Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]Ala... wet zaglądał?? czy ino pomacał... bo mie sie wydaje że pomacał :roll:[/FONT]

[FONT=Arial]ale nie wiem... większość czasu byłam obrócona tyłem bo on paradował z tą strzykawką, a tego widoku nie cierpie i nie chciałam wam zemdleć[/FONT]
:oops::roll:

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mialam telefon w sprawie Moruska. Podobno przy podziemiu, na Katowickiej blaka sie jakis pies. Z opisu nie wyglada ze to on ale lece zobaczyc co to za bida. Ten pan go dokarmia i zrobil mu legowisko pod schodami. Zobacze.

Posted

[quote name='monika55']Mialam telefon w sprawie Moruska. Podobno przy podziemiu, na Katowickiej blaka sie jakis pies. Z opisu nie wyglada ze to on ale lece zobaczyc co to za bida. Ten pan go dokarmia i zrobil mu legowisko pod schodami. Zobacze.

[FONT=Arial]o jezu.. leć i szybko daj znać czy to on.... :kciuki:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]Ala... wet zaglądał?? czy ino pomacał... bo mie sie wydaje że pomacał :roll:[/FONT]

[FONT=Arial]ale nie wiem... większość czasu byłam obrócona tyłem bo on paradował z tą strzykawką, a tego widoku nie cierpie i nie chciałam wam zemdleć[/FONT]
:oops::roll:

[FONT=Arial]zaglądnął :pa macał apropo's ciąży [/FONT]

[quote name='agbar']bolesci mam dzis i sily brak na szukanie gdzie ten numer konta..podajcie dobre czlowieki mnie go tu albo na gie...:roll:
[FONT=Arial]To ja wkleję nr konta Madzi ....Clockwork ;-)[/FONT]
[FONT=Arial]
Żołna Magdalena,

ul. Zielona 62/6,

44-335 Jastrzębie
konto nr: 80 1020 2472 0000 6102 0157 1181

w tytule piszta KOTKA MILKA :kociak: [/FONT]

Posted

Moniko! Kciukasy trzymam mocno. A ja właśnie z podziemi pod rondem wracam i nic:shake:
Chyba, że to te drugie...

Milka umówiona na sterylkę w środę 16 stycznia na 17.00, a więc odliczanie się zaczyna.

W narkozie zrobią jej porządek z uszami.
Już se kupiłam tabletki ziołowe uspokajające, bo dla mnie wszelkie zabiegi zwierzęce stresogenne są:placz:. Swoje przechodzę jakby nigdy nic:lol:
Wszystkim Cioteczkom-Wspomożycielkom dziękujemy:loveu:

U nas już życie toczy się normalnie, ruja zanika, noc przespana, żyć nie umierać;)

Posted

[quote name='shanti']Moniko! Kciukasy trzymam mocno. A ja właśnie z podziemi pod rondem wracam i nic:shake:
Chyba, że to te drugie...

Milka umówiona na sterylkę w środę 16 stycznia na 17.00, a więc odliczanie się zaczyna.

W narkozie zrobią jej porządek z uszami.
Już se kupiłam tabletki ziołowe uspokajające, bo dla mnie wszelkie zabiegi zwierzęce stresogenne są:placz:. Swoje przechodzę jakby nigdy nic:lol:
Wszystkim Cioteczkom-Wspomożycielkom dziękujemy:loveu:

U nas już życie toczy się normalnie, ruja zanika, noc przespana, żyć nie umierać;)

[FONT=Arial]to ja już zakodowałam i zapisałam ....masz nasze wsparcie ...duchowe też ;) [/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]to ja już zakodowałam i zapisałam ....masz nasze wsparcie ...duchowe też ;) [/FONT]

Oj, przyda mi się:placz:
Ale damy radę:evil_lol:
Ważne, że mam do wetów blisko, małż nas w dodatku podwiezie.
Śmieszna sytuacja, bo pieszkom na skróty to chyba nawet szybciej wyjdzie, ale ta skrzynka z kicią trochę waży. Ostatnio ją targałam, to wiem:evil_lol:

Posted

Pod schodami bloku jest legowisko i miska z suchym jedzeniem. Ale psa nie widac.Legowisko byloby za male dla Moruska. Czyli ten pan co dzwonil, opiekuje sie chyba tym pieskiem. Musze wysledzic co to za piesek. Ten pan mowil ze go od kilku dni nie widac. To jest blok na Katowickiej, klatka 18. Ten z napisem Obi. Co dalej robic? shanti ,to moze sie z Toba wybiore i wtedy dam pieniadze? Podaj mi jesli mozesz nr GG.

