Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 shanti napisał(a):No to są my umówione! Czekam:razz: [FONT=Arial]zapakój Magdzie dla Mnie kanapeczkę ze smalcem :grins: [/FONT] Quote
Wilejkaros Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 A wagowa róznica między Klockiem a "malutkim" Shanti? Quote
clockwork Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Wilejkaros napisał(a):A wagowa róznica między Klockiem a "malutkim" Shanti? [FONT=Arial]ok.63 kg :diabloti: shanti miałby żarcia na jakieś 7 lat... z kotem na spółe[/FONT][FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Wilejkaros napisał(a):A wagowa róznica między Klockiem a "malutkim" Shanti? :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:jakieś 60 kg :evil_lol: ale to o niczym nie świadczy ;) [/FONT] Quote
shanti Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Alicja napisał(a)::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:jakieś 60 kg :evil_lol:[/FONT] Nawet 61 kg:evil_lol: Shanti jest alergikiem i je tylko RC Intestinal, więc łaskawie Klocunia oszczędzimy:razz: Ale kotka na diecie więc....głodna:p Alicjo, nie ma bata sama musisz wpaść na kanapkę:eviltong: ale Magda dostanie, a jakże;) Quote
clockwork Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 shanti napisał(a):Nawet 61 kg:evil_lol: Shanti jest alergikiem i je tylko RC Intestinal, więc łaskawie Klocunia oszczędzimy:razz: Alicjo, nie ma bata sama musisz wpaść na kanapkę:eviltong: ale Magda dostanie, a jakże;) [FONT=Arial]ja dziękuję...nie lubiam smalcu :shake: ale Klocuś ... a jakże :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
shanti Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]ja dziękuję...nie lubiam smalcu :shake: ale Klocuś ... a jakże :evil_lol::evil_lol:[/FONT] To damy Klocusiowi, ale smalczyk z cebulką, a to pieskom szkodzi:shake: Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 shanti napisał(a):Nawet 61 kg:evil_lol: Shanti jest alergikiem i je tylko RC Intestinal, więc łaskawie Klocunia oszczędzimy:razz: Ale kotka na diecie więc....głodna:p Alicjo, nie ma bata sama musisz wpaść na kanapkę:eviltong: ale Magda dostanie, a jakże;) [FONT=Arial]RC nie jadam ;)...ale smalczyk chętnie :pdziękuję za zaproszenie [/FONT] Quote
Wilejkaros Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 To ile waży Klocek? 65kg? Bo Shanti to chyba... 2 max. Quote
shanti Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]RC nie jadam ;)...ale smalczyk chętnie :pdziękuję za zaproszenie [/FONT] Royala dostanie Magda, bo pogardziła moim smalcem:razz::evil_lol: To ile waży Klocek? 65kg? Bo Shanti to chyba... 2 max. Oscyluje wokół 2200 gram Quote
clockwork Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Wilejkaros napisał(a):To ile waży Klocek? 65kg? Bo Shanti to chyba... 2 max. [FONT=Arial]tak myśle :roll: kto by go tam na wage zaciągnął :roll: ale wet jak mu daje coś zależne od wagi to daje na 60 kilo- bo mówi że ok. tyle waży.... a tera jak Klocek jest na wikcie u mojej mamy, która go futruje "bo on wiecznie głodny" :angryy::mad: to min. 5 kilo przybrał... kiedyś miał klate i wcięcie w brzusiu, teraz ma brzuch i wcięcie w klacie :evil_lol::evil_lol:[/FONT] shanti napisał(a):Royala dostanie Magda, bo pogardziła moim smalcem:razz::evil_lol: Oscyluje wokół 2200 gram [FONT=Arial]aaaa... royala jaknajbardziej... reflektuje ;) cebulka klockowi nie szkodzi:evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
shanti Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]cebulka klockowi nie szkodzi:evil_lol::evil_lol:[/FONT] To będę mieć element przetargowy, żeby obłaskawić Klocusia;) Może mnie nie zje....:eviltong: Quote
clockwork Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 shanti napisał(a):To będę mieć element przetargowy, żeby obłaskawić Klocusia;) Może mnie nie zje....:eviltong: [FONT=Arial]może nie :roll::roll::cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 clockwork napisał(a): [FONT=Arial]aaaa... royala jak najbardziej... reflektuje ;) to na lepszą sierść :razz::razz: cebulka klockowi nie szkodzi:evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial] otwórz szeroko okna ...to nie zaszkodzi ;)...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 [FONT=Arial]uwaga... nadchodze... wsadź swoje potffory do... słoika :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]uwaga... nadchodze... wsadź swoje potffory do... słoika :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: MAGDA !!!!!!!!!!! ŻYJESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT] Quote
