Alicja Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [FONT=Arial]Jak minęła nocka :razz::razz:[/FONT] Quote
clockwork Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Jak minęła nocka :razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial]też chciałam o to zapytać.... :razz::razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]też chciałam o to zapytać.... :razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial]pytaj :grins: [/FONT] Quote
clockwork Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]pytaj :grins: [/FONT] [FONT=Arial]jak minęła nocka...:roll: :diabloti: wszyscy żyją?? :razz::razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jak minęła nocka...:roll: :diabloti: wszyscy żyją?? :razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial]no widzisz :p.....zapytalaś:razz: .....nie bolalo :evil_lol::evil_lol: a ja dopytam ......Jak sąsiedzi :razz::razz::razz:[/FONT] Quote
shanti Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Żyjemy:lol: Wysłałam TZ-ta na zakupy, a potem do pracy. Rano nakarmiłam zwierzyniec, tym razem kotu zasmakował psi royal w momencie, gdy pilnowałam, żeby pies nie zeżarł whiskasa:mad: Dom wariatów:evil_lol: Muszę się przyzwyczaić do nowych obowiązków. Generalnie zwierzaki się omijają, na razie spięć większych nie było, ale i zażyłości też nie zauważyłam. No cóż to dopiero pierwsze dzień i noc.;) Kotka jest zajefajna, kompletnie bezproblemowy zwierzak, kto ją weżmie, to wygra los na loterii. Mam cichą nadzieję, że zostanie:eviltong:, ale daleka droga do wzajemnej akceptacji. Póżniej napiszę więcej, tera sprzątam bajzel i kombinuje stała miejsce dla Lary (chyba już nią zostanie), bo lubi spać wysoko. Noc spędziła na kuchennym blacie, podłożyłam jej polarowy kocyk. Podejrzewam, że z powodu odmrażającego się w zlewie mięsa, oczywiście zabezpieczonego przed wścibskimi kotami.:evil_lol: Rano po śniadaniu rypła sie na pralkę i do tej pory tam śpi. Muszę ją stamtąd zabrać, bo pralka ładowana od góry, a pranie wyłazi z brodzika:evil_lol: Sąsiedzi przyzwyczajeni do mojego wrzaskuna, a zresztą potem już tylko warczał. Dobra, jak się obrobie to wstawię więcej fotek. Quote
Alicja Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [FONT=Arial]to :kciuki: nadal zaciskam ....... i czekam na fotaski pogadaj z wrzaskunem ;)że fajnie mieć własnego ...kociaka :p[/FONT] Quote
clockwork Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [FONT=Arial]hihi... czyli kot je psią karme a pies na whiskasie jedzie :evil_lol::evil_lol: a ja ci mówie że jeszcze sie zaprzyjaźnią :kciuki: a co do LARY to tak na nia mówiła Kamila, to imie jej poprzedniej kotki ;) [/FONT] Quote
shanti Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 No to Cioteczki dobrej zabawy w Sylwestra:BIG::cunao: szczęśliwego Nowego Roczku 2008 Wypijta:popcorn: za miłośc psio:dog:kocią:kociak: i nasze z Małżem zdrowie psychiczne:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='shanti']No to Cioteczki dobrej zabawy w Sylwestra:BIG::cunao: szczęśliwego Nowego Roczku 2008 Wypijta:popcorn: za miłośc psio:dog:kocią:kociak: i nasze z Małżem zdrowie psychiczne:evil_lol: [FONT=Arial]:multi::multi::multi:i wzajemnie :loveu::loveu: a za miłość między gatunkami to ja już zaczne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
clockwork Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [FONT=Arial]a ja sie ide zdrzemnąć ale wypije wypije ;) pomachaj mi z balkonu :evil_lol::evil_lol: http://www.abimex.pl [/FONT] Quote
shanti Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a ja sie ide zdrzemnąć ale wypije wypije ;)[/FONT] [FONT=Arial]pomachaj mi z balkonu :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]http://www.abimex.pl[/FONT] Jasne! Łaaał, kotek i piesek są, ino domku brak:diabloti:, może siądzie "6" w lotka:cool3: Quote
