clockwork Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='shanti'] Już dawno pod awkiem je widać;) Ale ja nie lubię gg, może lepiej Skypek. Dzwoń nawet jak niepodłączona, bo ja się ukrywam:eviltong: [FONT=Arial][SIZE=2]nooo... przeca widziałam-sprawdzam Twoja czujność .:siara::siara::roll:...a ja nie lubiam na skypiku.. wole na gg [/FONT]:evil_lol::evil_lol: Jakoś mi głupio brać od Moniki, przecież ona ma też tymczasa do szczepienia:shake: Moniko, ty jesteś dobra kobieta, ale damy se radę, przeznacz to na Dropsika, dobrze?:loveu::loveu: [FONT=Arial]też se tak myśle że przeca monika ma tymczasa, którym nikt, zupełnie nikt sie już nie interesuje, odkąd Monika go wzięła... wykreślam z listy jej datek, niech zaszczepi za to Dropsika ;):loveu: [/FONT] Quote
shanti Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]też se tak myśle że przeca monika ma tymczasa, którym nikt, zupełnie nikt sie już nie interesuje, odkąd Monika go wzięła... wykreślam z listy jej datek, niech zaszczepi za to Dropsika ;):loveu: [/FONT] To dobrze, że my zgodne są w tej kwestyji:loveu: Quote
Wilejkaros Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Zrobię foteczki ubranka, ale na kici, dobrze? Nie chcę jej tego zdejmować, bo ciężko ubrać... Poproszę kogoś o pomoc, żeby kicię przytrzymał i wieczorkiem podeślę albo wkleję na wątek. Quote
shanti Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Wilejkaros']Zrobię foteczki ubranka, ale na kici, dobrze? Nie chcę jej tego zdejmować, bo ciężko ubrać... Poproszę kogoś o pomoc, żeby kicię przytrzymał i wieczorkiem podeślę albo wkleję na wątek. Super:multi: Obym tylko jakieś pojęcie miała jak to wygląda i jak się zakłada:lol: i kaj ma być ta dziurka do sikania:roll: Wogóle sobie nie umiem tego wyobrazić:shake: A tak przy okazji, ile godzin śpi taki około 2 letni kot? Bo ta artystka, po rujowych ekscesach śpi już drugą dobę z małymi przerwami na jedzenie, sikanie, kupkanie i pręzenie grzbietu:-o A za bazarki jak wszyscy wpłacą, to na dzień dzisiejszy jest 60 zł:-o Quote
Wilejkaros Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Postaram się to obfocić ze wszystkich stron. Wiązane jest na grzbiecie. Zaraz za tylnymi nóżkami się kończy, więc qwetkowanie bez problemu. Quote
monika55 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Ja Wam dam:mad:. Dropsik to juz nie tymczas, Obowiazki jakies sie ma!:cool3: Obiecalam? to cicho badzcie. Quote
Alicja Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='monika55']Ja Wam dam:mad:. Dropsik to juz nie tymczas, Obowiazki jakies sie ma!:cool3: Obiecalam? to cicho badzcie. [FONT=Arial];)pewnie nie przeczytały ze Dropsiu już z Wami zostaje :loveu:[/FONT] Quote
shanti Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='monika55']Ja Wam dam:mad:. Dropsik to juz nie tymczas, Obowiazki jakies sie ma!:cool3: Obiecalam? to cicho badzcie.[/quote] Łomatko:-oa ja myślałam, że Monika to wcielenie łagodności, a ona z bejzbolem na nas:razz: Quote
monika55 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 O Dropsie wszyscy zapomnieli. No to musi byc. Nikt go nie szukal. A on taki kochany. http://www.wrzuta.pl/obraz/Mfrrh0eJ9W/ Quote
shanti Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='monika55']O Dropsie wszyscy zapomnieli. No to musi byc. Nikt go nie szukal. A on taki kochany. http://www.wrzuta.pl/obraz/Mfrrh0eJ9W/ Może Ci trochę osłodzi życie bez Moruska:-( Quote
Alicja Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='shanti']Łomatko:-oa ja myślałam, że Monika to wcielenie łagodności, a ona z bejzbolem na nas:razz: [FONT=Arial];)pozory mylą [/FONT] [quote name='shanti']Może Ci trochę osłodzi życie bez Moruska:-( [FONT=Arial]on osłodzi życie czekając na Moruska :loveu:...bo przecież gdzieś kiedyś wszyscy się spotkamy nawet jeśli teraz Morusek ma inny domek A teraz ....KTO POKOCHA MILKĘ :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
