simbik Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='ewa1000']Czy dogi niemieckie wszystkie kolory? Wszystkich było 31 :) Tak jak już Jo-Jo napisała niestety potrzebne nam wszystkie kolorki :oops:, ale my dwie zainteresowane, więc wychodzi po 15-16 sztuk na każdą ;). Quote
ewa1000 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 bety, Akita młoda urodzona 26.01.2007 O; STECAL'S BROOKLYN, m: HIKAY HARD HEARDED WOMAN wł. Golnikova&Nazarikhina No, a teraz drugie podejście do dogów.( Wczoraj nie zapisał mi się post:placz:) GREAT DANE FAWNM BRINDLE psy kl. mł EURO POWER BOY TOY fin GENEDDA ENS ENTIUM fin suki kl.mł EURO POWER BLACK MAGIC fin SUKI KL.WET dogiwogin laodicea fin psy kl.otw. LOVE-DANE'S X-MAS DUKE fin OPERTUNITY'S COULD'T BE BETTER fin psy kl.champ LOVE -DANE'S VICTORY OF NORTH fin syki kl.otw ALDER GLADE'S DAPHNE GREAT-M fin LAGARDA'S PEARL TO CHIC CARELIA fin suki kl.champ DUNDANE'S SHOOTING STAR fin GREAT DANE BLACK, HARLEQUIN psy kl.mł IRONWOOD'S ANTTI'S BENJAMIN FRANKILIN fin DANEMANIAN PIKKU PRINSESSA EVERYBODY'S LOVE ELEGANS SORBUS INTERMEDIA est psy kl. pośr GENEDDA DE IMPROVISIO psy kl.otw DANEMANIAN MESSENGER fin MARLIN VON HOLLENSTEIN rus PEKKA ON NIMENI V'T BUITENGEUREN psy kl.champ SORBUS INTERMEDIA DOLLAR est suki kl.pośr JATTILASEN MYRNA fin suki kl otwarta RIVERCREST QUEEN ISABELLA fin suki kl. champ BONEL S'AIDEE DOGWOGI fin HALTMEIER'S GRETS V GRANDISON sweden JATTILAISEN GLADIOLUS fin PAtch- guilt's CLOUDBERRY est GREAT DANE BLUE psy kl.szcz BONEL ZIMPSON fin psy kl mł ALEXANDER fin suki kl.mł SANTA FE SIMONA est psy kl.otw BONEL URUK-HAI fin suki kl otw ROXANA IMPOSSIBLE TO REPLACE lit i..koniec sorki za literówki acha, te persony tylko 3 w katalogu i wszystkie trzy fińskie Quote
bety Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 ewa1000 napisał(a):bety, Akita młoda urodzona 26.01.2007 O; STECAL'S BROOKLYN, m: HIKAY HARD HEARDED WOMAN wł. Golnikova&Nazarikhina Jeszcze raz BARDZO BARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Pzdr Quote
PARSONRK Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 ewa1000 napisał(a): acha, te persony tylko 3 w katalogu i wszystkie trzy fińskie :lol::evil_lol::lol::evil_lol: :roll: he he he - znaczy nawet zgłoszenia nie przyjęli....mimo, że potwierdzili maliem przyjęcie psa..... echhhh kurczak :) pojedziemy na czerwcowy :) Quote
Goshka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 A czy ja mogę prosić staweczkę wyżłów niemieckich krótkowłosych. Planuję się wybrać tym roku, a nie wiem co tam się w naszej rasie pojawia na estońskich wystawkach. :cool3: Quote
ewa1000 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Wyżłów nie było;) A gordony sztuk 8, stawkę napisze wieczorem Quote
jo-jo Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 ewa1000 napisał(a):bety, Akita młoda urodzona 26.01.2007 O; STECAL'S BROOKLYN, m: HIKAY HARD HEARDED WOMAN wł. Golnikova&Nazarikhina No, a teraz drugie podejście do dogów.( Wczoraj nie zapisał mi się post:placz:) GREAT DANE FAWNM BRINDLE... Wielkie Dzięki ! Jaka ilość Finów :-o Quote
ewa1000 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 GORDONY : sędzia MARIJA KAVICIC psy kl.mł YUKKI HILL SANTA BLUES rus YUKKI HILL SHAMAN'S EYE est suki kl.mł YUKKI HILL SHOW QUEEN rus psy kl.wet GOLDEN EYE est suki kl.pośr MILA GRANDSET ALL THAT MAGIC est suki kl. otwarta JAQUELINE'S AMAZING AFRODITE fin suki kl.champ SHOWPOINTBE POP A LULA rus + jeszcze dwie pary hodowlane Jo-jo, ogólnie to dużo Finów było :roll: Quote
jo-jo Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 ewa1000 napisał(a):Jo-jo, ogólnie to dużo Finów było :roll: Ehh dlatego obawiam się Esotnii, szczególnie jak dają na dogi Skandynawskiego sędziego, dla którego mój może mieć ciut za dużo.. fafla :grins: Quote
Śnieżynka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 a można prosić o staweczke Chińskiego Grzywacza :D Quote
simbik Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 jo-jo napisał(a):Wielkie Dzięki ! Jaka ilość Finów :-o Ja również dziękuję za dożki :lol:. Quote
Frytela Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 A czy mogłabym prosić o staweczke welsh corgi?? Quote
Goshka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='ewa1000']Wyżłów nie było;) oooo, no to grzech się nie wybrać:cool3: Quote
narisowa Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 ewa1000 dzięki wielkie za gordonki:) Quote
Recommended Posts