AgaZ Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Eee hrabiowski charakter to ściema,to iście bokserski charakter,dziś już takie dzikowanie było,że aż miło.Przywitał mnie moim laczkiem w zębach jak wróciłam i na hasło piłeczka zachował się jak szczeniak.Przekochany to pies jest ,myślę,że coraz lepiej się tu czuje,puszeczki i owszem ,gotowanym ryżem z mięsem,w zasadzie wzgardził,zjadł troszeczkę... Quote
AgaZ Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Od piątku czekałam na ten uśmiech...:loveu: Quote
kaLOlina Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 AgaZ- no prosze prosze jakiego peiknisi masz!! a wiesz ze ja musze do Ciebie wlecice- mam kocyk i umowe... piekny ten Nero jest no ja nie moge!! Quote
AgaZ Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Wleć,wleć,bo zakosiłyśmy kocyk;).Nero jest piękny,jakby co szuka domku stałego,gdzie dajesz ogłoszenia? Quote
AgaZ Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Monia może by tak tytuł zmienić,dobitniej ,że domu stałego szuka... Quote
AgaZ Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Nero to super pies,ma wspaniały charakter,jest bardzo posłuszny,rozumie wiele komend,słów,jest bardzo łagodny,dla dzieci delikatny.Od poniedziałku czuje się u nas bardzo dobrze,zaczął brykać z przytulanką,jak się cieszy bierze ją w zęby i chce być goniony,a potem zmęczony z nią zasypia.Nie można go nie lubić,prawdziwa pociecha z niego:loveu: Na spacerze nie ciągnie,za wcześnie żeby go spuścić ze smyczy,ale ma ochotę pobiegać.Gramoli się na łóżka,ale strofowany schodzi i kładzie się na legowisku.Pies posłuszny,łagodny,przyjazny i w dobrym humorze,do tego piękniś z niego - czego chcieć więcej? Jutro kastracja+usunięcie narośli+czipowanie. Quote
AgaZ Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Nero po kastracji,śpi teraz w kołnierzu,przy okazji miał wyciętą narośl na udzie.Wyniki krwi ok,uszy nadal do leczenia.Ale niestety to co mnie niepokoiło tzn jego niestabilność nóg,takie "rzucanie" przy siku wyszło na zdjęciu rtg - zwyrodniałe stawy biodrowe.Zalecony preparat witaminowy CANIVITON forte (kupiony przez naszego dobrego duszka - Mamę Joli) no i w razie bólu leki przeciwbólowe,zdaniem lekarza Neruś musi być taki chudy,niewskazane dodatkowe kilogramy. Quote
PaulinaT Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Ojej... biedny psiak. Trzymam za szybką rekonwalescencję i małokłopotów z aparatem ruchu... :thumbs: Quote
MonikaP Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Aga, czekam na najbardziej rozmaślone, bokserze zdjęcie, żeby je dać do ogłoszenia ;-). Quote
AgaZ Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Czyje to kopytko?Ulubiony misiek Nerusia,on go tak przygryza i zasypia z nim w zębach... Quote
AgaZ Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Tak Tigra towarzyszyła swojemu koledze na drugi dzień po zabiegu,nie narzucała się ,wspierała w niedyspozycji... Quote
MonikaP Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 AgaZ, moja poczta chodzi jak chodzi i zdjęcie doszło niestety dopiero b.późnym wieczorem, więc dopiero przed chwilą wysłałam ogłoszenie. Jak dobrze pójdzie, może ukaże się już w sobotę, a jak nie, to pewnie na początku przyszłego tygodnia. Kontakt oczywiście na Ciebie :-). Quote
AgaZ Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Dzięki Dobra Kobieto:loveu:...Mam przeczucie,że to już koniec mojej udręki:evil_lol:,wczoraj wzięłam syna na rower (na trzech kołach,bo tak ładnie było) i te dwa konie ze sobą - nie wiem jak to przeżyłam:loveu: Quote
MonikaP Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 AgaZ napisał(a):Dzięki Dobra Kobieto:loveu:...Mam przeczucie,że to już koniec mojej udręki:evil_lol:,wczoraj wzięłam syna na rower (na trzech kołach,bo tak ładnie było) i te dwa konie ze sobą - nie wiem jak to przeżyłam:loveu: Mam nadzieję, że ogłoszenie coś da.... Szczerze Cię podziwiam za ten rowerek z dwoma bokserami, może tylko ja mam boksera poruszającego się mało skoordynowanymi skokami (bo tu jest trochę rozgrzebanej ziemi, wprawiającej psa w ekstazę, a tu patyczek, który trzeba zaaakować, a tam znowu ptaszek przeleciał...:diabloti:)... Quote
MonikaP Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Nero ma dziś ogłoszenie w Wyborczej..... :razz: ;-). Quote
AgaZ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ostatnie zdjęcia z dt Nerusia ,jutro chłopak wyrusza do swojego własnego,wspaniałego domku,oj Tigrunia będzie płakać Quote
Recommended Posts