Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz:Iwonka ...a opowiedz dziewczynkom jak wytrzepywałaś koteckę z kontenerka :grins:

To się nie da opisać to trzeba zobaczyć:evil_lol:
Panienka wylazła już chyba na stałe z szafy, drzemie na pufkach, pod drzwiami balkonowymi i pod ulubioną juką. Wszystko pomału wraca do stanu przedsterylkowego. I zaczyna podlizywać się panu, pięknie go witając gdy wraca z pracy;)

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie chcę zapeszać, ale nie ma oznak wrogości a to już sukces.
Wczoraj pocieszyła mnie Wiata, napisała że jej zwierza docierały się 3 miesiące.
Jeszcze jedna dobra wiadomość: Milka zaczęła się dzisiaj bawić, pierwszy raz od sterylki:multi:
Widać, że jest rozlużniona i teraz grzeje się przez szybę na słonku:lol:

Posted

[quote name='shanti']Nie chcę zapeszać, ale nie ma oznak wrogości a to już sukces.
Wczoraj pocieszyła mnie Wiata, napisała że jej zwierza docierały się 3 miesiące.
Jeszcze jedna dobra wiadomość: Milka zaczęła się dzisiaj bawić, pierwszy raz od sterylki:multi:

Posted

[quote name='clockwork']no coo.......... powaga.... przekonuje sie do samców to i pieseczka pokoffa :roll:

nooo....i tera Shanti bedzie spać z :hmmmm: Shantim ....a Milka z Pańciem :grins:
musi pokoffać ...nie ma wyjścia :razz::razz:

[quote name='shanti']Nie chcę zapeszać, ale nie ma oznak wrogości a to już sukces.

no czyli kobitka dochodzi do siebie :cool2:

Posted

[quote name='shanti']Myślę, że teraz praktykuje i lepiej nie przeszkadzać:diabloti:
przesyłka jeszcze nie dotarła do pysi.... ale pewnie ma awizo w skrzynce ;]
albo weszka przejęła po drodze... albo listonosz czyta :niewiem:

Posted

[quote name='clockwork']przesyłka jeszcze nie dotarła do pysi.... ale pewnie ma awizo w skrzynce ;]
albo weszka przejęła po drodze... albo listonosz czyta :niewiem:

:angryy::angryy:na poczcie się szkolą :mad:

Posted

[quote name='Alicja']:angryy::angryy:na poczcie się szkolą :mad:

Ja im się poszkolę:angryy: zapłaciłam za priorytet i w poniedziałek awizo powinno być w skrzynce, Jeśli nie to będzie dym:razz:

Posted

[quote name='shanti']Ja im się poszkolę:angryy: zapłaciłam za priorytet i w poniedziałek awizo powinno być w skrzynce, Jeśli nie to będzie dym:razz:

Pyśka już studiuje poradnik :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Raczej tak, bo wyszła na dobre z szafy i rozwala się po pufach jak przed sterylką. Tylko już ją kubraczek wkurza. Ale jutro wizyta u weta i ubranko pójdzie w kąt:lol:
Jutro po kontroli napiszemy więcej i będzie sesja zdjeciowa rozbierana, tak że nieletni proszę sio....:p

Posted

[quote name='shanti']Raczej tak, bo wyszła na dobre z szafy i rozwala się po pufach jak przed sterylką. Tylko już ją kubraczek wkurza. Ale jutro wizyta u weta i ubranko pójdzie w kąt:lol:
Jutro po kontroli napiszemy więcej i będzie sesja zdjeciowa rozbierana, tak że nieletni proszę sio....:p

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....to ja Ozzulka musze jutro szybko wysłać spać :razz::razz: