monika55 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Witam.:loveu: To jutro czekam u weta na Katowickiej. Przed 17 ta. Dobrze pamietam? Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='monika55']Witam.:loveu: To jutro czekam u weta na Katowickiej. Przed 17 ta. Dobrze pamietam? [FONT=Arial] :cool2: piąteczka z zapamiętywania ... jutro Milka idzie na zabieg :kciuki: [/FONT] Quote
shanti Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 monika55 napisał(a):Witam.:loveu: To jutro czekam u weta na Katowickiej. Przed 17 ta. Dobrze pamietam? Jasne Moniko! Podtrzymasz mnie na duchu:nerwy: I poznam Twojego Dropsika:lol: Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [FONT=Arial]Jak się czujecie na dzień przed :razz::razz:[/FONT] Quote
shanti Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]Jak się czujecie na dzień przed :razz::razz:[/FONT] Dzisiaj jeszcze w miarę, ale jutro nie wiem jak to będzie.:shake: Od dzisiaj wieczorem dietka przed narkozą, a to będzie masakra, bo ten smok ciągle głodny chodzi:crazyeye: Klucha się taka zrobiła, że z kolan spada:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 shanti napisał(a):Dzisiaj jeszcze w miarę, ale jutro nie wiem jak to będzie.:shake: Od dzisiaj wieczorem dietka przed narkozą, a to będzie masakra, bo ten smok ciągle głodny chodzi:crazyeye: Klucha się taka zrobiła, że z kolan spada:evil_lol: [FONT=Arial]oj to muszę zacisnąć jutro 2 kciukaski :kciuki:[/FONT] Quote
clockwork Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 [FONT=Arial]mamy kolejne 30 zł. od Wilejkaros :Rose: no to strylka i leczenie uchów chyba zapewniona :multi::multi::loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]mamy kolejne 30 zł. od Wilejkaros :Rose: no to strylka i leczenie uchów chyba zapewniona :multi::multi::loveu: [/FONT] [FONT=Arial]super :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
shanti Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]mamy kolejne 30 zł. od Wilejkaros :Rose:[/FONT] [FONT=Arial]no to strylka i leczenie uchów chyba zapewniona :multi::multi::loveu:[/FONT] Dziękujemy:multi: Jest jeszcze do wyleczenia ten stan zapalny nad okiem. Troszkę to jakby zaschło, ale jest bardzo widoczne. Zrobimy jej jutro kompleksowy przegląd:razz: Quote
Wilejkaros Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Jak z niej taki żarłok, to po sterylce trzeba jakieś żarełko light podawać, bo wtedy apetyt jeszcze większy i szybciej tyją. Quote
shanti Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Wilejkaros napisał(a):Jak z niej taki żarłok, to po sterylce trzeba jakieś żarełko light podawać, bo wtedy apetyt jeszcze większy i szybciej tyją. Tak, wiem o tym. Na razie nie racjonowałam jej żarełka i pasłam witaminkami, bo chciałam, żeby nabrała sił przed zabiegiem. To był taki woreczek lużnej skóry:shake:. Wydawała się wielka, a ważyła tylko 2,8 kg. Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [FONT=Arial]do 17tej jeszcze troszkę czasu ale ja już się melduję :kciuki:[/FONT] Quote
shanti Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Dziękujemy za wsparcie, oj przyda się:sad: Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 shanti napisał(a):Dziękujemy za wsparcie, oj przyda się:sad: [FONT=Arial] :glaszcze: będziemy intensywnie o Was myśleć [/FONT] Quote
Wilejkaros Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Moja biała ma to samo. Worek luźnej skóry, je za 3, ale tłumaczę sobie, że po sterylce tak nie można i trochę ograniczam. 3mam kciuki! Wszystko będzie dobrze! Jak z ubrankiem? Quote
clockwork Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 [FONT=Arial]:kciuki: pojawie sie dziś koło 14tej u Ciebie.. z czarnuchem ide na spacer, więc puszcze Ci strzała zejdziesz po pieniążki ...żeby twoja ferajna nie zeżarła mi psa:evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
shanti Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]:kciuki:[/FONT] [FONT=Arial]pojawie sie dziś koło 14tej u Ciebie.. z czarnuchem ide na spacer, więc puszcze Ci strzała zejdziesz po pieniążki ...żeby twoja ferajna nie zeżarła mi psa:evil_lol::evil_lol:[/FONT] Ok! Ale ja zejdę z moim pitbulem, więc nic Twojego psa nie uratuje:eviltong: Quote
clockwork Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 shanti napisał(a):Ok! Ale ja zejdę z moim pitbulem, więc nic Twojego psa nie uratuje:eviltong: [FONT=Arial]o matko z córką :mdleje: bedą walki psów :diabloti:.... ide pożegnać Klocunia :placz::placz: a taki był z niego fajny pies :placz::placz:[/FONT] Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]o matko z córką :mdleje: bedą walki psów :diabloti:.... ide pożegnać Klocunia :placz::placz: a taki był z niego fajny pies :placz::placz:[/FONT] [FONT=Arial]ukochaj Klocunia ode mnie ....i daj mu ostatni syty posiłek [/FONT] Quote
shanti Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]o matko z córką :mdleje: [/FONT] [FONT=Arial]bedą walki psów :diabloti:.... ide pożegnać Klocunia :placz::placz: a taki był z niego fajny pies :placz::placz:[/FONT] Ty się nie wygłupiaj, tylko przychodż z Klockiem na kawę, Zwierza zamknę w drugim pokoju, nic mu nie zrobią:diabloti: Quote
clockwork Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 shanti napisał(a):Ty się nie wygłupiaj, tylko przychodż z Klockiem na kawę, Zwierza zamknę w drugim pokoju, nic mu nie zrobią:diabloti: [FONT=Arial]jak zamkniesz to ok.... wpraszam sie na kawe.. parzona, bez śmietanki ;)[/FONT] Quote
shanti Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]jak zamkniesz to ok.... wpraszam sie na kawe.. parzona, bez śmietanki ;)[/FONT] No to są my umówione! Czekam:razz: Quote
Recommended Posts