym smakiem zjadł całe śniadanie i usadowił sie na przednim siedzeniu.Kolega podpytywał ludzi, ponieważ zajście miało miejsce koło zajazdu....pies prawdopodobnie został porzucony, wywalony z samochodu :placz: I oczywiscie pytanie, co robić?Gdzie pytać?Zostawić przy drodze szybkiego ruchu czy może zabrać ze sobą?Ale co dalej? :-( Postanowiliśmy, ze zabiera psa i jedzie w moją stronę...do Sosnowca.I tu kończą sie pomysły.Czy ja jestem nienormalna?Proszę, czy ktos ma jakis pomysł? Kolega podjechał do mnie na zakład, zdołałam zrobic kilka zdjęć, kurde, to piękny psiak :shake: tu na siedzeniu kolegi: kolejne: wujek uważaj, patrz przed siebie! Quote
dzodzo Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 śliczny-tzreba bullomaniakom podeslac!!!! Quote
lena_zet Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 dzodzo napisał(a):śliczny-tzreba bullomaniakom podeslac!!!! jest wątek, koleżanka założyła, ale narazie zero odzewu:-( Quote
malawaszka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 a to AST czy Pitbul red nose? ale ładna psina :shake: Quote
dzodzo Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 J a jestem laik ale dla mnie to red nose, tylko uszy ma opier...jak sekatorem:shake: Quote
andzia69 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 tak, to pitek redzik...ale uszy to ma fatalnie zjechane:shake: bshe - to już chyba epidemia:-(:-(:-( codziennie nowe bullowate:placz: Quote
lena_zet Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 dziękuję wszystkim za pomoc, to bardzo ważne i podnosi na duchu, że czlowiek nie ejst sam.Proszę, czy ktokolwiek z Was ma pomysł jakiegoś tymczasu? Quote
dzodzo Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 wiem,ze gdzieś w okolicach sosnowca jest hotelik, gdzie obecnie przebywa nasz "nadziejowy"dobek Fado wyciagniety z sosonowieckiego schronu-ale hotel to koszty .... Quote
lena_zet Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 hoetele obdzwonione, ale okres świateczny i NIE MA MIEJSC, kurde Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [FONT=Arial]Podnosze watek .....pomyslu brak :-([/FONT] Quote
dzodzo Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 apelowac do wszystkich o pomoc w przetrzymaniu piesa przez ten trudny dla zwierzakow swiateczny czas... kto moze dac DT?????? Quote
lena_zet Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 jeśli ktokolwiek by zaoferował chociaż jeden dzień lub dwa to proszę dzwońcie do mnie na komórkę 505-497-467, jeśli by mi sie wyłączył telefon bo bateria siada to podaję numer mojego męża 506-160-838, jesteśmy dyspozycyjni by dowieźć, dziękujemy za pomoc. Quote
ruda76 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 to juz 2 pituś znaleziony w ostanim czasie:placz: Quote
malawaszka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 piękne oczęta wypatrują szansy!!!!!! Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [FONT=Arial]boszzz... cudo.:loveu::loveu:... ale ja nie mam żadnego pomysłu... nawet na kilkudniowe przechowanie :shake:[/FONT] [quote name='andzia69']tak, to pitek redzik...ale uszy to ma fatalnie zjechane:shake:[FONT=Arial]tak... tym razem to nie bandoś :evil_lol::evil_lol: niech ci bedzie ;)[/FONT] Quote
andzia69 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]boszzz... cudo.:loveu::loveu:... ale ja nie mam żadnego pomysłu... nawet na kilkudniowe przechowanie :shake:[/FONT] [FONT=Arial]tak... tym razem to nie bandoś :evil_lol::evil_lol: niech ci bedzie ;)[/FONT] clock - przypatrz się, moze to jednak bandoś:eviltong: Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='andzia69']clock - przypatrz się, moze to jednak bandoś:eviltong: [FONT=Arial]:shake::shake::shake: nie widze podobieństwa :roll:... no dobra.. troszke podobny :eviltong::eviltong: jak śpi w pościeli to na 100% BANDOŚ :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
halbina Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Wziąć nie mogę... roześlę wici, gdzie sie da... Quote
halbina Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Mar_tika 17:34:08 mam prośbe napisz prosze na dogo.Ja nie zarejestrowana jestem >Pies do wszystkiego pozytywnie nastawiony,Kotów nie goni.z psami (miał kontakt na spacerze z suczkami sąsiadów)ok.Chce sie tylko bawić nic więcej.Bardzo chyba teskni za swoimi właścicelami bo nieodstępuje Darka na krok:( Quote
Ambra Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 boshe i co z nim? jest u Darka cały czas? nikt sie nie zglosił? co z tym cieszynem? cholera ja nie mam go gdzie wziazc....i nic tez mi nie przychodzi do głowy... płatny hotel....ile w ciesznie doba kosztuje?:-( Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [FONT=Arial]wyciagam na 1 sza ....[/FONT] Quote
Tengusia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Piekny pitbullek red nose z niego :loveu: :loveu: :loveu: przeraza mnie to ze tak wiele szczeniakow ostatnimi czasy trafia na ulice :shake: jest gorzej niz w wakacje :angryy: ludzi totalnie %$#^&*(%$ :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: jak psiak zachowuje sie do innych psiakow ??? ile ma ??? byliscie z nim moze u weta zeby okreslil jego wiek ??? Quote
halbina Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Mar-tika napisała mi na gg: pies przyjaźnie nastawiony jest do innych psów obojga płci.Koty bardziej go interesują jako troche inne stworzenia nie pachnace jak pieski ,ale gresywny w stosunku do kotów nie jest.Jest zwariowany ,ale posłuszny jak powie mu się nie wolno to słucha.Nie załatwia się w domu stoi pod drzwiami jak chce suiusiu.Jak ktos madry dostanie go w swoje łapki i ulozy go odpowiednio .Bedzie miał cudownego przyjaciela.Tyle moge sie na jego temat wypowiedzieć ja ,kociara.Lena napewno bedzia miala wiecej do powiedzienia i bardziej fachowo sie wypowie. Nie jest zalogowana na dogomanii... Zaraz wkleję fotki Quote
Tengusia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 a wiadomo ile on ma ??? rozumiem ze jest u kogos na DT i szukamy mu domu na stale ??? czy grozi mu schronisko ??? Quote
Recommended Posts