shanti Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Ja dzisiaj flak:shake: Cały tydzień nie poddawałam się przeziębieniu, ale dzisiaj mnie rozłożyło:tard: Boli mnie każda kosteczka, chyba mam lumbago:placz: albo globusa:( A tak naprawdę to chyba totalnego lenia:eviltong: E, sama nie wiem, poleniu****e se dzisiaj, bo coś mi się od życia też należy:razz: Oswiec mnie gdzie mieszkasz, bo przeciez pieniadze musze przekazac.:oops: A zaszczepiłaś już Dropsika? Miałyśmy się umówić do weta? Quote
monika55 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Tez pojde we srode na Katowicka. To mozemy razem sie umowic.:lol: Quote
shanti Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 monika55 napisał(a):Tez pojde we srode na Katowicka. To mozemy razem sie umowic.:lol: Wreszcie mi internet działa:razz: Gdzie się umówimy, już w lecznicy? Czy pod blokiem? My idziemy na 17.00. Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='shanti']Wreszcie mi internet działa:razz: Gdzie się umówimy, już w lecznicy? Czy pod blokiem? My idziemy na 17.00. [FONT=Arial]buuuu odcięli cię od świata :razz::razz:[/FONT] Quote
shanti Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]buuuu odcięli cię od świata :razz::razz:[/FONT] Albo zwierzyna robi bojkot i podgryza kabel;) Quote
Alicja Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='shanti']Albo zwierzyna robi bojkot i podgryza kabel;) :evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:dywersanty ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='shanti']Witamy przy :kaffee_2: [FONT=Arial]WITANKO :multi:[/FONT] [FONT=Arial]to ja też z :kaffee_2:....masz kanapeczkę :razz::razz:[/FONT] Quote
shanti Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]WITANKO :multi:[/FONT] [FONT=Arial]to ja też z :kaffee_2:....masz kanapeczkę :razz::razz:[/FONT] skąd wiesz:eviltong: Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='shanti']skąd wiesz:eviltong: [FONT=Arial] jakoś mnie tak ślina skapła na klawiaturkę :razz::razz:...i se pomyślałam ze netem smaczek przyszedł ;)[/FONT] Quote
clockwork Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [FONT=Arial]jestam wrócona do świata żywych... podłączono mnie :multi::multi: niby taki kabelek a o ile człowiek szczęśliwszy :roll:;) Iwonka... w środe kole południa zjawie sie u Ciebie z pążkami i wtedy dam całe rozliczenie na dogo... tera ide nadrabiać ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Arial]A w środę od 17 ;)....trzymanie kciukasków :kciuki: [/FONT] Quote
shanti Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jestam wrócona do świata żywych... podłączono mnie :multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial]niby taki kabelek a o ile człowiek szczęśliwszy :roll:;)[/FONT] [FONT=Arial]Iwonka... w środe kole południa zjawie sie u Ciebie z pążkami i wtedy dam całe rozliczenie na dogo... tera ide nadrabiać ;)[/FONT] Dobra! tylko nie chodż do sklepu, bo mnie już tam nie będzie;) Jakby domofon nie działał i nie mogłabyś wejść do bloku, to puść sygnałka na komórkę, zejdę Cię wpuścić:p Mój blok to twierdza nie do zdobycia czasami:roll: Aha, co mam wziąć od weta? Fakturkę, czy wystarczy paragon z kasy? Wiecie, myślę, że ten kubraczek jej jednak kupię, kaski z bazarków bedzie też trochę, a nie chciałabym, żeby przez moją nieudolność krawiecką kicia wyplątała się z kubraczka i wygryzła se szwy:shake: Quote
Wilejkaros Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Właśnie i ja się biorę do przelewu... Shanti, moja biała wyszła z profesjonalnego kubraczka już 3 razy, niezależnie, jak mocne są supełki. Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Wilejkaros']Właśnie i ja się biorę do przelewu... Shanti, moja biała wyszła z profesjonalnego kubraczka już 3 razy, niezależnie, jak mocne są supełki. :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:dlatego pisalam ze lepiej zrobic samemu ;)[/FONT] Quote
