clockwork Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='Wilejkaros']Kicie się odrobacza i szczepi na wirusówki, wściekliznę (obecnie coraz częściej spotykam się z praktyką, że raz na 2 lata), jeśli kotek wychodzący to na kocią białaczkę też można. Jeśli domowy, to niekoniecznie. Przepraszam najmocniej, ale zrobię przelew dopiero po Nowym Roku ;) [FONT=Arial]dziękuję za cenne rady :loveu: super że TU jesteś :B-fly:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Trzymam za powodzenie akcji :kciuki: tak jak obiecałam pieniążki przywiozę po Nowym roczku:oops:...a jak Ania zrobi fotki damy koszyk na bazarek :razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial]pieniążki to najmniejszy problem... mój (Alu nasz) wet robi wiele rzeczy na raty..... idzie sie z nim dogadać ;) chyba że shanti bedzie kontynuować leczenie u swojego weta to potem juz jej bedziemy sie zrzucać ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]dziękuję za cenne rady :loveu: super że TU jesteś :B-fly:[/FONT] [FONT=Arial]pieniążki to najmniejszy problem... mój (Alu nasz) wet robi wiele rzeczy na raty..... idzie sie z nim dogadać ;) chyba że shanti bedzie kontynuować leczenie u swojego weta to potem juz jej bedziemy sie zrzucać ;)[/FONT] [FONT=Arial]za Naszego weta ;)...jestem pewna ...teraz żeby się wsio poukladało :kciuki:[/FONT] Quote
Wilejkaros Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Koszyczek!!!! Już o nim dzisiaj zapomniałam! Ala, wysyłaj mi jakiegoś SMSa przypominajkę w dzień, to obfocę. Mam marne światło w pokoju i po zmierzchu brzydko wychodzą zdjęcia. Albo marny aparat ;( Na tym wątku czuję się taka spełniona. Hehehehe. Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Wilejkaros']Koszyczek!!!! Już o nim dzisiaj zapomniałam! Ala, wysyłaj mi jakiegoś SMSa przypominajkę w dzień, to obfocę. Mam marne światło w pokoju i po zmierzchu brzydko wychodzą zdjęcia. Albo marny aparat ;( Na tym wątku czuję się taka spełniona. Hehehehe. [FONT=Arial];)masz to jak w banku ... Aniu tu ktoś zaznajomiony z kocim tematem był bardzo potrzebny ......my tylko od zbierania i dowożenia dobre:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a o kotach seledynowego pojecia :roll::oops:[/FONT] Quote
Wilejkaros Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Właśnie udaję się na poszukiwanie koszyczka. Widziałam go kiedyś przed świątecznymi porządkami (czyli przed upychaniem wszystkiego w szafie i zamykaniem jej za pomocą siły)... Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Wilejkaros']Właśnie udaję się na poszukiwanie koszyczka. Widziałam go kiedyś przed świątecznymi porządkami (czyli przed upychaniem wszystkiego w szafie i zamykaniem jej za pomocą siły)... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]szukaj Cioteczka ...a ja po niedzielce na pocztę idę ;)tylko oproszę adres na PW ;)[/FONT] Quote
Wilejkaros Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Jestem właśnie zaginięta w poszukiwaniach. Martwi mnie, jak ten towar upchnę z powrotem do szafy... Quote
teqquila Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 wiec :evil_lol: ja tyz trzymam kciukasy :) tyz maialam czarnego kota na tymczasie sliczny byl i ciezko sie bylo rozstac z nim koty sie szczepi i odrobacza :) wiem bo mam 2 :eviltong: Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Wilejkaros']Jestem właśnie zaginięta w poszukiwaniach. Martwi mnie, jak ten towar upchnę z powrotem do szafy... [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:............[/FONT] Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Wilejkaros']Jestem właśnie zaginięta w poszukiwaniach. Martwi mnie, jak ten towar upchnę z powrotem do szafy... [FONT=Arial]nie upychaj... wystawiaj na bazarki :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie upychaj... wystawiaj na bazarki :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]dobry pomysl ;)[/FONT] Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [FONT=Arial]no kocinko... jutro idziesz do nowego, odpowiedzialnego domku TYMCZASOWEGO!!! ale znajdziesz i Ty swoje miejsce na ziemi :loveu: shanti... jutro 8:20 jestem u Ciebie pod blokiem ;) mam nadzieje że nie zaśpie :roll: weź kontenerka ;) [/FONT] Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]no kocinko... jutro idziesz do nowego, odpowiedzialnego domku TYMCZASOWEGO!!! ale znajdziesz i Ty swoje miejsce na ziemi :loveu: shanti... jutro 8:20 jestem u Ciebie pod blokiem ;) mam nadzieje że nie zaśpie :roll: weź kontenerka ;) [/FONT] [FONT=Arial]nie zaśpisz ;)[/FONT] Quote
Wilejkaros Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Ala zrobi Ci budzika o 7 ;) Na wszelki wypadek. Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Wilejkaros']Ala zrobi Ci budzika o 7 ;) Na wszelki wypadek. [FONT=Arial]Ala cicho dzwoni... i tak mnie jej budziki nie budzą... codzień zasypiam :roll:[/FONT] Quote
