Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='shanti']

Już dawno pod awkiem je widać;)
Ale ja nie lubię gg, może lepiej Skypek.
Dzwoń nawet jak niepodłączona, bo ja się ukrywam:eviltong:

[FONT=Arial][SIZE=2]nooo... przeca widziałam-sprawdzam Twoja czujność .:siara::siara::roll:...a ja nie lubiam na skypiku.. wole na gg
[/FONT]:evil_lol::evil_lol:

Jakoś mi głupio brać od Moniki, przecież ona ma też tymczasa do szczepienia:shake:

Moniko, ty jesteś dobra kobieta, ale damy se radę, przeznacz to na Dropsika, dobrze?:loveu::loveu:

[FONT=Arial]też se tak myśle że przeca monika ma tymczasa, którym nikt, zupełnie nikt sie już nie interesuje, odkąd Monika go wzięła... wykreślam z listy jej datek, niech zaszczepi za to Dropsika ;):loveu: [/FONT]

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]też se tak myśle że przeca monika ma tymczasa, którym nikt, zupełnie nikt sie już nie interesuje, odkąd Monika go wzięła... wykreślam z listy jej datek, niech zaszczepi za to Dropsika ;):loveu: [/FONT]

To dobrze, że my zgodne są w tej kwestyji:loveu:

Posted

Zrobię foteczki ubranka, ale na kici, dobrze? Nie chcę jej tego zdejmować, bo ciężko ubrać... Poproszę kogoś o pomoc, żeby kicię przytrzymał i wieczorkiem podeślę albo wkleję na wątek.

Posted

[quote name='Wilejkaros']Zrobię foteczki ubranka, ale na kici, dobrze? Nie chcę jej tego zdejmować, bo ciężko ubrać... Poproszę kogoś o pomoc, żeby kicię przytrzymał i wieczorkiem podeślę albo wkleję na wątek.

Super:multi:
Obym tylko jakieś pojęcie miała jak to wygląda i jak się zakłada:lol:
i kaj ma być ta dziurka do sikania:roll:
Wogóle sobie nie umiem tego wyobrazić:shake:

A tak przy okazji, ile godzin śpi taki około 2 letni kot?
Bo ta artystka, po rujowych ekscesach śpi już drugą dobę z małymi przerwami na jedzenie, sikanie, kupkanie i pręzenie grzbietu:-o

A za bazarki jak wszyscy wpłacą, to na dzień dzisiejszy jest 60 zł:-o

Posted

[quote name='monika55']Ja Wam dam:mad:. Dropsik to juz nie tymczas, Obowiazki jakies sie ma!:cool3: Obiecalam? to cicho badzcie.

[FONT=Arial];)pewnie nie przeczytały ze Dropsiu już z Wami zostaje :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='monika55']Ja Wam dam:mad:. Dropsik to juz nie tymczas, Obowiazki jakies sie ma!:cool3: Obiecalam? to cicho badzcie.[/quote]

Łomatko:-oa ja myślałam, że Monika to wcielenie łagodności, a ona z bejzbolem na nas:razz:

Posted

[quote name='shanti']Łomatko:-oa ja myślałam, że Monika to wcielenie łagodności, a ona z bejzbolem na nas:razz:

[FONT=Arial];)pozory mylą [/FONT]

[quote name='shanti']Może Ci trochę osłodzi życie bez Moruska:-(

[FONT=Arial]on osłodzi życie czekając na Moruska :loveu:...bo przecież gdzieś kiedyś wszyscy się spotkamy nawet jeśli teraz Morusek ma inny domek

A teraz ....KTO POKOCHA MILKĘ :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='shanti']

A tak przy okazji, ile godzin śpi taki około 2 letni kot?
Bo ta artystka, po rujowych ekscesach śpi już drugą dobę z małymi przerwami na jedzenie, sikanie, kupkanie i pręzenie grzbietu:-o
[/quote]
dont panik...kot potrafi przespac nawet 18 godzin na dobe....moja Mafie to czasem budzilam bo myslalam ze umarla we snie:roll:tez tylko spanie, jescie i kuweta....:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']dont panik...kot potrafi przespac nawet 18 godzin na dobe....moja Mafie to czasem budzilam bo myslalam ze umarla we snie:roll:tez tylko spanie, jescie i kuweta....:evil_lol:
[FONT=Arial]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja mam coś z kota :eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='agbar']dont panik...kot potrafi przespac nawet 18 godzin na dobe....moja Mafie to czasem budzilam bo myslalam ze umarla we snie:roll:tez tylko spanie, jescie i kuweta....:evil_lol:[/quote]

:-oTaki zwierz to skarb;)
Zaszyła się w szafie i pogoniła stamtąd psa, jak chciał ją obudzić:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja mam coś z kota :eviltong:[/FONT]

czyli co??? spanie ,jescie czy.....bieganie do kuwetki:diabloti:

[quote name='shanti']:-oTaki zwierz to skarb;)
Zaszyła się w szafie i pogoniła stamtąd psa, jak chciał ją obudzić:evil_lol:

brawooooo Milka:evil_lol:

Posted

Dziękujemy, dziękujemy!
Kicia jest jeszcze lekko zakurzona, ale nie możemy się umyć, aż szew się nie zagoi. Na razie jestem bardzo chudym brudaskiem!
Shantu, zdjęcia ok? Czy można z nich coś wywnioskować?

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Dziękujemy, dziękujemy!
Kicia jest jeszcze lekko zakurzona, ale nie możemy się umyć, aż szew się nie zagoi. Na razie jestem bardzo chudym brudaskiem!
Shantu, zdjęcia ok? Czy można z nich coś wywnioskować?

Dzięki za poświęcenie:loveu:
Spróbuję coś wykombinować;)
Niech Twoja kicia zdrowieje po zabiegu, to taki negatyw Milki:evil_lol:

Nasza panna jak do mnie trafiła ważyła 2800 gram, teraz 3200 gram.
Apetyt dopisuje:razz:

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Potrzebne Ci może jakieś wymiary? Kubraczka albo Belli (Amfy)?

Na wymiar mam mojego psa:lol: troszkę większy zrobię i będzie pasował.
Będzie mi służył za manekin, bo nie przypuszczam, żeby kotka chętnie współpracowała:diabloti: