Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='shanti']Czekamy więc na decyzję reszty cioteczek:lol: [FONT=Arial]cioteczki pewnie ciemną nocka nadejdą [/FONT] Quote
shanti Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]cioteczki pewnie ciemną nocka nadejdą [/FONT] Bazarki ruszyły:multi:, jutro wystawiam następne, tylko mi Cioteczki podbijajcie, plis:modla:. Alicja, ty szczególnie, bo nam chyba szczęście przynosisz:loveu: Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='shanti']Bazarki ruszyły:multi:, jutro wystawiam następne, tylko mi Cioteczki podbijajcie, plis:modla:. Alicja, ty szczególnie, bo nam chyba szczęście przynosisz:loveu: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:chociaz jedna osoba tak o mnie mysli :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Paula Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='shanti']Czekamy więc na decyzję reszty cioteczek:lol:[/quote] Ja tam nie mam nic przeciwko, a jak będzie brakowało i zostanie mi coś z pensji ;) to uzupełnię tę różnicę dwóch dyszek :p ale to ew.dopiero pod koniec miesiąca. Quote
Wilejkaros Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Dziewczynki (buhahaha), też objawowo mi to na świerzba wygladało, o czym wspominałam, ale niech wet uszka obejrzy, jak Milka będzie spała. Przepraszam, że nie zaglądam, ale trafiła do mnie kotka wyciągnięta ze szpitalnej kotłowni. Atlantyda, wie która, bo sama mnie na nią nakierowała. Kicia jest właśnie po sterylce. U nas kosztowało to 130zł plus 2 razy antybiotyk plus przeciwbólowy (sama robię zastrzyki), więc w sumie wyszło więcej. Jak 110zł tylko ze wszystkim, to nie ma co się zastanawiać. Ta różnica to mniej więcej tyle, co poszłoby na benzynę. Ala, przepraszam, ale wczoraj fotosik mi nie chodził, dzisiaj wróciłam o 23 z pracy, więc koszyczek jutro pokażę na dogo. Dorzucam się do sterylki cały czas, tylko wpłacę po 10 stycznia. To już tylko 2 dni w sumie. Przepraszam! Quote
clockwork Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='shanti']Bazarki ruszyły:multi:, jutro wystawiam następne, tylko mi Cioteczki podbijajcie, plis:modla:. Alicja, ty szczególnie, bo nam chyba szczęście przynosisz:loveu: :multi::multi: [FONT=Arial]ja niestety nie obcuje z kompeckiem prawie wcale.... zakichany koniec roku podatkowego :placz::placz: no to umawiaj Iwonka weta z kicią na randke :loveu: damy rade.... :multi::multi: ciągle mnie zastanawia czemu nasz wet nie wykrył tego świerzbowca... 3x brał wymaz z uchów :niewiem: ale uchom też damy rade... kicia niebawem bedzie jak nowa i gotowa do adopcji :multi::multi: DOMEK POSZUKIWANY!!! zapisy na kicie TU :p [/FONT] Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [FONT=Arial]No to cioteczki od zaciskania kciukasków już szykują łapki na czas sterylki a za domek to na stale :kciuki: powiązane ;)[/FONT] Quote
shanti Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='clockwork']:multi::multi: [FONT=Arial]ja niestety nie obcuje z kompeckiem prawie wcale.... zakichany koniec roku podatkowego :placz::placz:[/FONT] [FONT=Arial]no to umawiaj Iwonka weta z kicią na randke :loveu: damy rade.... :multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial]ciągle mnie zastanawia czemu nasz wet nie wykrył tego świerzbowca... 3x brał wymaz z uchów :niewiem: ale uchom też damy rade... kicia niebawem bedzie jak nowa i gotowa do adopcji :multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial]DOMEK POSZUKIWANY!!! zapisy na kicie TU :p[/FONT] Ja się tam nie znam i tylko powtarzam, co mi mówił mój wet:shake: Twój niby nie dopatrzył się, świerzbowca, ale chyba też pewny nie był, bo antybiotyk, który jej wtedy podał przepisuje się w przypadku tego pasożyta właśnie. Bądż tu mądry:hmmmm: A to coś nad okiem to mojemu wygląda jak lekko zainfekowana ranka po jakiejś utarczce lub urazie. Super, że zgadzacie się na sterylkę u nas, naprawdę ułatwi mi to sprawę:loveu:, a za każdy grosik będziemy z kicią wdzięczne. Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='shanti']Ja się tam nie znam i tylko powtarzam, co mi mówił mój wet:shake: Twój niby nie dopatrzył się, świerzbowca, ale chyba też pewny nie był, bo antybiotyk, który jej wtedy podał przepisuje się w przypadku tego pasożyta właśnie. Bądż tu mądry:hmmmm: A to coś nad okiem to mojemu wygląda jak lekko zainfekowana ranka po jakiejś utarczce lub urazie. Super, że zgadzacie się na sterylkę u nas, naprawdę ułatwi mi to sprawę:loveu:, a za każdy grosik będziemy z kicią wdzięczne. [FONT=Arial]no właśnie nasz też był zdziwiony że nic w wymazie nie biegało :razz::razz:ale na 99% był pewny ...więc pewno temu ten antybiotyk by pozabijac te świństwo ...to umawiajta się dziewczyny na randez vous z wetem i ciachajta ;) U mnie jak narazie chętnych na kicie brak :shake: [/FONT] Quote
elainfo Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 o rany Madzia to ty i do kiciorów masz serce..;-))???? kurcze mi ostatnio przybył 3 -ci gagatek wiec rodzina sie powieksza- mam juz 3 koty i psa:crazyeye:. ciachajcie kiciorke.. a świerzbowca raz dwa sie wyleczy.. trzeba tylko regularnie zakraplać uszydła pare razy dziennie i bedzie ok- przechodziłam przez to z moimi dwoma kotami.. trzymam kciuki za czarnulke.. mam identyczne dwa czarnuchy w domu.. no moze kotka jest troche bardziej okragła;-) I szukajcie najcudowniejszego domku dla czarnuszki.. uważajcie aby nie trafiła w rece wyznawców Satana:diabloti: Quote
shanti Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Po sterylce dostanie papu 'light", bo pewnie będzie tyć;) Kupiłam jej purinę, bo wczoraj jak byłyśmy u weta to 3 letni kocurek był cewnikowany z powodu zatrzymania moczu i pan doktor stwierdził, że to po karmach marketowych. Ja potem oczywiście po każdych odwiedzinach Milki w kuwecie, latarka w rękę i nura z łbem do środka sprawdzić ile i co zrobiła. Już taka goopia jestem:eviltong: Przy okazji nakryłam mojego psiura szczającego najspokojniej w świecie w kociej kuwecie:-o. No i mi się pewna sprawa wyjaśniła, bo kiedyś sprzątając kocie WC, znalazłam koopę idento jak mojego psiura i mnie to zdziwiło. Jedzą co innego, a organoleptycznie kupy jednakie. Teraz już wiem o co biega :cool3: Dobrze, że kot się psa nie brzydzi i mi na chałpę nie robi:roll: No to pod koniec tygodnia umówię pannę na ciach. Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='shanti'] Przy okazji nakryłam mojego psiura szczającego najspokojniej w świecie w kociej kuwecie:-o. [FONT=Arial]:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: padłam [/FONT] Quote
shanti Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Zrymowało mi się:p Pies to mi wogóle schodzi na koty:evil_lol: Łazi za Milką, jakby ta była suką z cieczką, a nie kocicą z rują, wonia ją "tam", a najlepsze, że ona mu się wypina:-o Kurde, jak ich uświadomić, że do odrębnych gatunków należą, zboczki dwa.:roll: Quote
clockwork Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [FONT=Arial]oderwałam sie od pracy na kawke i... poryczałam sie ze śmiechu.... hahahhahahhahah... można powiedzieć że masz wesoło(patrząc na to z boku;)) sąsiedzi i małż cie jeszcze nie exmitowali??? w razie czego daj cynka, bedziemy ci szukać tymczasu :evil_lol::evil_lol: a tak na serio to nie zazdraszczam.... rozumiem że między psem a kicią nawiązuje sie nic porozumienia, skoro kicia chce "współpracować" a psina sie podko****e :loveu::loveu: GDZIE TEN DOMEK!!!! aaaaaaaaa... elainfo... no widzisz... wlazła mi na ręce kocina to jak miałam jej nie pomóc :roll: nie lubie kotów, ale ..... nie mogę patrzeć na żadne błąkające sie zwierze:shake: kiedyś widziałam jak robalek nie umiał wspiąć sie na krawężnik... to go podsadziłam :roll::oops: taka już jestem.... miękkie serducho mam i co ja poradze :niewiem: co do szatanistów- to nie zamartwiaj... oni już nie gustują w kotkach...... tera smażą xięży na grillu :diabloti: [/FONT] Quote
