Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]jak minęła nocka...:roll: :diabloti: wszyscy żyją?? :razz::razz:[/FONT]

[FONT=Arial]no widzisz :p.....zapytalaś:razz: .....nie bolalo :evil_lol::evil_lol:

a ja dopytam ......Jak sąsiedzi :razz::razz::razz:
[/FONT]

Posted

Żyjemy:lol:
Wysłałam TZ-ta na zakupy, a potem do pracy. Rano nakarmiłam zwierzyniec, tym razem kotu zasmakował psi royal w momencie, gdy pilnowałam, żeby pies nie zeżarł whiskasa:mad:
Dom wariatów:evil_lol:
Muszę się przyzwyczaić do nowych obowiązków.
Generalnie zwierzaki się omijają, na razie spięć większych nie było, ale i zażyłości też nie zauważyłam. No cóż to dopiero pierwsze dzień i noc.;)
Kotka jest zajefajna, kompletnie bezproblemowy zwierzak, kto ją weżmie, to wygra los na loterii.
Mam cichą nadzieję, że zostanie:eviltong:, ale daleka droga do wzajemnej akceptacji.
Póżniej napiszę więcej, tera sprzątam bajzel i kombinuje stała miejsce dla Lary (chyba już nią zostanie), bo lubi spać wysoko. Noc spędziła na kuchennym blacie, podłożyłam jej polarowy kocyk. Podejrzewam, że z powodu odmrażającego się w zlewie mięsa, oczywiście zabezpieczonego przed wścibskimi kotami.:evil_lol:
Rano po śniadaniu rypła sie na pralkę i do tej pory tam śpi. Muszę ją stamtąd zabrać, bo pralka ładowana od góry, a pranie wyłazi z brodzika:evil_lol:
Sąsiedzi przyzwyczajeni do mojego wrzaskuna, a zresztą potem już tylko warczał.
Dobra, jak się obrobie to wstawię więcej fotek.

Posted

[FONT=Arial]hihi... czyli kot je psią karme a pies na whiskasie jedzie :evil_lol::evil_lol:

a ja ci mówie że jeszcze sie zaprzyjaźnią :kciuki:

a co do LARY to tak na nia mówiła Kamila, to imie jej poprzedniej kotki ;)
[/FONT]

Posted

No to Cioteczki dobrej zabawy w Sylwestra:BIG::cunao:
szczęśliwego Nowego Roczku 2008
Wypijta:popcorn: za miłośc psio:dog:kocią:kociak:
i nasze z Małżem zdrowie psychiczne:evil_lol:

Posted

[quote name='shanti']

No to Cioteczki dobrej zabawy w Sylwestra:BIG::cunao:
szczęśliwego Nowego Roczku 2008
Wypijta:popcorn: za miłośc psio:dog:kocią:kociak:
i nasze z Małżem zdrowie psychiczne:evil_lol:

[FONT=Arial]:multi::multi::multi:i wzajemnie :loveu::loveu:

a za miłość między gatunkami to ja już zaczne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]a ja sie ide zdrzemnąć ale wypije wypije ;)[/FONT]
[FONT=Arial]pomachaj mi z balkonu :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]http://www.abimex.pl[/FONT]

Jasne!
Łaaał, kotek i piesek są, ino domku brak:diabloti:, może siądzie "6" w lotka:cool3:

Posted

[quote name='shanti']Jasne!
Łaaał, kotek i piesek są, ino domku brak:diabloti:, może siądzie "6" w lotka:cool3:

[FONT=Arial]a zaadoptujesz Nas jak bedziesz miala domecek :razz::razz::grins:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]a zaadoptujesz Nas jak bedziesz miala domecek :razz::razz:[/FONT]
[FONT=Arial]:grins:[/FONT]

Z całym dobrodziejstwem inwentarza:evil_lol:;)

Wymyśliłam kici taki domek, bo lubi być wysoko, gdzie nie doskoczy to małe rozwrzeszczane paskudztwo:lol:

Spodobał jej się:multi:

Posted

Dzieńdoberek, jak forma?:huh:
U nas emocje okrzepły, po okresie wzajemnej nieufności nastąpił okres pewnego wzajemnego zaciekawienia. Na razie odsypiaja dwa dni adrenaliny. Zmęczenie wzięło górę. Kicia przestaje trzymać się na uboczu, szuka naszego towarzystwa, a pies przestaje warczeć.

Cioteczki, jak zdjęcia się Wam otwieraja? Nie są za duże?

Dziki kot z miejskiej dżungli

Posted

[quote name='shanti']Dzieńdoberek, jak forma?:huh:
U nas emocje okrzepły, po okresie wzajemnej nieufności nastąpił okres pewnego wzajemnego zaciekawienia. Na razie odsypiaja dwa dni adrenaliny. Zmęczenie wzięło górę. Kicia przestaje trzymać się na uboczu, szuka naszego towarzystwa, a pies przestaje warczeć.

Cioteczki, jak zdjęcia się Wam otwieraja? Nie są za duże?

[FONT=Arial]:multi::multi::multi: to jeszcze 2 dzionki i będą psio kocie fotecki :multi::multi::multi::loveu:

zdjęcia super :multi::multi:
[/FONT]

Posted

Oj, Cioteczki ja to jestem ostrożną optymistką. Boję się sytuacji, gdy kotka się zadomowi, poczuje pewniej i będzie chciała ustawiać mi psa. Mój nie ma szans, chodzi w niższej wadze:shake:
Pożyjemy zobaczymy.

Posted

[quote name='shanti']Oj, Cioteczki ja to jestem ostrożną optymistką. Boję się sytuacji, gdy kotka się zadomowi, poczuje pewniej i będzie chciała ustawiać mi psa. Mój nie ma szans, chodzi w niższej wadze:shake:
Pożyjemy zobaczymy.

[FONT=Arial]:glaszcze: nie zamartwiaj ...a może ona go potraktuje jak małego kociaka;)

zresztą trzymamy :kciuki: nie puszczamy;)
[/FONT]

Posted

Zacieśniamy więzi:happy1:
Kicia przemianowana z Lary na Milkę (bo taka słodka) przezwycięża nieufność i zaczyna włączać się w nasze życie rodzinne.
Jest bardzo ciekawska i towarzyska i mimo obawy przed zazdrosnym psem chodzi za nami i pakuje się do łóżka:lol:

Posted

[quote name='shanti']Zacieśniamy więzi:happy1:
Kicia przemianowana z Lary na Milkę (bo taka słodka) przezwycięża nieufność i zaczyna włączać się w nasze życie rodzinne.
Jest bardzo ciekawska i towarzyska i mimo obawy przed zazdrosnym psem chodzi za nami i pakuje się do łóżka:lol:

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to mi się podoba najbardziej ;)
no i imię też :grins:
[/FONT]