agbar Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='shanti'] A tak przy okazji, ile godzin śpi taki około 2 letni kot? Bo ta artystka, po rujowych ekscesach śpi już drugą dobę z małymi przerwami na jedzenie, sikanie, kupkanie i pręzenie grzbietu:-o [/quote] dont panik...kot potrafi przespac nawet 18 godzin na dobe....moja Mafie to czasem budzilam bo myslalam ze umarla we snie:roll:tez tylko spanie, jescie i kuweta....:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='agbar']dont panik...kot potrafi przespac nawet 18 godzin na dobe....moja Mafie to czasem budzilam bo myslalam ze umarla we snie:roll:tez tylko spanie, jescie i kuweta....:evil_lol: [FONT=Arial] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja mam coś z kota :eviltong:[/FONT] Quote
shanti Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='agbar']dont panik...kot potrafi przespac nawet 18 godzin na dobe....moja Mafie to czasem budzilam bo myslalam ze umarla we snie:roll:tez tylko spanie, jescie i kuweta....:evil_lol:[/quote] :-oTaki zwierz to skarb;) Zaszyła się w szafie i pogoniła stamtąd psa, jak chciał ją obudzić:evil_lol: Quote
agbar Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja mam coś z kota :eviltong:[/FONT] czyli co??? spanie ,jescie czy.....bieganie do kuwetki:diabloti: [quote name='shanti']:-oTaki zwierz to skarb;) Zaszyła się w szafie i pogoniła stamtąd psa, jak chciał ją obudzić:evil_lol: brawooooo Milka:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='agbar']czyli co??? spanie ,jescie czy.....bieganie do kuwetki:diabloti:[FONT=Arial]zdecydowanie .....spanie :eviltong::eviltong::eviltong: [/FONT] Quote
Wilejkaros Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 A oto i kubraczek. Nie pytajcie, ile trudu kosztowało mnie założenie tego z powrotem na kicię: Quote
Alicja Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [FONT=Arial]:razz::razz:jakie gustowne wdzianko ...a kicia śliczna :loveu:[/FONT] Quote
Wilejkaros Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Dziękujemy, dziękujemy! Kicia jest jeszcze lekko zakurzona, ale nie możemy się umyć, aż szew się nie zagoi. Na razie jestem bardzo chudym brudaskiem! Shantu, zdjęcia ok? Czy można z nich coś wywnioskować? Quote
shanti Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Wilejkaros napisał(a):Dziękujemy, dziękujemy! Kicia jest jeszcze lekko zakurzona, ale nie możemy się umyć, aż szew się nie zagoi. Na razie jestem bardzo chudym brudaskiem! Shantu, zdjęcia ok? Czy można z nich coś wywnioskować? Dzięki za poświęcenie:loveu: Spróbuję coś wykombinować;) Niech Twoja kicia zdrowieje po zabiegu, to taki negatyw Milki:evil_lol: Nasza panna jak do mnie trafiła ważyła 2800 gram, teraz 3200 gram. Apetyt dopisuje:razz: Quote
Wilejkaros Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Potrzebne Ci może jakieś wymiary? Kubraczka albo Belli (Amfy)? Quote
shanti Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Wilejkaros napisał(a):Potrzebne Ci może jakieś wymiary? Kubraczka albo Belli (Amfy)? Na wymiar mam mojego psa:lol: troszkę większy zrobię i będzie pasował. Będzie mi służył za manekin, bo nie przypuszczam, żeby kotka chętnie współpracowała:diabloti: Quote
shanti Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Wilejkaros napisał(a):Biedny! Prawie mu współczuję... Musi sie poświęcić dla idei;) A ten materiał kubraczkowy, to taki pewnie elastyczny jest? Quote
Recommended Posts