clockwork Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: MAGDA !!!!!!!!!!! ŻYJESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT] [FONT=Arial]żyje żyje..... wsadziliśmy oba zwierza do klockowego kagańca :roflt: :roflt: :roflt: przekazałam pieniążki które już miałam na koncie,wypiłam kawke... klocek zeżarł 7 paczek paluszków i wrócilim do domciu. teraz zaciskamy kciuki bo obie dziewczyny są zestresowane, a kicia do tego głodna :p [/FONT] Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]żyje żyje..... uffff... :mdleje: wsadziliśmy oba zwierza do klockowego kagańca :roflt: :roflt: :roflt: [/FONT][FONT=Arial]:roflt:[/FONT][FONT=Arial]:roflt:[/FONT][FONT=Arial]:roflt:[/FONT][FONT=Arial]:roflt:[/FONT][FONT=Arial]:roflt:[/FONT] [FONT=Arial] przekazałam pieniążki które już miałam na koncie,wypiłam kawke... klocek zeżarł 7 paczek paluszków i wrócilim do domciu. a kanapek nie dostał :hmmmm: teraz zaciskamy kciuki bo obie dziewczyny są zestresowane, a kicia do tego głodna :p [/FONT] [FONT=Arial]zaciskam :kciuki: ........ a Milka nie zje z głodu nam Iwonki :cool1:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]zaciskam :kciuki: ........ a Milka nie zje z głodu nam Iwonki :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]aaaaha... zapomnielim o kanapkach ze smalcem dla Klocusia i chrupkach dla mnie :p Iwona.. wracam do cie.. bede za chwile :cool1:[/FONT] Quote
shanti Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Wszyscy żyjemy:evil_lol: Klocek to facet pełna kultura, wie jak się zachować. Mnie nie zjadł, ale paluszkami nie pogardził:eviltong: Dzięki, Magda za kaskę, i wszystkim wpłacającym:loveu: Mój gupek wyleciał z drugiego pokoju po ich wyjściu i zaszczał mi całe mieszkanie, nie nadążyłam ze ścierą za nim latać:razz: Terytorialista jeden:angryy:, jego jajca wiszą na włosku:evil_lol:, obiecuje mu to od pewnego czasu. Dobra, idę pakować kontenerek i się ubieram:placz: czuję jakoweś motylki w brzuchu:razz: chyba panika mnie dopada:nerwy: [FONT=Arial]aaaaha... zapomnielim o kanapkach ze smalcem dla Klocusia i chrupkach dla mnie :p[/FONT] [FONT=Arial]Iwona.. wracam do cie.. bede za chwile [/FONT]:cool1: Wracaj, już pomyte szczyny i nie śmierdzi:lol: Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 shanti napisał(a):Wszyscy żyjemy:evil_lol: Klocek to facet pełna kultura, wie jak się zachować. Mnie nie zjadł, ale paluszkami nie pogardził:eviltong: Dzięki, Magda za kaskę, i wszystkim wpłacającym:loveu: Mój gupek wyleciał z drugiego pokoju po ich wyjściu i zaszczał mi całe mieszkanie, nie nadążyłam ze ścierą za nim latać:razz: Terytorialista jeden:angryy:, jego jajca wiszą na włosku:evil_lol:, obiecuje mu to od pewnego czasu. Dobra, idę pakować kontenerek i się ubieram:placz: czuję jakoweś motylki w brzuchu:razz: chyba panika mnie dopada:nerwy: Wracaj, już pomyte szczyny i nie śmierdzi:lol: [FONT=Arial]:glaszcze: nie martwiaj ....będzie oki :kciuki: ha ha ....to dawał malego razem z kicią na stół :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 clockwork napisał(a): a ja szybko lece popatrzeć czy coś juz napisane a tu nadal stresior :razz::razz: :kciuki: Quote
clockwork Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 zadzwoniłam do Iwonki bo już mnie telepało... tyle czasu zero wieści... kicia od 20tej w domu- właśnie sie wybudza i próbuje stanąć na łapki, a biedna Iwonka łazi za nią na czworaka i asekuruje ją za kubraczek, bo łapki odmawiają posłuszeństwa. Sam zabieg sterylki bez komplikacji:multi: teraz pare dni Iwonka bedzie musiała niestety spoglądać na Milke... ale potem już wsjo bedzie ok. Jak tylko Milka dojdzie do siebie, a Iwonka dychnie - obiecała że coś skrobnie... Quote
Recommended Posts