Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='shanti']Pracuję od 10.00 do 17.00. Jak wpadniesz to obgadamy sprawę. Mógł się znależć właściciel kota ;) i teście musieliby go oddać.

[FONT=Arial]o tym też pomyślalam ze ;) własciciel:razz:[/FONT]
[FONT=Arial]trzymam :kciuki: za udane zalatwienie sprawy :razz:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]shanti!!! byłam u Ciebie dzisiaj 16:50.... już cie nie było... dobrze trafiłam?? sklepik For You???

jak znajde jutro czas to wpadne..... pracujesz w tych samych godz. co ja :roll:

wyslij mi na PW numer tel. plisssssssssss
[/FONT]

Posted

[quote name='shanti']Wysłałam! Sorki, akurat dzisiaj zamknęłam 15 min wcześniej, przez TZ-ta.
[FONT=Arial]
postaram sie jutro zajrzeć do Ciebie ....;)

koleś jeszcze ma gadać z rodzicami.. bo chcieli kotka... znaczy mama jest na TAK, czekaja na powrót taty i bedzie rodzinna debata.... powiedziałam mu o umowie adopcyjnej... wsjo ok, załamał sie tylko kosztem sterylki..... ale myśle że jakby kicia miała mieć dobry domek to wygrzebiemy każdy po jakie 2 złote;) żeby sterylka była załatwiona :razz::razz: co wy na to???
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]To ja trzymam :kciuki:

I myślę że jak bedzie domeczek to powinnyśmy mu pomóc w pokryciu kosztów sterylki ....tak jak to napisałas ....mam nadzieje ze wspólnie uzbieramy potrzebną kwotę
[/FONT]

Posted

[quote name='Wilejkaros']Si! Jestem za! Chyba już to proponowałam 2 strony wcześniej? ;) A co to za koleś?
[FONT=Arial]znaczy co co???:razz: to koleś który robi nam stronke wuwuwu ;) ma troche swój świat ale kocha zwierzeta... rodzice nie pracują, on też tylko z doskoku- kompy, systemy,itp... kicia bedzie sie uczyć informatyki - gdyby podjęli sie adopcji oczywiście... nie moge nic złego o nim powiedzieć...........

bo dałam mu linka na wątek i czyta :eviltong::diabloti:

:hand:cześć Adaś :diabloti::scared:

od jakiegoś czasu zdecydowani są na kotke a TĄ poznał osobiście i już sie w niej zakochał :loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

OK! Popieram, lepsza zrzutka, niż szukanie domu nowym kociaczkom. Jeśli pracujesz od 9.00 to ja mogę wpaść na chwilę, mam po drodze. Studio i sklep w budynku TP?

Posted

[quote name='shanti']OK! Popieram, lepsza zrzutka, niż szukanie domu nowym kociaczkom. Jeśli pracujesz od 9.00 to ja mogę wpaść na chwilę, mam po drodze. Studio i sklep w budynku TP?

[FONT=Arial]ulala... jakie to jastrzebie jest małe.... wszyscy o wszystkich wszystko wiedzą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a wydawało mi sie że jestem anonimowa :evil_lol::evil_lol:
teoretycznie pracuje od 9tej, ale rano chodze na rehabilitacje i spędzam tam pół dnia :angryy: wracam koło 11tej :angryy:
zajrze do Ciebie zajrze... jutro na 90% ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='Wilejkaros']Coraz więcej szczegółów topograficznych Jebia poznaję na tym wątku ;)
Pisałam też 2 strony wcześniej, że się dorzucę do sterylki kocinki ;)
[FONT=Arial]
haha... jak wjedziesz tu kiedy na siatkówke, to już wiesz gdzie mnie szukac :evil_lol::evil_lol:

tak ... pisałaś... i dziekuję za oferte.... w razie czego myśle że pani doktor z którą rozmawiałam podtrzymuje cene 90 zł.... i mam nadzieje że z fakturą :roll:;)
[/FONT][FONT=Arial]a jeszcze zadzwonie do mojego [/FONT][FONT=Arial]weta - to chłop z jajami- na pewno da sie namówić na obniżke dla bezdomnej kici :cool1: [/FONT]

