shanti Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Okresy ciszy coraz dłuższe:lol: Myślę, że będzie dobrze. Jakby nie, to Magda idziemy spać do Ciebie:diabloti: Quote
clockwork Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='shanti']Akcja zakończona:lol: Kotka z psem się zapoznają. Pies w szoku, kotka opanowana i spokojna. Mało se robi z wrzeszczącego psa. Kicia wlazła za pralkę, ale ciekawie zagląda co to za stwór ją obszczekuje. Wypiła ciepłe mleczko, jeśc nie chce. Jak nie ogłuchniemy, to będzie dobrze:diabloti: Acha! W pobliżu kota pasę psa smakami, żeby mu się dobrze kojarzył;) [FONT=Arial]ooo... już tu byłaś :multi::multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='shanti']Okresy ciszy coraz dłuższe:lol: Myślę, że będzie dobrze. Jakby nie, to Magda idziemy spać do Ciebie:diabloti: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:sąsiedzi napewno się cieszą ;)[/FONT] Quote
clockwork Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='shanti']Okresy ciszy coraz dłuższe:lol: Myślę, że będzie dobrze. Jakby nie, to Magda idziemy spać do Ciebie:diabloti: [FONT=Arial]jak wy we 2 to spoko... ale jak wszyscy wasi sąsiedzi mi sie zlecą to bedzie problem :lol::lol:[/FONT] Quote
shanti Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Myślę, że do 22.00 się zmęczy, a przed to mi sąsiedzi mogą skoczyć:diabloti: Quote
Alicja Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jak wy we 2 to spoko... ale jak wszyscy wasi sąsiedzi mi sie zlecą to bedzie problem :lol::lol:[/FONT] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:przyjedź po materace ....ale rób foty jak będą dmuchać ;)[/FONT] Quote
Wilejkaros Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 A jak Teściowie przeboleli? Jeśli mamy 3 tygodnie do sterylki, to akurat wypłata wpłynie na moje konto, co oznacza przepływ gotówki w stronę konta Klocusiowej ;) Quote
Alicja Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Wilejkaros']A jak Teściowie przeboleli? Jeśli mamy 3 tygodnie do sterylki, to akurat wypłata wpłynie na moje konto, co oznacza przepływ gotówki w stronę konta Klocusiowej ;) [FONT=Arial];)...nie mieli wyjścia .... Iwonko :razz::razz::razz:.......jak uszy ...jak sąsiedzi.....jak zwierzaczki :grins:[/FONT] Quote
shanti Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Kotka nie wygląda na chorą. Ma łupież. Zjadła jedzonko z apetytem. Wypiła trochę mleczka, wody nie chce. Ostrożnie zwiedza mieszkanie. Jeszcze się nie załatwiła, albo też nie znalazłam:cool3:, chodzę i wącham. Parę razy grzebnęła w żwirku. Już zapomniałam, jakie to ciche stworzenie kot:-o Moje psisko chyba ciężko obrażone, co my mu tu przywlekli:evil_lol: Na razie omijają się szerokim łukiem, jak przypadkowo na siebie wpadną to jest syk i wark. Pies z panem są zamknięci w sypialni i pewnie drzemią, kotka siedzi mi na kolanach i zaczyna mruczeć:-o Jest superowa. Do uszu zajrzę póżniej, niech się dobrze poczuje u nas. Quote
Alicja Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 :evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:...ale ja pytalam o wasze uszy :evil_lol: no toś se pańcia nagrabila u swojego psiaka ;) [/FONT] Quote
shanti Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:...ale ja pytalam o wasze uszy :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]no toś se pańcia nagrabila u swojego psiaka ;)[/FONT] Łomatko:thinkerg:, chyba siadło mi na uszy i oczy też;) Robię za coś w rodzaju łącznika, łażę od kota do psa i przenoszę zapachy. Mam nadzieję, że ta moja mała zmora w końcu zaakceptuje kociczkę. Zaczęliśmy psa karcić stanowczym "nie wolno" jak zaczyna szczekać, a jednocześnie nie okazujemy na razie jakiegoś szczególnego entuzjazmu na widok kota. Posuwamy się małymi kroczkami. Quote
clockwork Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Wilejkaros']A jak Teściowie przeboleli? [FONT=Arial]nie dowiedzieli sie prawdy :diabloti: swoją drogą... shanti potrafi lać wode... oj potrafi.... ja sie pilnowałam coby nie patrzeć teściowej w oczy bo ja kłamać nie umie... i gdyby była gadka ja->teściowa oko w oko wyśpiewałabym prawde jak na spowiedzi :roll::cool1: robiłam porządki z legwanem... shanti- koło 18tej wpadniemy do tej znajomej po tą wyprawke dla kici... klikne ci eska ;) [/FONT] Quote
shanti Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Jestem zoodiakowy bliżniak:diabloti: lanie wody mam we krwi:cool3: Super, że będzie wypas dla kota, bo zaimprowizowaną kuwetę mam za płytką. Quote
