Alicja Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [quote name='Wilejkaros']Klockowa, myślę, że nam wystarczy, jak powiesz, ile kosztowało i tyle. Jeśli taniej będzie bez faktury, to tak trzeba będzie zrobić (no chyba że różnica będzie 5zł ;)). A jeśli coś zostanie ze składki ogólnopolskiej, to chyba możemy na jakąś inną bidę przekazać ;) Też się deklaruję (co do wpłaty). [FONT=Arial] :cool2: jak zawsze ....dobrze myślisz ;)[/FONT] Quote
clockwork Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 [quote name='Wilejkaros']Klockowa, myślę, że nam wystarczy, jak powiesz, ile kosztowało i tyle. Jeśli taniej będzie bez faktury, to tak trzeba będzie zrobić (no chyba że różnica będzie 5zł ;)). A jeśli coś zostanie ze składki ogólnopolskiej, to chyba możemy na jakąś inną bidę przekazać ;) Też się deklaruję (co do wpłaty). [FONT=Arial]oki czyli po nowym roku podam namiary na konto.... i kwote jaką WET sobie zaśpiewał ;) bo dziś nie mam czasu nawet w nosie podłubać :placz::placz: ja oczywiście też COŚ dorzuce :roll: a tera OBY KICIA ZNALAZŁA DOMECEK :razz::razz: [/FONT] Quote
Wilejkaros Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Nie dłub w nosie, bo to niehigieniczne ;) Quote
Alicja Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [quote name='Wilejkaros']Nie dłub w nosie, bo to niehigieniczne ;) [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:musi palec przyrósł po pobycie w sklepie ;)na przedświatecznych zakupach :razz::razz: Kicia na górę :loveu:[/FONT] Quote
Wilejkaros Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Czyli Kicia rusza w przyszłym tygodniu na DT do Shanti? A teściowa odda bez walki? ;) Quote
Alicja Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 :razz:[FONT=Arial]:razz:........chyba trza trzymać :kciuki: [/FONT] Quote
Wilejkaros Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 No to trzymamy mocno... A może jakieś imię dla Kici? Quote
Alicja Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='Wilejkaros']No to trzymamy mocno... A może jakieś imię dla Kici? [FONT=Arial]może Kocia dostała jakies imionko na tymczasie u Teściowej :razz::razz:[/FONT] Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 o rany, trzymam kciuki za powodzenie w akcji. Mnie już brakuje argumentów dla takich ludzików, którzy lubią rozmnażać koty...:mad: Są to nawet fajne domy, ale trochę bezsensowne. Znadzie dom jeden kot, ale za kilka lat z tego kota będzie banda bezdomnych. Niestety, żadne logiczne argumenty do betonów nie trafiają.. Quote
Alicja Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [FONT=Arial]Kiciuniu ....swiateczna podróż na 1 szą :razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [FONT=Arial]wędrujemy..........................[/FONT] Quote
Alicja Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [FONT=Arial]:hmmmm: tak my se tu same zostalyśmy :razz::razz: hopkaj....................... [/FONT] Quote
Alicja Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [FONT=Arial]:razz::razz:zostalam sama ...........:mad: ciekawe czy kicia ma jakieś imię :hmmmm:[/FONT] Quote
Isabel Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Podnoszę czarnulkę! Ja mam od dzisiejszego ranka parkę kociaków na tymczasie - kocurek też cały czarny. Quote
shanti Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Wesołych Świąt Wszystkim:x-mas:! Żaden DS się czarnulą nie interesuje:shake: No nic, :user: zaczynam odświeżać sobie wiadomości o kotach, z lekka pewnie przestarzałe (15 lat). Może ktoś ma pomysły, jak bezboleśnie dla obu stron zapoznać dorosłego 2 kg psa z dorosłą kotką, na oko wagi ciut cięższej:evil_lol: Jakieś koncepcje mam, ale wdzięczna będę za każdą podpowiedż:help1: Quote
clockwork Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [FONT=Arial]teście mieli wczoraj pogadanke o ZA i PRZECIW aby kotka pozostała u nich... po wymianie zdań........... oświadczam że ... nie stwierdziłam żadnych ZA :grins: dyskusja była siarczysta...... [/FONT][FONT=Arial] już mnie nie lubią :grins: [/FONT] Quote
Alicja Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]teście mieli wczoraj pogadanke o ZA i PRZECIW aby kotka pozostała u nich... po wymianie zdań........... oświadczam że ... nie stwierdziłam żadnych ZA :grins: dyskusja była siarczysta...... [/FONT][FONT=Arial] już mnie nie lubią :grins: [/FONT] [FONT=Arial]czyli nie ma 2 zdań ....kicia idzie na DT ;)[/FONT] Quote
clockwork Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]czyli nie ma 2 zdań ....kicia idzie na DT ;)[/FONT] [FONT=Arial]IDZIE..... i oby zgodziła sie z psiakiem shanti :loveu::loveu: ja nie doradzam... bo sama nie wiem co by zrobić żeby Klocuś zaakceptował kotka w domu ino że to inna sytuejszyn.. u mnie obawiam sie o kotecka, a shanti obawia sie o psiaka... toż to większy chomik- 2 kilo :mdleje: [/FONT] Quote
Alicja Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]IDZIE..... i oby zgodziła sie z psiakiem shanti :loveu::loveu: ja nie doradzam... bo sama nie wiem co by zrobić żeby Klocuś zaakceptował kotka w domu ino że to inna sytuejszyn.. u mnie obawiam sie o kotecka, a shanti obawia sie o psiaka... toż to większy chomik- 2 kilo :mdleje: [/FONT] [FONT=Arial]:razz::razz:chimoczek powiadasz ...... shanti :razz::razz:...a psiuniek zna już kotecki :roll: Nie znam się na zaznajamianiu kotecków z psiakami :oops: [/FONT] Quote
shanti Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Rozmiary mój pies ma chomika, ale nagłośnienie trąby jerychońskiej. Nie widać a słychać:cool3:, kot zaś słuch ma wrażliwy.... Obejrzymy jak to będzie;) Poczytałam trochę teorii i szanse, że się dogadają są spore, choć to może potrwać. Oby tylko krew się nie lała :olympic: Clockwork, musimy wymienić się czymś, co pachnie drugim stworem, żeby miały czas zaznajomić się z zapachem i to najlepiej jak najszybciej. Da się to zrobić? Czy Cię teście wyklęli z rodziny? Mam w razie czego kontenerek do przewozu psa/kota, nie będzie ci kicia łaziła po desce w aucie przy transporcie:lol: Quote
Alicja Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [FONT=Arial]......no tymczasem na 1sza łapać domeczek :razz::razz:[/FONT] Quote
Kiłi Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]teście mieli wczoraj pogadanke o ZA i PRZECIW aby kotka pozostała u nich... po wymianie zdań........... oświadczam że ... nie stwierdziłam żadnych ZA [/FONT] [FONT=Arial]:grins: dyskusja była siarczysta...... [/FONT][FONT=Arial] już mnie nie lubią :grins: [/FONT] Klockowa a jedyne przeciw to to że nie chcą kotki wysterylizować? Postaram się też dołożyć, co prawda nie za dużo po się kurcze strasznie spłukałam:oops: Ale: Grosz do grosza a będzie kokosza (co te reklamy robią z ludźmi:evil_lol:) Quote
Alicja Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [FONT=Arial]podniosę ...............[/FONT] Quote
shanti Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Zrobi się bazarki. Mam parę rzeczy dla mnie zbędnych, a może komuś coś się spodoba. W nowym roku zaprosimy wszystkich fanów Czarnulki (dalej nie znamy jej imienia!) do ich odwiedzenia. Pod koniec roku idę z psiurem na szczepienie przeciw wściekliżnie i zapytam o cenę sterylki. Ale oczywiście weta wybierze Clockwork. Quote
Alicja Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='shanti']Zrobi się bazarki. Mam parę rzeczy dla mnie zbędnych, a może komuś coś się spodoba. W nowym roku zaprosimy wszystkich fanów Czarnulki (dalej nie znamy jej imienia!) do ich odwiedzenia. Pod koniec roku idę z psiurem na szczepienie przeciw wściekliżnie i zapytam o cenę sterylki. Ale oczywiście weta wybierze Clockwork. [FONT=Arial]ja pytalam ....cena poszła 150zl więc mam nadzieje ze Magda wynegocjuje to max 90zł[/FONT] Quote
Recommended Posts