dragoniasta Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Jedna sunia w nowym domku :multi: Proszę, zaglądajcie tu czasem.. :-( Quote
Hakita Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Bardzo, bardzo się cieszę Kochana...:loveu::loveu::loveu: A są jakieś szanse na domek dla drugiej??? :cool3: Quote
dragoniasta Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Szanse marne.. A właściwie zerowe póki co :-( Nie wiem jak ja to rozegram, idę jutro na 9 godz do pracy i kto się Malutką zajmie..? Rodzina się wścieka i ani myśli sprzątać po niej jak siusiu zrobi itd. Pomóżcie Quote
Hakita Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [FONT=Tahoma]Niech te Święta tak wspaniałe,[/FONT] [FONT=Tahoma]będą całe jakby z bajek…[/FONT] [FONT=Tahoma]Niechaj gwiazdka z nieba leci,[/FONT] [FONT=Tahoma]a Mikołaj tuli dzieci.[/FONT] [FONT=Tahoma]Biały puch niech z nieba spada,[/FONT] [FONT=Tahoma]niechaj piesek w nocy gada...[/FONT] [FONT=Tahoma]Niech choinka pachnie wszędzie,[/FONT] [FONT=Tahoma]no i radość wokół będzie…[/FONT] [FONT=Tahoma]Radosnych, cudownych Świąt Bożego Narodzenia[/FONT] [FONT=Tahoma]Życzy Ania z Nerusiem, Zuluskiem i Hetre [/FONT]:tree1: Quote
asiak Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [FONT=Tahoma]Śnieg okrył ziemię puszystą bielą,[/FONT][FONT=Verdana] [FONT=Tahoma]Wokół się wszyscy ludzie weselą. Spłynęła z niebios dla nas nowina- Najświętsza Panna powiła Syna. I my Dzieciątku dziś hołd oddajmy Polską kolędę Mu zaśpiewajmy. Niech śpiew przy żłóbku i w dzień i w nocy Mocą, radością serca jednoczy...[/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Tahoma]Zdrowych, Spokojnych i Radosnych [/FONT][/FONT] [FONT=Verdana][FONT=Tahoma]Świąt Bożego Narodzenia...:tree1:[/FONT][/FONT] Quote
dragoniasta Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 sunia prosi o domek :modla: Quote
Hakita Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 A co to??? :cool3: Halinko wzięłaś Małą na tymczas??? :cool3: Quote
dragoniasta Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Kochana Hala wzięła Małą do siebie jak szłam na 9 godz do pracy.. A że kończylam o godz 24 to sunia została u cioci do południa dnia następnego :p Nie ma to jak niezawodna ciocia Hala :Rose: Quote
dragoniasta Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 No popatrz, a u mnie już nie sika itd. :lol: Quote
Hala Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Widzę że na wątku nic się u suczynki nie dzieje. :shake: A ona była u mnie już drugi raz. Fajna z niej dziewczyna. Nieco jeszcze nieśmiała ale kochana. Quote
Hakita Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Śliczna Kruszynka...:loveu::loveu::loveu: Jakoś mi wątki umykają i dlatego tak mało zaglądam, ale już się poprawiam ;) A są chociaż jakieś widoki na domek? Quote
Hakita Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 W nadchodzącym, nowym roku, życzę wszystkim ZDROWIA - zdrowia, które jest niezbędne by być... RADOŚCI - radości rozświetlającej każdy nowy dzień... MIŁOŚCI - miłości sprawiającej, że chce się żyć... oraz MARZEŃ - marzeń, bez których żyć nie można, spełnienia tych najskrytszych i tych, w których spełnienie straciliście już wiarę... Wszystkiego najlepszego!!! życzy Ania z Nerusiem, Zuluskiem i Hetre Quote
Hakita Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Hala napisał(a):Nie ma to jak popularność :cool3: Jaka popiularność Halinko??? :cool3: Quote
dragoniasta Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 ano nikt nie zagląda.. Hala z allegro się wstrzymamy, bo może jest szansa na domek.. Koleżanka ma drugą suczkę w jej typie i się w naszej Suni zakochała. Pozostaje przekonać mamę.. Quote
Hakita Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Co tam u Maleńkiej??? Pojawiły się chociaż jakieś szanse na domek??? :cool3: Quote
dragoniasta Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Sunia jest przekochana, przymilna, niezałatwiająca się w domu, lubiąca dzieci, koty i inne psy, zupełnie niekłopotliwa.. dlaczego nikt jej nie chce..? :-( Quote
Hakita Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Dałam sunię tutaj.. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103321 Quote
Recommended Posts