Alicja Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='shanti']Łomatko:thinkerg:, chyba siadło mi na uszy i oczy też;) Robię za coś w rodzaju łącznika, łażę od kota do psa i przenoszę zapachy. Mam nadzieję, że ta moja mała zmora w końcu zaakceptuje kociczkę. Zaczęliśmy psa karcić stanowczym "nie wolno" jak zaczyna szczekać, a jednocześnie nie okazujemy na razie jakiegoś szczególnego entuzjazmu na widok kota. Posuwamy się małymi kroczkami. [FONT=Arial]Jastrzębski łacznik :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oj biedne te twoje uszy ;)[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie dowiedzieli sie prawdy :diabloti: swoją drogą... shanti potrafi lać wode... oj potrafi.... ja sie pilnowałam coby nie patrzeć teściowej w oczy bo ja kłamać nie umie... i gdyby była gadka ja->teściowa oko w oko wyśpiewałabym prawde jak na spowiedzi :roll::cool1:[/FONT] [FONT=Arial]:razz::razz::razz:niewinne oki .....powieki opujszczone :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...znam ten ból :razz::razz:[/FONT] [quote name='shanti']Jestem zoodiakowy bliżniak:diabloti: lanie wody mam we krwi:cool3: Super, że będzie wypas dla kota, bo zaimprowizowaną kuwetę mam za płytką. [FONT=Arial]a wiesz ze to chyba prawda ......mialam znajomą spod znaku bliźniąt ....ta miala bajer :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [FONT=Arial]a ja myślałam że lanie wody to... rola wodnika :roll::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a ja myślałam że lanie wody to... rola wodnika :roll::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]sąsiadka miała córki bliźniaczki spod znaku Ryb ....te to dopiero lały :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiecznie pieluchy mokre ;):evil_lol:[/FONT] Quote
shanti Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Polecam duet kot-pies na schudnięcie, cały dzień łażę to za jednym, to za drugim:evil_lol: Mnie to wskazane. Co innego Magda i Alicja, ale one mają takie psy, że już wiem czemu takie szczupłe:diabloti:,cały czas mięśnie pracują:eviltong: Quote
clockwork Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='shanti']Polecam duet kot-pies na schudnięcie, cały dzień łażę to za jednym, to za drugim:evil_lol: Mnie to wskazane. Co innego Magda i Alicja, ale one mają takie psy, że już wiem czemu takie szczupłe:diabloti:,cały czas mięśnie pracują:eviltong: [FONT=Arial] no fakt... a tyś jest taka gruba że ja to nie wiem :shake::shake::shake: że mi amortyzatory nie doopły w aucie jak cie wiozłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zbieraj sie dziołcha za 10 minut wychodze.... bede u cie pod klatką [/FONT] Quote
shanti Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Jo mom na czym siedzieć:p Już się zbieram. Quote
clockwork Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='shanti']Jo mom na czym siedzieć:p Już się zbieram. [FONT=Arial]jo tysz mom... kanape, fotele :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='shanti']Polecam duet kot-pies na schudnięcie, cały dzień łażę to za jednym, to za drugim:evil_lol: Mnie to wskazane. Co innego Magda i Alicja, ale one mają takie psy, że już wiem czemu takie szczupłe:diabloti:,cały czas mięśnie pracują:eviltong: :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:ale sie odezwała:razz::razz:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial] no fakt... a tyś jest taka gruba że ja to nie wiem :shake::shake::shake: że mi amortyzatory nie doopły w aucie jak cie wiozłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aaa miałam Ci powiedzieć że zaś Ci lampa nie swieciła po str kierowcy :razz::razz: zbieraj sie dziołcha za 10 minut wychodze.... bede u cie pod klatką [/FONT] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:exmisja ;)[/FONT] [quote name='shanti']Jo mom na czym siedzieć:p [FONT=Arial][FONT=Verdana] Już się zbieram.[/FONT][/FONT][FONT=Arial] jo tysz :grins:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jo tysz mom... kanape, fotele :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]:p popatrz ...masz tak jak ja :razz::razz::razz:[/FONT] Quote
shanti Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Kicia zostanie Lara, bo zdaje się, że jest reakcja na to imię. Lara Croft podoba się TZ-towi, a że podlizujemy mu się aż miło, to nie protestujemy:diabloti: Blacky, skojarzyło nam się z pewnym mało lubianym pudelkiem z naszego osiedla:evil_lol: Kotka zrobiła siku i kupkę do kuwety:crazyeye: Kupka mała ale ładna, zwarta. Robali nie widziałam. Uszy jej dokuczają, trzepie łebkiem i się drapie. Dziś dam jej spokój, a od jutra czyszczenie i krople 2xdziennie. Już wie, gdzie ma jedzenie i picie. Je puszkę whiskasa, bo to jej dawano do tej pory, a nie chcę nagle zmieniać jej diety. Suchego nie rusza. Psie żarcie kompletnie olewa. Za to psu whiskas wybitnie zasmakował, chwila nieuwagi i wtranżolił porcję aż miło. Za to royalek za 10 zł puszka jest be... Mogliby się dogadać, bo kićka jest super. Trochę się obawiam, żeby nie atakowała mi psa, bo wtedy małż się zbuntuje. Myślę, czy nie pryskać psa kocimietką;) Quote
Alicja Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='shanti']Kicia zostanie Lara, bo zdaje się, że jest reakcja na to imię. Lara Croft podoba się TZ-towi, a że podlizujemy mu się aż miło, to nie protestujemy:diabloti: [FONT=Arial]:cool2: super taktyka [/FONT] *** Myślę, czy nie pryskać psa kocimietką;) :evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:świetny pomyślunek ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:takiej to dobrze ;) http://www.imagic.pl/files//3845/3012%20011.jpg[/FONT] Quote
Recommended Posts