Wilejkaros Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Powiedz, że znalazła DS. Nie muszą wiedzieć, że to nie do końca prawda. Jak nie ma sterylki, to nie ma kotecka... Współczuję sytuacji... Quote
shanti Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Pracuję od 10.00 do 17.00. Jak wpadniesz to obgadamy sprawę. Mógł się znależć właściciel kota ;) i teście musieliby go oddać. Quote
Alicja Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='shanti']Pracuję od 10.00 do 17.00. Jak wpadniesz to obgadamy sprawę. Mógł się znależć właściciel kota ;) i teście musieliby go oddać. [FONT=Arial]o tym też pomyślalam ze ;) własciciel:razz:[/FONT] [FONT=Arial]trzymam :kciuki: za udane zalatwienie sprawy :razz:[/FONT] Quote
clockwork Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [FONT=Arial]shanti!!! byłam u Ciebie dzisiaj 16:50.... już cie nie było... dobrze trafiłam?? sklepik For You??? jak znajde jutro czas to wpadne..... pracujesz w tych samych godz. co ja :roll: wyslij mi na PW numer tel. plisssssssssss[/FONT] Quote
shanti Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Wysłałam! Sorki, akurat dzisiaj zamknęłam 15 min wcześniej, przez TZ-ta. Quote
clockwork Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='shanti']Wysłałam! Sorki, akurat dzisiaj zamknęłam 15 min wcześniej, przez TZ-ta. [FONT=Arial] postaram sie jutro zajrzeć do Ciebie ....;) koleś jeszcze ma gadać z rodzicami.. bo chcieli kotka... znaczy mama jest na TAK, czekaja na powrót taty i bedzie rodzinna debata.... powiedziałam mu o umowie adopcyjnej... wsjo ok, załamał sie tylko kosztem sterylki..... ale myśle że jakby kicia miała mieć dobry domek to wygrzebiemy każdy po jakie 2 złote;) żeby sterylka była załatwiona :razz::razz: co wy na to??? [/FONT] Quote
Wilejkaros Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Si! Jestem za! Chyba już to proponowałam 2 strony wcześniej? ;) A co to za koleś? Quote
Alicja Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [FONT=Arial]To ja trzymam :kciuki: I myślę że jak bedzie domeczek to powinnyśmy mu pomóc w pokryciu kosztów sterylki ....tak jak to napisałas ....mam nadzieje ze wspólnie uzbieramy potrzebną kwotę [/FONT] Quote
clockwork Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='Wilejkaros']Si! Jestem za! Chyba już to proponowałam 2 strony wcześniej? ;) A co to za koleś? [FONT=Arial]znaczy co co???:razz: to koleś który robi nam stronke wuwuwu ;) ma troche swój świat ale kocha zwierzeta... rodzice nie pracują, on też tylko z doskoku- kompy, systemy,itp... kicia bedzie sie uczyć informatyki - gdyby podjęli sie adopcji oczywiście... nie moge nic złego o nim powiedzieć........... bo dałam mu linka na wątek i czyta :eviltong::diabloti: :hand:cześć Adaś :diabloti::scared: od jakiegoś czasu zdecydowani są na kotke a TĄ poznał osobiście i już sie w niej zakochał :loveu::loveu:[/FONT] Quote
shanti Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 OK! Popieram, lepsza zrzutka, niż szukanie domu nowym kociaczkom. Jeśli pracujesz od 9.00 to ja mogę wpaść na chwilę, mam po drodze. Studio i sklep w budynku TP? Quote
Wilejkaros Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Coraz więcej szczegółów topograficznych Jebia poznaję na tym wątku ;) Pisałam też 2 strony wcześniej, że się dorzucę do sterylki kocinki ;) Quote
clockwork Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='shanti']OK! Popieram, lepsza zrzutka, niż szukanie domu nowym kociaczkom. Jeśli pracujesz od 9.00 to ja mogę wpaść na chwilę, mam po drodze. Studio i sklep w budynku TP? [FONT=Arial]ulala... jakie to jastrzebie jest małe.... wszyscy o wszystkich wszystko wiedzą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a wydawało mi sie że jestem anonimowa :evil_lol::evil_lol: teoretycznie pracuje od 9tej, ale rano chodze na rehabilitacje i spędzam tam pół dnia :angryy: wracam koło 11tej :angryy: zajrze do Ciebie zajrze... jutro na 90% ;)[/FONT] Quote
clockwork Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='Wilejkaros']Coraz więcej szczegółów topograficznych Jebia poznaję na tym wątku ;) Pisałam też 2 strony wcześniej, że się dorzucę do sterylki kocinki ;) [FONT=Arial] haha... jak wjedziesz tu kiedy na siatkówke, to już wiesz gdzie mnie szukac :evil_lol::evil_lol: tak ... pisałaś... i dziekuję za oferte.... w razie czego myśle że pani doktor z którą rozmawiałam podtrzymuje cene 90 zł.... i mam nadzieje że z fakturą :roll:;) [/FONT][FONT=Arial]a jeszcze zadzwonie do mojego [/FONT][FONT=Arial]weta - to chłop z jajami- na pewno da sie namówić na obniżke dla bezdomnej kici :cool1: [/FONT] P.S. stowarzyszenie przegrało przetarg na schron ... wygrał dotychczasowy "opiekun" :angryy: wałek, wałek jeden wielki wałek.... opłacenie pracowników-szt. 7, utrzymanie ok 80 psów, leczenie, ogrzewanie, remonty , wet.... to wszystko wycenił na 57 tys. zł / 6 mies.......... :angryy::mad::mad: za te pieniądze to ani o psy nie zadba... a gdzie inne koszta :placz::placz::placz: załamałam sie dziś :placz: Quote
