Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wilejkaros']Kicie się odrobacza i szczepi na wirusówki, wściekliznę (obecnie coraz częściej spotykam się z praktyką, że raz na 2 lata), jeśli kotek wychodzący to na kocią białaczkę też można. Jeśli domowy, to niekoniecznie.

Przepraszam najmocniej, ale zrobię przelew dopiero po Nowym Roku ;)

[FONT=Arial]dziękuję za cenne rady :loveu: super że TU jesteś :B-fly:[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Trzymam za powodzenie akcji :kciuki:

tak jak obiecałam pieniążki przywiozę po Nowym roczku:oops:...a jak Ania zrobi fotki damy koszyk na bazarek :razz::razz:
[/FONT]

[FONT=Arial]pieniążki to najmniejszy problem... mój (Alu nasz) wet robi wiele rzeczy na raty..... idzie sie z nim dogadać ;) chyba że shanti bedzie kontynuować leczenie u swojego weta to potem juz jej bedziemy sie zrzucać ;)[/FONT]

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]dziękuję za cenne rady :loveu: super że TU jesteś :B-fly:[/FONT]

[FONT=Arial]pieniążki to najmniejszy problem... mój (Alu nasz) wet robi wiele rzeczy na raty..... idzie sie z nim dogadać ;) chyba że shanti bedzie kontynuować leczenie u swojego weta to potem juz jej bedziemy sie zrzucać ;)[/FONT]
[FONT=Arial]za Naszego weta ;)...jestem pewna ...teraz żeby się wsio poukladało :kciuki:[/FONT]

Posted

Koszyczek!!!!
Już o nim dzisiaj zapomniałam!
Ala, wysyłaj mi jakiegoś SMSa przypominajkę w dzień, to obfocę. Mam marne światło w pokoju i po zmierzchu brzydko wychodzą zdjęcia. Albo marny aparat ;(

Na tym wątku czuję się taka spełniona. Hehehehe.

Posted

[quote name='Wilejkaros']Koszyczek!!!!
Już o nim dzisiaj zapomniałam!
Ala, wysyłaj mi jakiegoś SMSa przypominajkę w dzień, to obfocę. Mam marne światło w pokoju i po zmierzchu brzydko wychodzą zdjęcia. Albo marny aparat ;(

Na tym wątku czuję się taka spełniona. Hehehehe.

[FONT=Arial];)masz to jak w banku ...

Aniu tu ktoś zaznajomiony z kocim tematem był bardzo potrzebny ......my tylko od zbierania i dowożenia dobre:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....a o kotach seledynowego pojecia :roll::oops:
[/FONT]

Posted

[quote name='Wilejkaros']Właśnie udaję się na poszukiwanie koszyczka. Widziałam go kiedyś przed świątecznymi porządkami (czyli przed upychaniem wszystkiego w szafie i zamykaniem jej za pomocą siły)...

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]szukaj Cioteczka ...a ja po niedzielce na pocztę idę ;)tylko oproszę adres na PW ;)[/FONT]

Posted

wiec :evil_lol: ja tyz trzymam kciukasy :) tyz maialam czarnego kota na tymczasie sliczny byl i ciezko sie bylo rozstac z nim

koty sie szczepi i odrobacza :) wiem bo mam 2 :eviltong:

Posted

[quote name='Wilejkaros']Jestem właśnie zaginięta w poszukiwaniach. Martwi mnie, jak ten towar upchnę z powrotem do szafy...
[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:............[/FONT]

Posted

[quote name='Wilejkaros']Jestem właśnie zaginięta w poszukiwaniach. Martwi mnie, jak ten towar upchnę z powrotem do szafy...

[FONT=Arial]nie upychaj... wystawiaj na bazarki :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]no kocinko... jutro idziesz do nowego, odpowiedzialnego domku TYMCZASOWEGO!!! ale znajdziesz i Ty swoje miejsce na ziemi :loveu:

shanti... jutro 8:20 jestem u Ciebie pod blokiem ;) mam nadzieje że nie zaśpie :roll:
weź kontenerka ;)

[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]no kocinko... jutro idziesz do nowego, odpowiedzialnego domku TYMCZASOWEGO!!! ale znajdziesz i Ty swoje miejsce na ziemi :loveu:

shanti... jutro 8:20 jestem u Ciebie pod blokiem ;) mam nadzieje że nie zaśpie :roll:
weź kontenerka ;)

[/FONT]

[FONT=Arial]nie zaśpisz ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Wilejkaros']To trzeba telefonik na maksymalną głośność ustawić ;)

