Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja dzisiaj flak:shake:
Cały tydzień nie poddawałam się przeziębieniu, ale dzisiaj mnie rozłożyło:tard:
Boli mnie każda kosteczka, chyba mam lumbago:placz: albo globusa:(
A tak naprawdę to chyba totalnego lenia:eviltong:
E, sama nie wiem, poleniu****e se dzisiaj, bo coś mi się od życia też należy:razz:

Oswiec mnie gdzie mieszkasz, bo przeciez pieniadze musze przekazac.:oops:

A zaszczepiłaś już Dropsika? Miałyśmy się umówić do weta?

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monika55 napisał(a):
Tez pojde we srode na Katowicka. To mozemy razem sie umowic.:lol:

Wreszcie mi internet działa:razz:

Gdzie się umówimy, już w lecznicy? Czy pod blokiem? My idziemy na 17.00.

Posted

[quote name='shanti']Wreszcie mi internet działa:razz:

Gdzie się umówimy, już w lecznicy? Czy pod blokiem? My idziemy na 17.00.

[FONT=Arial]buuuu odcięli cię od świata :razz::razz:[/FONT]

Posted

[quote name='shanti']skąd wiesz:eviltong:
[FONT=Arial]
jakoś mnie tak ślina skapła na klawiaturkę :razz::razz:...i se pomyślałam ze netem smaczek przyszedł ;)
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]jestam wrócona do świata żywych... podłączono mnie :multi::multi:
niby taki kabelek a o ile człowiek szczęśliwszy :roll:;)

Iwonka... w środe kole południa zjawie sie u Ciebie z pążkami i wtedy dam całe rozliczenie na dogo... tera ide nadrabiać ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]jestam wrócona do świata żywych... podłączono mnie :multi::multi:[/FONT]
[FONT=Arial]niby taki kabelek a o ile człowiek szczęśliwszy :roll:;)[/FONT]

[FONT=Arial]Iwonka... w środe kole południa zjawie sie u Ciebie z pążkami i wtedy dam całe rozliczenie na dogo... tera ide nadrabiać ;)[/FONT]

Dobra! tylko nie chodż do sklepu, bo mnie już tam nie będzie;)
Jakby domofon nie działał i nie mogłabyś wejść do bloku, to puść sygnałka na komórkę, zejdę Cię wpuścić:p
Mój blok to twierdza nie do zdobycia czasami:roll:

Aha, co mam wziąć od weta? Fakturkę, czy wystarczy paragon z kasy?
Wiecie, myślę, że ten kubraczek jej jednak kupię, kaski z bazarków bedzie też trochę, a nie chciałabym, żeby przez moją nieudolność krawiecką kicia wyplątała się z kubraczka i wygryzła se szwy:shake:

Posted

[quote name='Wilejkaros']Właśnie i ja się biorę do przelewu...
Shanti, moja biała wyszła z profesjonalnego kubraczka już 3 razy, niezależnie, jak mocne są supełki.

:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:dlatego pisalam ze lepiej zrobic samemu ;)[/FONT]

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Właśnie i ja się biorę do przelewu...
Shanti, moja biała wyszła z profesjonalnego kubraczka już 3 razy, niezależnie, jak mocne są supełki.

No to fajnie:razz:
Może lepszy będzie w takim razie kołnierz:roll:

Posted

[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]mamy 166 zł :bigcool:[/FONT]

[FONT=Arial]
wpłaty:

Alicja- 20:loveu:
Niunia- 10:loveu:
JA- 10:grins:
agbar- 30:loveu:
monika55- skoro nalega... 40?? :loveu:

z bazarków:
baffi2- 20:loveu:
malagos- 36:loveu:

pieniążki od Pauli poszły na szczepienia :loveu:

shanti... jako iż kaska wpływa nam na konto, faktura nie potrzebna- paragonik starczy
[/FONT]

Posted

Mam złe doświadczenia z kołnierzem u kotek. Jakoś u psów łagodniej to przechodzi, natomiast 3 kicie, które sterylizowałam w 2007 roku, o mało się przez te kołnierze nie pozabijały, nie udusiły... Trauma jakaś. Ale swoją drogą, to były kotki pół dzikie. Zrobiłam akcję sterylizacyjną u siebie na osiedlu. Kicie podchodzą do człowieka, dają sie głaskać itp, ale w domku nie mieszkały, więc może wszystko spowodowane było przez stres?
Na pewno będzie dobrze!

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Mam złe doświadczenia z kołnierzem u kotek. Jakoś u psów łagodniej to przechodzi, natomiast 3 kicie, które sterylizowałam w 2007 roku, o mało się przez te kołnierze nie pozabijały, nie udusiły... Trauma jakaś. Ale swoją drogą, to były kotki pół dzikie. Zrobiłam akcję sterylizacyjną u siebie na osiedlu. Kicie podchodzą do człowieka, dają sie głaskać itp, ale w domku nie mieszkały, więc może wszystko spowodowane było przez stres?
Na pewno będzie dobrze!

No to ja se od dzisiaj aplikuję melisę i tabletki uspakajające i antystresowe na noc:razz:

Bazarki zakończone, tak jak pisałam wcześniej będzie jeszcze wpłata od Pysi za książkę o szeksie 31 zł i od resuruss za ubranka 30 zł.

Posted

[quote name='shanti']No to ja se od dzisiaj aplikuję melisę i tabletki uspakajające i antystresowe na noc:razz:

Bazarki zakończone, tak jak pisałam wcześniej będzie jeszcze wpłata od Pysi [FONT=Arial]za książkę o szeksie 31 zł i od resuruss za ubranka 30 zł.
już?? :crazyeye::crazyeye: dziołcha... jeszcze 2 dni do sterylki... i badzie dobrze...
a zresztą.. dobra melisa nie jest zła ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='shanti']Wolę się przygotować wcześniej:evil_lol:

Patrzcie, nasza kicia może rasowa jest:-o:razz:
Nawet pędzelki na uszach ma

http://pl.euroanimal.eu/Grafika:Kot_bombajski_kr%C3%B3tkow%C5%82osy.jpg
[FONT=Arial]
nooo..... ma pędzelki:multi::multi: i ten puchaty ogon... dachowcem to ona na pewno nie jest

jak rasowa- wnosze o zwrot kici i już smaruje ogłoszenie że SPRZEDAM :diabloti::diabloti:
[/FONT]