P.S. stowarzyszenie przegrało przetarg na schron ... wygrał dotychczasowy "opiekun" :angryy: wałek, wałek jeden wielki wałek.... opłacenie pracowników-szt. 7, utrzymanie ok 80 psów, leczenie, ogrzewanie, remonty , wet.... to wszystko wycenił na 57 tys. zł / 6 mies.......... :angryy::mad::mad: za te pieniądze to ani o psy nie zadba... a gdzie inne koszta :placz::placz::placz: załamałam sie dziś :placz:

Posted

[quote name='shanti']W profilu masz link do strony WWW, wymieniona jesteś tam z imienia, więc nici z anonimowości:eviltong:
Jeśli gość tą stronkę robił, to zdolny jest:cool3:

[FONT=Arial]:splat: o ja durna...... a byłam przekonana że nie da sie mnie namierzyć :evil_lol::evil_lol:

nooooo.. zdolna bestia.... mówie że ma swój świat.. jak kazdy informatyk.... ale wierze że kici byłoby tam cudownie :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Wilejkaros']Od wyniku przetargu można się odwołać. Należy stworzyć pismo z wyliczeniem, że 57 tys na 6 m-cy za Chiny nie wystarczy i że to będzie umieralnia a nie schron.

to jest umieralnia :placz::placz::placz: miałam nadzieje że bedzie lepiej.... co z tego że sie odwołają... jak na tym (zreszta jak na wszystkim) łape trzyma prezydent i Jastrzebski Zakład Komunalny który jest pralnia brudnych pienięędzy dla Urzedu miasta... gdzie to prawo i sprawiedliwość :angryy::angryy:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49462

temu wygrał... bo im nie chodzi o psy... im chodzi o kase :placz::placz:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz::razz:....i co i co .....jak z domeczkiem :razz:[/FONT]

[FONT=Arial]haha.. no widzisz.. rzadko sie widuje z Adasiem nocami :p myśle że dziś da znaka :lmaa:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]haha.. no widzisz.. rzadko sie widuje z Adasiem nocami :p myśle że dziś da znaka :lmaa:[/FONT]
[FONT=Arial]:oops::oops:.......no co , no co .....

Adaś ....:razz::razz:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:oops::oops:.......no co , no co .....

Adaś ....:razz::razz:
[/FONT]

[FONT=Arial]noooo ... nie przyszedł na noc :cool1: musze z nim porozmawiać że jak to :diabloti::evil_lol:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]nadal nie mam znaku sygnału od Adasia- też pewnie boroczek zabiegany przed świętami.... ale[/FONT][FONT=Arial] może[/FONT][FONT=Arial] to i lepiej- niech przemyślą sprawe na spokojnie- nie w świątecznym amoku ... chwilowa decyzja mnie nie interesuje :shake: zwierze to jak tatuaż.:diabloti:... ma być przemyślany i na całe życie :cool1:

byłam u shanti... jesteśmy umówione na koniec grudnia... do tego czasu kicia-jeżeli nie znajdzie chałpki- pobędzie u teściów ;) a z nowym rokiem zamieszka na tymczasie u Shanti ;)
dziękuję Ci za chęć pomocy... ale ja wciąż mam nadzieje że nasz wjeb-master- czyli adaś sie odezwie..... :razz::razz:

i najnowsze zdjecia kici :loveu:
[/FONT]

[FONT=Arial]teściową wyciełam- ciach ciach :diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]

[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]a tak wogóle to zakochałam sie w ogonku kiciuni... taki puszysty :loveu::loveu:
aaa i kicia mimo raczej młodego wieku jest strasznie spokojna, załatwia sie do kuwety, uwielbia głaskanie... jak mi wlazła na kolana to 1,5 godz musiałam ją miziać :cool1:, co ją zrzuciłam to ona myk spowrotem na kolanach :roll:

[/FONT]

[FONT=Arial]lablador... kontrola bagażu [/FONT]