Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madzik77... Bardzo bardzo dziękuję!! :multi:

Sunia oczywiście wciąż u mnie, czekam na aparat (a właściwie kabelek USB, bo aparat już mam..), żeby móc zrobić jej więcej fotek. Potem porobię ładne ogłoszenie i rozwieszę po Poznaniu..

Posted

A sunia ma cieczkę :cool1: Jak moje brytany zaczną się poważniej nią interesować, to pójdzie na kilka dni do mojej koleżanki, która ma 2 suki. Bo boję się, żeby Ares i Klusek nie zaczęły się o nią bić :mad:

Posted

Chcę ją ciachnąć, tylko cichcem liczyłam, że zrobi to nowy domek.. No ale jest, jak jest, a wydaje mi się, że w czasie cieczki nie wolno. Poza tym to jej pierwsza cieczka, więc i tak wcześniej chyba nie można było..

I Madzik77 bardzo Ci dziękuję za podbijanie wątku i zainteresowanie.. :calus:

Posted

gdybym mogla to nie musialabys mine pytac ..
zreszta takie dogo by nie istnialo bo wszystkie bidy bym wziela ...
zreszta widizsz te psiaki w moim podpisie? nie musialy by tam być...
chyba kazdy z dogo jest zapsiony i nie tylko.

Posted

No i sunia chwilowo zmieniła tymczas :cool1:
Gdy przyszły najgorsze dni jej cieczki, moje psy po prostu zwariowały. Gdy ją im zabrałam, Klusek podczas mojej naprawdę krótkiej nieobecności rozwalił klatkę (taką dużą dla psów), zeżarł mi pół wykładziny i wydrapał dziurę w drzwiach, a Ares pogryzł swoje legowisko. Poza tym Klusek od wczoraj nic nie je, za to Ares nieustająco usiłował go pokryć :mad: Z tym kryciem na szczęście już mu przeszło, a i Klusek wykazuje jakieś zainteresowanie żarciem.

Bierzcie ode mnie to małe czarne!! :evil_lol: