shanti Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:Iwonka ...a opowiedz dziewczynkom jak wytrzepywałaś koteckę z kontenerka :grins: To się nie da opisać to trzeba zobaczyć:evil_lol: Panienka wylazła już chyba na stałe z szafy, drzemie na pufkach, pod drzwiami balkonowymi i pod ulubioną juką. Wszystko pomału wraca do stanu przedsterylkowego. I zaczyna podlizywać się panu, pięknie go witając gdy wraca z pracy;) Quote
clockwork Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 kicia kocha pancia kicia kocha pancia niebawem pokocha pieseczka Quote
Alicja Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='clockwork']kicia kocha pancia kicia kocha pancia niebawem pokocha pieseczka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no coo.......... powaga.... przekonuje sie do samców to i pieseczka pokoffa :roll: Quote
shanti Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Nie chcę zapeszać, ale nie ma oznak wrogości a to już sukces. Wczoraj pocieszyła mnie Wiata, napisała że jej zwierza docierały się 3 miesiące. Jeszcze jedna dobra wiadomość: Milka zaczęła się dzisiaj bawić, pierwszy raz od sterylki:multi: Widać, że jest rozlużniona i teraz grzeje się przez szybę na słonku:lol: Quote
clockwork Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='shanti']Nie chcę zapeszać, ale nie ma oznak wrogości a to już sukces. Wczoraj pocieszyła mnie Wiata, napisała że jej zwierza docierały się 3 miesiące. Jeszcze jedna dobra wiadomość: Milka zaczęła się dzisiaj bawić, pierwszy raz od sterylki:multi: Widać, że jest rozlużniona i teraz grzeje się przez szybę na słonku:lol: Quote
Alicja Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='clockwork']no coo.......... powaga.... przekonuje sie do samców to i pieseczka pokoffa :roll: nooo....i tera Shanti bedzie spać z :hmmmm: Shantim ....a Milka z Pańciem :grins: musi pokoffać ...nie ma wyjścia :razz::razz: [quote name='shanti']Nie chcę zapeszać, ale nie ma oznak wrogości a to już sukces. Wczoraj pocieszyła mnie Wiata, napisała że jej zwierza docierały się 3 miesiące. Jeszcze jedna dobra wiadomość: Milka zaczęła się dzisiaj bawić, pierwszy raz od sterylki:multi: Widać, że jest rozlużniona i teraz grzeje się przez szybę na słonku:lol: no czyli kobitka dochodzi do siebie :cool2: Quote
clockwork Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='Alicja'] no czyli kobitka dochodzi do siebie :cool2: a propos dochodzenia.... martwie sie o Pysie :cool1: Quote
shanti Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='clockwork']a propos dochodzenia.... martwie sie o Pysie :cool1: No właśnie! A ja jeszcze martwię się o Gandzię u 3łapka:shake: Quote
Alicja Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='clockwork']a propos dochodzenia.... martwie sie o Pysie :cool1: myślisz że tak ciężko jej to idzie :razz::razz: Quote
clockwork Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='Alicja'] myślisz że tak ciężko jej to idzie :razz::razz: myśle że wchodzi jak po maśle.... nauka oczywiście:diabloti: Quote
shanti Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='clockwork']myśle że wchodzi jak po maśle.... nauka oczywiście:diabloti: Myślę, że teraz praktykuje i lepiej nie przeszkadzać:diabloti: Quote
clockwork Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='shanti']Myślę, że teraz praktykuje i lepiej nie przeszkadzać:diabloti: przesyłka jeszcze nie dotarła do pysi.... ale pewnie ma awizo w skrzynce ;] albo weszka przejęła po drodze... albo listonosz czyta :niewiem: Quote
Alicja Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='clockwork']przesyłka jeszcze nie dotarła do pysi.... ale pewnie ma awizo w skrzynce ;] albo weszka przejęła po drodze... albo listonosz czyta :niewiem: :angryy::angryy:na poczcie się szkolą :mad: Quote
shanti Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Alicja']:angryy::angryy:na poczcie się szkolą :mad: Ja im się poszkolę:angryy: zapłaciłam za priorytet i w poniedziałek awizo powinno być w skrzynce, Jeśli nie to będzie dym:razz: Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='shanti']Ja im się poszkolę:angryy: zapłaciłam za priorytet i w poniedziałek awizo powinno być w skrzynce, Jeśli nie to będzie dym:razz: Pyśka już studiuje poradnik :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 dzien dobry:grins:...........i na razie tyle:roll: Quote
clockwork Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='Alicja']Pyśka już studiuje poradnik :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czy to informacja z pierwszej ręki?? :razz::razz: Quote
shanti Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='clockwork']czy to informacja z pierwszej ręki?? :razz::razz: Dzień dobry Wszystkim. Ja mam takie same informacje:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='clockwork']czy to informacja z pierwszej ręki?? :razz::razz: :grins: TAK :razz: Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 :razz::razz::razz:jak tam .....zdrowiejemy ;) Quote
shanti Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Raczej tak, bo wyszła na dobre z szafy i rozwala się po pufach jak przed sterylką. Tylko już ją kubraczek wkurza. Ale jutro wizyta u weta i ubranko pójdzie w kąt:lol: Jutro po kontroli napiszemy więcej i będzie sesja zdjeciowa rozbierana, tak że nieletni proszę sio....:p Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='shanti']Raczej tak, bo wyszła na dobre z szafy i rozwala się po pufach jak przed sterylką. Tylko już ją kubraczek wkurza. Ale jutro wizyta u weta i ubranko pójdzie w kąt:lol: Jutro po kontroli napiszemy więcej i będzie sesja zdjeciowa rozbierana, tak że nieletni proszę sio....:p :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....to ja Ozzulka musze jutro szybko wysłać spać :razz::razz: Quote
shanti Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Na szybko wrzucam 4 zdjęca z sesji rozbieranej:diabloti:, bo mi dzisiaj zwierzyniec daje popalić:angryy: Bidulka, nie?:-( Quote
Alicja Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 :razz::razz:wow ...no ślicznie się zagoiło .... wygłaskaj za uszkiem :loveu::loveu: a co zwierza takiego narobiły :razz::razz: Quote
Recommended Posts