shanti Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 W profilu masz link do strony WWW, wymieniona jesteś tam z imienia, więc nici z anonimowości:eviltong: Jeśli gość tą stronkę robił, to zdolny jest:cool3: Quote
clockwork Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='shanti']W profilu masz link do strony WWW, wymieniona jesteś tam z imienia, więc nici z anonimowości:eviltong: Jeśli gość tą stronkę robił, to zdolny jest:cool3: [FONT=Arial]:splat: o ja durna...... a byłam przekonana że nie da sie mnie namierzyć :evil_lol::evil_lol: nooooo.. zdolna bestia.... mówie że ma swój świat.. jak kazdy informatyk.... ale wierze że kici byłoby tam cudownie :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Wilejkaros Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Od wyniku przetargu można się odwołać. Należy stworzyć pismo z wyliczeniem, że 57 tys na 6 m-cy za Chiny nie wystarczy i że to będzie umieralnia a nie schron. Quote
clockwork Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='Wilejkaros']Od wyniku przetargu można się odwołać. Należy stworzyć pismo z wyliczeniem, że 57 tys na 6 m-cy za Chiny nie wystarczy i że to będzie umieralnia a nie schron. to jest umieralnia :placz::placz::placz: miałam nadzieje że bedzie lepiej.... co z tego że sie odwołają... jak na tym (zreszta jak na wszystkim) łape trzyma prezydent i Jastrzebski Zakład Komunalny który jest pralnia brudnych pienięędzy dla Urzedu miasta... gdzie to prawo i sprawiedliwość :angryy::angryy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49462 temu wygrał... bo im nie chodzi o psy... im chodzi o kase :placz::placz: Quote
Alicja Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [FONT=Arial]:razz::razz:Adas ......trzymam :kciuki:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [FONT=Arial]:razz::razz::razz:....i co i co .....jak z domeczkiem :razz:[/FONT] Quote
clockwork Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz::razz:....i co i co .....jak z domeczkiem :razz:[/FONT] [FONT=Arial]haha.. no widzisz.. rzadko sie widuje z Adasiem nocami :p myśle że dziś da znaka :lmaa:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]haha.. no widzisz.. rzadko sie widuje z Adasiem nocami :p myśle że dziś da znaka :lmaa:[/FONT] [FONT=Arial]:oops::oops:.......no co , no co ..... Adaś ....:razz::razz: [/FONT] Quote
clockwork Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:oops::oops:.......no co , no co ..... Adaś ....:razz::razz: [/FONT] [FONT=Arial]noooo ... nie przyszedł na noc :cool1: musze z nim porozmawiać że jak to :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [FONT=Arial]nadal nie mam znaku sygnału od Adasia- też pewnie boroczek zabiegany przed świętami.... ale[/FONT][FONT=Arial] może[/FONT][FONT=Arial] to i lepiej- niech przemyślą sprawe na spokojnie- nie w świątecznym amoku ... chwilowa decyzja mnie nie interesuje :shake: zwierze to jak tatuaż.:diabloti:... ma być przemyślany i na całe życie :cool1: byłam u shanti... jesteśmy umówione na koniec grudnia... do tego czasu kicia-jeżeli nie znajdzie chałpki- pobędzie u teściów ;) a z nowym rokiem zamieszka na tymczasie u Shanti ;) dziękuję Ci za chęć pomocy... ale ja wciąż mam nadzieje że nasz wjeb-master- czyli adaś sie odezwie..... :razz::razz: i najnowsze zdjecia kici :loveu: [/FONT][FONT=Arial]teściową wyciełam- ciach ciach :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] Quote
clockwork Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [FONT=Arial]a tak wogóle to zakochałam sie w ogonku kiciuni... taki puszysty :loveu::loveu: aaa i kicia mimo raczej młodego wieku jest strasznie spokojna, załatwia sie do kuwety, uwielbia głaskanie... jak mi wlazła na kolana to 1,5 godz musiałam ją miziać :cool1:, co ją zrzuciłam to ona myk spowrotem na kolanach :roll: [/FONT][FONT=Arial]lablador... kontrola bagażu [/FONT] Quote
Alicja Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [FONT=Arial]:loveu::loveu:widze że kicia się bardzo zadomowiła ;) http://images33.fotosik.pl/84/0d838670e6a44458.jpg[/FONT] Quote
Recommended Posts