[FONT=Arial]w nocy??:crazyeye::crazyeye: kiedy śpie? żeby mnie budzili?? :evil_lol::evil_lol: :shake::shake:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Będę dzwonić do skutku :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:......możesz potem sklinać ale wstaniesz :evil_lol::evil_lol:

tylko nie pytaj jak Cezary po co budzę ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]no kocinko... jutro idziesz do nowego, odpowiedzialnego domku TYMCZASOWEGO!!! ale znajdziesz i Ty swoje miejsce na ziemi :loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]shanti... jutro 8:20 jestem u Ciebie pod blokiem ;) mam nadzieje że nie zaśpie :roll:[/FONT]
[FONT=Arial]weź kontenerka ;)[/FONT]

No to jestem!
Padam na pysk, ale zrobiłam to, co zamierzałam. Od jutra zajmuję się tylko psem i kotem, no może jeszcze TZ-tem, bo na razie będzie nas wszystkich utrzymywał ;)
Jesteśmy umówione:p
O kaskę się nie martwcie, ja też się dorzucam, w końcu kotka będzie u mnie.
Gdyby została na stałe, to się rozliczymy, bo zwierzów w potrzebie nie brak:shake:
Zobaczymy, moja wetka radziła, żeby się nie wtrącać w stosunki kocio-psie, no chyba żeby krew się lała.
Jedna rzecz mnie martwi. Kuwetę mam ustawić w miejscu, gdzie pies nie ma dostępu, a że pies wlezie prawie wszędzie to zostaje mi blat kuchenny albo żyrandol.
Trzymcie kciuki za pierwsze spotkanie zwierzaków, oby przebiegło pomyślnie:modla:

Posted

[FONT=Arial]Oznajmiam , że Magda była bardzo dzielna ....wstała :grins:...nie zaspała :grins:.....u weta też była dzielna ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:...

resztę dziewczyny same opiszą :multi:
[/FONT]

Posted

Akcja zakończona:lol:
Kotka z psem się zapoznają. Pies w szoku, kotka opanowana i spokojna. Mało se robi z wrzeszczącego psa. Kicia wlazła za pralkę, ale ciekawie zagląda co to za stwór ją obszczekuje. Wypiła ciepłe mleczko, jeśc nie chce. Jak nie ogłuchniemy, to będzie dobrze:diabloti:
Acha! W pobliżu kota pasę psa smakami, żeby mu się dobrze kojarzył;)

Posted

[quote name='shanti']Akcja zakończona:lol:
Kotka z psem się zapoznają. Pies w szoku, kotka opanowana i spokojna. Mało se robi z wrzeszczącego psa. Kicia wlazła za pralkę, ale ciekawie zagląda co to za stwór ją obszczekuje. Wypiła ciepłe mleczko, jeśc nie chce. Jak nie ogłuchniemy, to będzie dobrze:diabloti:
Acha! W pobliżu kota pasę psa smakami, żeby mu się dobrze kojarzył;)

[FONT=Arial]:klacz: ;) zawsze można wsadzić w uchi zatyczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]kićka już u naszej Iwonki vel Shanti....
kicia dostała cały zestaw szczepionek, w uchach nie stwierdzono świerzbowca, co zdziwiło pana weta, bo wyglądało na to... ale dla pewności dostała antybiotyk p/świerzbowi ;) płyny do czyszczenia uszków... obadał wet brzuszek, kotna nie jest :multi: odrobaczanko też zrobiono ;)
kiciunia była bardzo dzielna..... choć zaszczyka dostała bolesnego- trzymała ją Alicja i Iwona.... bo ja nie chciałam zemdleć widząc igłe :roll::oops:

potem weszłam z Iwoną do domku... pies ujadał i ujadał...:evil_lol::evil_lol: jak nie na mnie to na kotka, ale ogólnie nie było spięcia - co tu zaczynać jak kicia 2x większa od niego :evil_lol::evil_lol: kicia stąpała pewnie po domku a pies nie zrobił na niej najmniejszego wrażenia:multi: myślę że się dotrą i polubią... ino psina zazdrosna- jakaś baba mu do domu intruza przywlokła :cool1:

aha... na sterylke jesteśmy umówieni za jakieś 3 tyg. Pan wet chce żeby kićka oswoiła sie z nową sytuacją mieszkaniową, zaaklimatyzowała sie, bo byłby to kolejny stres dla kici a chce jej tego oszczędzić :loveu: sterylke zrobi za 100 zł.... i ja stawiam na tego weta bo mam do niego pełne zaufanie- mimo że inna pani wet zrobiłaby to za 90.... :roll: ale ostatnio obraziła sie chyba na mnie... (gra polityczna w sprawie naszego schronu;)) ja oczywiście dorzucam sie do sterylki i oferuje sie z transportem do weta ;)

dzisiejszy koszt wizyty 50 zł.

czyli w zupełności wystarczyło pieniążków od Pauli :multi::loveu:
Paula- dziękujemy Ci w imieniu kotka....:Rose: oczywiście nie liczymy tylko na Was... my też pokryjemy koszta związane z kicią.. bedzie dobrze... :loveu:

dalsze stosunki psio-kocie opisze shanti ;) no i na foty liczymy :razz:
[/FONT]