Posted

[FONT=Arial]mamy 40 zł :bigcool:

wpłaty:

Alicja,:loveu:
Niunia,:loveu:
JA:grins:

pieniążki od Pauli poszły na szczepienia :loveu:

shanti... a jak z wizytą u weta i leczeniem uszków??? jaki koszt???
[/FONT]

Posted

[quote name='monika55']Ja moge 40 zl.:oops:

Dziękuję Ci Moniko i Wam wszystkim:-o nie spodziewałam się takiego odzewu, wzruszyłam się:placz:

Moniko, my jedziemy w środę 16 stycznia na 17.00 już na sterylkę to zapraszamy, będzie rażniej;)

Za godzinkę wstawię zdjęcia Niuńki, tylko obrobię i powrzucam na serwer.
Ciężko mi się to robi, bo albo łącze słabe, albo coś mi się dzieje z kompkiem. Ja trochę tępawa w tych sprawach:oops:, więc cierpliwości.

Świntuszki;)

Posted

wpalcilam 30 zl...sorki wiecej nie moge bo obiecalam tez Jasiowi:oops:ewentualnie pod koniec miesiaca cos moge jeszcze kapnac jakby byla potrzeba.....
chyba ze ktos ma konto walutowe :oops:

Posted

[quote name='agbar']wpalcilam 30 zl...sorki wiecej nie moge bo obiecalam tez Jasiowi:oops:ewentualnie pod koniec miesiaca cos moge jeszcze kapnac jakby byla potrzeba.....
chyba ze ktos ma konto walutowe :oops:

Dziękujemy:multi:

Na razie koszt sterylki, prawdopodobnie całkowity 110 zł, pewnie dojdą jakieś antybiotyki, kubraczek posterylkowy, nie mam pojęcia co jeszcze:shake:
Ale obiecam wetom, bo jest ich w lecznicy dwóch panów Jarosław i Artur oraz pani Gertruda, że zrobię im reklamę w necie to może policzą tanio.
Jestem stałą klientką i nigdy skóry ze mnie nie zdarli, a wiedzą, że to jest bezdomna kicia.

Przy okazji wkleję to
nr: 108733

Ogłoszenie drobne priorytetowe
kontakt: 608317420,600502642

Zaginął rasowy pies

Zaginął pies rasy Chihuahua dnia 7.01.08r. około godz 17.30,wabi się bubuś,daje się głaskać, jest tatułowany w prawym uchu,znalazcę czeka nagroda.0324764406

Zrobiłam już wątek na dogo, może to coś pomoże.

Posted

[FONT=Arial]To ja Alicja [SIZE=2]vel Alicjarydzewska :angryy::angryy::angryy:ukradło mi dziś dogo avatarek , banerek i możliwośc zalogowania :mad::mad::mad:...mam nowe konto ale nadal to ja z Ozzym

Podnoszę kicię ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='shanti']

[FONT=Arial]czego on tam szuka?? zgubił coś?? :razz::razz::razz:

a błogie nieróbstwo super... też tak chce :p

no i trzymam za sterrylke...

czyli nie wiesz ile w końcu ta sterylka?? czy to 110 zł, to całkowity koszt czy tylko ciachania???? a reszta osobno?? :roll:

ide sprawdzić konto, zaraz napisze co, kto ile, jak , gdzie, na co, po co, z kim..........:cool1:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]mamy 40 zł :bigcool:

wpłaty:

Alicja,:loveu:
Niunia,:loveu:
JA:grins:

pieniążki od Pauli poszły na szczepienia :loveu:

shanti... a jak z wizytą u weta i leczeniem uszków??? jaki koszt???
[/FONT]

czyli mamy :multi::multi:

[FONT=Arial]70,00 [/FONT]

[FONT=Arial]20-Alicja,:loveu:
10-Niunia,:loveu:
10-JA:grins: (na razie;))
wykreślno monika55- ona ma tymczasa o którym wszyscy już zapomnieli
30-agbar:loveu:

[/FONT]