Alicja Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='shanti']Jasne! Łaaał, kotek i piesek są, ino domku brak:diabloti:, może siądzie "6" w lotka:cool3: [FONT=Arial]a zaadoptujesz Nas jak bedziesz miala domecek :razz::razz::grins:[/FONT] Quote
shanti Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]a zaadoptujesz Nas jak bedziesz miala domecek :razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial]:grins:[/FONT] Z całym dobrodziejstwem inwentarza:evil_lol:;) Wymyśliłam kici taki domek, bo lubi być wysoko, gdzie nie doskoczy to małe rozwrzeszczane paskudztwo:lol: Spodobał jej się:multi: Quote
Alicja Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 ;)[FONT=Arial]...jak ją małe rozwrzeszczane wkurzy to rzuci kaktusem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 :razz::razz:[FONT=Arial]:razz::razz:...................................[/FONT] Quote
shanti Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Dzieńdoberek, jak forma?:huh: U nas emocje okrzepły, po okresie wzajemnej nieufności nastąpił okres pewnego wzajemnego zaciekawienia. Na razie odsypiaja dwa dni adrenaliny. Zmęczenie wzięło górę. Kicia przestaje trzymać się na uboczu, szuka naszego towarzystwa, a pies przestaje warczeć. Cioteczki, jak zdjęcia się Wam otwieraja? Nie są za duże? Dziki kot z miejskiej dżungli Quote
clockwork Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='shanti']Dzieńdoberek, jak forma?:huh: U nas emocje okrzepły, po okresie wzajemnej nieufności nastąpił okres pewnego wzajemnego zaciekawienia. Na razie odsypiaja dwa dni adrenaliny. Zmęczenie wzięło górę. Kicia przestaje trzymać się na uboczu, szuka naszego towarzystwa, a pies przestaje warczeć. Cioteczki, jak zdjęcia się Wam otwieraja? Nie są za duże? [FONT=Arial]:multi::multi::multi: to jeszcze 2 dzionki i będą psio kocie fotecki :multi::multi::multi::loveu: zdjęcia super :multi::multi: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [FONT=Arial]:multi::multi::multi: super że idzie ku lepszemu .....czas ;) i bedzie oki :loveu: Fotki supcio:multi:rozmiar też :cool2:[/FONT] Quote
shanti Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Oj, Cioteczki ja to jestem ostrożną optymistką. Boję się sytuacji, gdy kotka się zadomowi, poczuje pewniej i będzie chciała ustawiać mi psa. Mój nie ma szans, chodzi w niższej wadze:shake: Pożyjemy zobaczymy. Quote
Alicja Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='shanti']Oj, Cioteczki ja to jestem ostrożną optymistką. Boję się sytuacji, gdy kotka się zadomowi, poczuje pewniej i będzie chciała ustawiać mi psa. Mój nie ma szans, chodzi w niższej wadze:shake: Pożyjemy zobaczymy. [FONT=Arial]:glaszcze: nie zamartwiaj ...a może ona go potraktuje jak małego kociaka;) zresztą trzymamy :kciuki: nie puszczamy;) [/FONT] Quote
Alicja Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [FONT=Arial]Hey ....a co tu tak cichutko :razz::razz:[/FONT] Quote
shanti Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Zacieśniamy więzi:happy1: Kicia przemianowana z Lary na Milkę (bo taka słodka) przezwycięża nieufność i zaczyna włączać się w nasze życie rodzinne. Jest bardzo ciekawska i towarzyska i mimo obawy przed zazdrosnym psem chodzi za nami i pakuje się do łóżka:lol: Quote
Alicja Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='shanti']Zacieśniamy więzi:happy1: Kicia przemianowana z Lary na Milkę (bo taka słodka) przezwycięża nieufność i zaczyna włączać się w nasze życie rodzinne. Jest bardzo ciekawska i towarzyska i mimo obawy przed zazdrosnym psem chodzi za nami i pakuje się do łóżka:lol: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to mi się podoba najbardziej ;) no i imię też :grins:[/FONT] Quote
shanti Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Dowody:p Mam nadzieję, że cenzura nie wytnie zdjęć z powodu dwóch całujących się samców:diabloti: Quote
Recommended Posts