Wilejkaros Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 To trzeba telefonik na maksymalną głośność ustawić ;) Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Wilejkaros']To trzeba telefonik na maksymalną głośność ustawić ;) [FONT=Arial]w nocy??:crazyeye::crazyeye: kiedy śpie? żeby mnie budzili?? :evil_lol::evil_lol: :shake::shake:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [FONT=Arial]Będę dzwonić do skutku :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:......możesz potem sklinać ale wstaniesz :evil_lol::evil_lol: tylko nie pytaj jak Cezary po co budzę ;) [/FONT] Quote
shanti Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]no kocinko... jutro idziesz do nowego, odpowiedzialnego domku TYMCZASOWEGO!!! ale znajdziesz i Ty swoje miejsce na ziemi :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]shanti... jutro 8:20 jestem u Ciebie pod blokiem ;) mam nadzieje że nie zaśpie :roll:[/FONT] [FONT=Arial]weź kontenerka ;)[/FONT] No to jestem! Padam na pysk, ale zrobiłam to, co zamierzałam. Od jutra zajmuję się tylko psem i kotem, no może jeszcze TZ-tem, bo na razie będzie nas wszystkich utrzymywał ;) Jesteśmy umówione:p O kaskę się nie martwcie, ja też się dorzucam, w końcu kotka będzie u mnie. Gdyby została na stałe, to się rozliczymy, bo zwierzów w potrzebie nie brak:shake: Zobaczymy, moja wetka radziła, żeby się nie wtrącać w stosunki kocio-psie, no chyba żeby krew się lała. Jedna rzecz mnie martwi. Kuwetę mam ustawić w miejscu, gdzie pies nie ma dostępu, a że pies wlezie prawie wszędzie to zostaje mi blat kuchenny albo żyrandol. Trzymcie kciuki za pierwsze spotkanie zwierzaków, oby przebiegło pomyślnie:modla: Quote
Wilejkaros Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 U mnie kuwetka zawsze stała w łazience. Amir (kiedy jeszcze żył) nigdy jej nie ruszał. Obecnie jest atakowana przez króliczora, a kot odwdzięcza mu się w jego klatce ;) Quote
Alicja Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [FONT=Arial]no to trzymam :kciuki:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [FONT=Arial]Oznajmiam , że Magda była bardzo dzielna ....wstała :grins:...nie zaspała :grins:.....u weta też była dzielna ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:... resztę dziewczyny same opiszą :multi:[/FONT] Quote
shanti Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Akcja zakończona:lol: Kotka z psem się zapoznają. Pies w szoku, kotka opanowana i spokojna. Mało se robi z wrzeszczącego psa. Kicia wlazła za pralkę, ale ciekawie zagląda co to za stwór ją obszczekuje. Wypiła ciepłe mleczko, jeśc nie chce. Jak nie ogłuchniemy, to będzie dobrze:diabloti: Acha! W pobliżu kota pasę psa smakami, żeby mu się dobrze kojarzył;) Quote
Alicja Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='shanti']Akcja zakończona:lol: Kotka z psem się zapoznają. Pies w szoku, kotka opanowana i spokojna. Mało se robi z wrzeszczącego psa. Kicia wlazła za pralkę, ale ciekawie zagląda co to za stwór ją obszczekuje. Wypiła ciepłe mleczko, jeśc nie chce. Jak nie ogłuchniemy, to będzie dobrze:diabloti: Acha! W pobliżu kota pasę psa smakami, żeby mu się dobrze kojarzył;) [FONT=Arial]:klacz: ;) zawsze można wsadzić w uchi zatyczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [FONT=Arial]kićka już u naszej Iwonki vel Shanti.... kicia dostała cały zestaw szczepionek, w uchach nie stwierdzono świerzbowca, co zdziwiło pana weta, bo wyglądało na to... ale dla pewności dostała antybiotyk p/świerzbowi ;) płyny do czyszczenia uszków... obadał wet brzuszek, kotna nie jest :multi: odrobaczanko też zrobiono ;) kiciunia była bardzo dzielna..... choć zaszczyka dostała bolesnego- trzymała ją Alicja i Iwona.... bo ja nie chciałam zemdleć widząc igłe :roll::oops: potem weszłam z Iwoną do domku... pies ujadał i ujadał...:evil_lol::evil_lol: jak nie na mnie to na kotka, ale ogólnie nie było spięcia - co tu zaczynać jak kicia 2x większa od niego :evil_lol::evil_lol: kicia stąpała pewnie po domku a pies nie zrobił na niej najmniejszego wrażenia:multi: myślę że się dotrą i polubią... ino psina zazdrosna- jakaś baba mu do domu intruza przywlokła :cool1: aha... na sterylke jesteśmy umówieni za jakieś 3 tyg. Pan wet chce żeby kićka oswoiła sie z nową sytuacją mieszkaniową, zaaklimatyzowała sie, bo byłby to kolejny stres dla kici a chce jej tego oszczędzić :loveu: sterylke zrobi za 100 zł.... i ja stawiam na tego weta bo mam do niego pełne zaufanie- mimo że inna pani wet zrobiłaby to za 90.... :roll: ale ostatnio obraziła sie chyba na mnie... (gra polityczna w sprawie naszego schronu;)) ja oczywiście dorzucam sie do sterylki i oferuje sie z transportem do weta ;) dzisiejszy koszt wizyty 50 zł. czyli w zupełności wystarczyło pieniążków od Pauli :multi::loveu: Paula- dziękujemy Ci w imieniu kotka....:Rose: oczywiście nie liczymy tylko na Was... my też pokryjemy koszta związane z kicią.. bedzie dobrze... :loveu: dalsze stosunki psio-kocie opisze shanti ;) no i na foty liczymy :razz: [/FONT] Quote
Recommended Posts