[FONT=Arial]
dowiedz sie shanti jaki koszt za uchi ;)

[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Iwona ...tak czytam ....po co kupowac za 15 zł kaftanik jak masz zdolności do szycia ...to nie lepiej z ciucholandu spioszi za 2 zł wziąc i zrobic kaftaniczek ...15 zł to sporo jak za kawałek płótna :razz::razz: [/FONT]

Posted

[FONT=Arial]dowiedz sie shanti jaki koszt za uchi ;-)[/FONT]
[FONT=Arial]i dajże mi to twoje gg [/FONT];-)

Uff! Po kolei, bo mam zaległości;)
Wszystko dowiem się dopiero po fakcie, bo trudno przewidzieć jakie leki do uchów będą potrzebne, jakie zabiegi, była mowa o jakimś płukaniu, to się okaże.
Czasem wychodzi coś nieprzewidzianego i cena wzrasta.
Ale nie martwmy się kosztami, bo jeszcze będą wpływy z bazarków, co najmniej 45 zł, no i ja też się dołoże. Kaski starczy na sterylkę i leczenie po niej i na uszy. W razie czego mam przygotowane fanty na następne bazarki.

[FONT=Arial]Iwona ...tak czytam ....po co kupowac za 15 zł kaftanik jak masz zdolności do szycia ...to nie lepiej z ciucholandu spioszi za 2 zł wziąc i zrobic kaftaniczek ...15 zł to sporo jak za kawałek płótna [/FONT]:razz::razz:

Tak też myślałam, tylko za chiny nie mogę sobie wyobrazić jak toto wygląda. Znajdę chwilę, to zajrzę na miau, może coś wyszperam

[FONT=Arial]i dajże mi to twoje gg [/FONT];-)

Już dawno pod awkiem je widać;)
Ale ja nie lubię gg, może lepiej Skypek.
Dzwoń nawet jak niepodłączona, bo ja się ukrywam:eviltong:

[FONT=Arial]20-Alicja,:loveu: [/FONT]
[FONT=Arial]10-Niunia,:loveu: [/FONT]
[FONT=Arial]10-JA:grins: (na razie;-))[/FONT]
[FONT=Arial]40-monika55:loveu:[/FONT]
[FONT=Arial]30-agbar[/FONT]:loveu:

Jakoś mi głupio brać od Moniki, przecież ona ma też tymczasa do szczepienia:shake:

Moniko, ty jesteś dobra kobieta, ale damy se radę, przeznacz to na Dropsika, dobrze?:loveu::loveu:

Posted

Słuchajta, słuchajta... Moja kicia, ta tymczasowa, właśnie jest po sterylce i ma taki kubraczek. Musi w nim pochodzić jeszcze około 10 dni, Kaftanik ma rozmiar S. Wymierzę Bellę i mozemy sprawdzić czy pasowałby. I można przesłać. Tylko że nie wiem, na kiedy potrzebny dokłądnie. Ewentualnie mogę obfocić Bellę w kaftaniku i wysłać zdjęcia, co by się ciotki przyjrzały.

Posted

[quote name='Wilejkaros']Słuchajta, słuchajta... Moja kicia, ta tymczasowa, właśnie jest po sterylce i ma taki kubraczek. Musi w nim pochodzić jeszcze około 10 dni, Kaftanik ma rozmiar S. Wymierzę Bellę i mozemy sprawdzić czy pasowałby. I można przesłać. Tylko że nie wiem, na kiedy potrzebny dokłądnie. Ewentualnie mogę obfocić Bellę w kaftaniku i wysłać zdjęcia, co by się ciotki przyjrzały.
[FONT=Arial]Aniu zrób foteczkę kaftaniczku i już będzie wiadomo jak to kroic ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Wilejkaros']Słuchajta, słuchajta... Moja kicia, ta tymczasowa, właśnie jest po sterylce i ma taki kubraczek. Musi w nim pochodzić jeszcze około 10 dni, Kaftanik ma rozmiar S. Wymierzę Bellę i mozemy sprawdzić czy pasowałby. I można przesłać. Tylko że nie wiem, na kiedy potrzebny dokłądnie. Ewentualnie mogę obfocić Bellę w kaftaniku i wysłać zdjęcia, co by się ciotki przyjrzały.[/quote]

O to, to, fotki by starczyły.:multi:
Kaftanik na środę potrzebny.