shanti Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Wilejkaros napisał(a):Właśnie i ja się biorę do przelewu... Shanti, moja biała wyszła z profesjonalnego kubraczka już 3 razy, niezależnie, jak mocne są supełki. No to fajnie:razz: Może lepszy będzie w takim razie kołnierz:roll: Quote
clockwork Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]mamy 166 zł :bigcool:[/FONT] [FONT=Arial] wpłaty: Alicja- 20:loveu: Niunia- 10:loveu: JA- 10:grins: agbar- 30:loveu: monika55- skoro nalega... 40?? :loveu: z bazarków: baffi2- 20:loveu: malagos- 36:loveu: pieniążki od Pauli poszły na szczepienia :loveu: shanti... jako iż kaska wpływa nam na konto, faktura nie potrzebna- paragonik starczy [/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Arial]Super :multi::multi::multi:czyli zdrówko kici zabezpieczone finansowo :multi:[/FONT] Quote
shanti Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Jeszcze będzie 30 zł ubranka i 31 książka:lol: Quote
Wilejkaros Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Mam złe doświadczenia z kołnierzem u kotek. Jakoś u psów łagodniej to przechodzi, natomiast 3 kicie, które sterylizowałam w 2007 roku, o mało się przez te kołnierze nie pozabijały, nie udusiły... Trauma jakaś. Ale swoją drogą, to były kotki pół dzikie. Zrobiłam akcję sterylizacyjną u siebie na osiedlu. Kicie podchodzą do człowieka, dają sie głaskać itp, ale w domku nie mieszkały, więc może wszystko spowodowane było przez stres? Na pewno będzie dobrze! Quote
shanti Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Wilejkaros napisał(a):Mam złe doświadczenia z kołnierzem u kotek. Jakoś u psów łagodniej to przechodzi, natomiast 3 kicie, które sterylizowałam w 2007 roku, o mało się przez te kołnierze nie pozabijały, nie udusiły... Trauma jakaś. Ale swoją drogą, to były kotki pół dzikie. Zrobiłam akcję sterylizacyjną u siebie na osiedlu. Kicie podchodzą do człowieka, dają sie głaskać itp, ale w domku nie mieszkały, więc może wszystko spowodowane było przez stres? Na pewno będzie dobrze! No to ja se od dzisiaj aplikuję melisę i tabletki uspakajające i antystresowe na noc:razz: Bazarki zakończone, tak jak pisałam wcześniej będzie jeszcze wpłata od Pysi za książkę o szeksie 31 zł i od resuruss za ubranka 30 zł. Quote
clockwork Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='shanti']No to ja se od dzisiaj aplikuję melisę i tabletki uspakajające i antystresowe na noc:razz: Bazarki zakończone, tak jak pisałam wcześniej będzie jeszcze wpłata od Pysi [FONT=Arial]za książkę o szeksie 31 zł i od resuruss za ubranka 30 zł. już?? :crazyeye::crazyeye: dziołcha... jeszcze 2 dni do sterylki... i badzie dobrze... a zresztą.. dobra melisa nie jest zła ;) [/FONT] Quote
shanti Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='clockwork']już?? :crazyeye::crazyeye: dziołcha... jeszcze 2 dni do sterylki... i badzie dobrze... a zresztą.. dobra melisa nie jest zła ;) [/font] Wolę się przygotować wcześniej:evil_lol: Patrzcie, nasza kicia może rasowa jest:-o:razz: Nawet pędzelki na uszach ma http://pl.euroanimal.eu/Grafika:Kot_bombajski_kr%C3%B3tkow%C5%82osy.jpg Quote
clockwork Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='shanti']Wolę się przygotować wcześniej:evil_lol: Patrzcie, nasza kicia może rasowa jest:-o:razz: Nawet pędzelki na uszach ma http://pl.euroanimal.eu/Grafika:Kot_bombajski_kr%C3%B3tkow%C5%82osy.jpg [FONT=Arial] nooo..... ma pędzelki:multi::multi: i ten puchaty ogon... dachowcem to ona na pewno nie jest jak rasowa- wnosze o zwrot kici i już smaruje ogłoszenie że SPRZEDAM :diabloti::diabloti:[/FONT] Quote
Recommended Posts