shanti Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [FONT=Arial]rozumiem że między psem a kicią nawiązuje sie nic porozumienia, skoro kicia chce "współpracować" a psina sie podko****e [/FONT]:loveu::loveu: Tylko kto będzie te alimenta płacił, mój psiur niedochodowy jest a ja teraz bezrobotna:cool3: Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='shanti']Tylko kto będzie te alimenta płacił, mój psiur niedochodowy jest a ja teraz bezrobotna:cool3: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:założysz hodoflę psichokotków [/FONT] Quote
shanti Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:założysz hodoflę psichokotków [/FONT] To po co ta sterylka! Kaskę trza trzepać! Takiej hodofli w Polszcze nie ma jeszcze;) Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='shanti']To po co ta sterylka! Kaskę trza trzepać! Takiej hodofli w Polszcze nie ma jeszcze;) [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pierwsza na Śląsku ;) dobra to może lepiej ta sterylka ;)[/FONT] Quote
shanti Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Chyba se dzisiaj pośpimy w nocy, bo już ta godzina, a kicia cichutka.... Onegdaj to koncertos del kotos rujos o 19.00 się zaczynał i trwał z małymi przerwami do 5 rano.:mdleje: Quote
clockwork Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='shanti']Chyba se dzisiaj pośpimy w nocy, bo już ta godzina, a kicia cichutka.... Onegdaj to koncertos del kotos rujos o 19.00 się zaczynał i trwał z małymi przerwami do 5 rano.:mdleje: [FONT=Arial]alem cie wrobiła ... aż mi głupio z tego powodu :roll::roll: ale za to zaglądnij w mego podpisika bo psina jutro ma jechac do schronu..... DT chociażby na juz potrzebny a jeszcze lepiej stały ;) popytaj znajomych[/FONT] :loveu: Quote
clockwork Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [FONT=Arial]aha... i z tego wszystkiego zapomniałam rzec że mamy na koncie wpłate od Alicji....:buzi::buzi: kwotowo będę pisać potem.... okki?? czy pisac na bierząco???????? kto ile, jakie wydatki.... [/FONT] Quote
shanti Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]alem cie wrobiła ... aż mi głupio z tego powodu :roll::roll:[/FONT] [FONT=Arial]ale za to zaglądnij w mego podpisika bo psina jutro ma jechac do schronu..... DT chociażby na juz potrzebny a jeszcze lepiej stały ;) popytaj znajomych[/FONT] :loveu: Wiesz ona mogła mieć już ruję jak ją znalazłaś i albo komuś zwiała, albo ktoś tego nie wytrzymał:shake: i ją specjalnie wypuścił. Ta druga wersja bardziej mi pasuje. Potem u Twoich teściów miała parę dni wyciszenia i od nowa u mnie. Skąd mogłaś wiedzieć, ja się kapnęłam po 4 dniach, bo objawy miała jakieś nietypowe, dopiero dżwigła doopkę 5 dnia. Myślałam, że drapie w drzwi i miauczy bo się nie umie zaaklimatyzować z powodu psa. [FONT=Arial]aha... i z tego wszystkiego zapomniałam rzec że mamy na koncie wpłate od Alicji....:buzi::buzi: kwotowo będę pisać potem.... okki?? czy pisac na bierząco???????? kto ile, jakie wydatki....[/FONT] Nie rozdrabniaj się Ciotka:p hurtem to załatwimy;) Quote
clockwork Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='shanti']Wiesz ona mogła mieć już ruję jak ją znalazłaś i albo komuś zwiała, albo ktoś tego nie wytrzymał:shake: i ją specjalnie wypuścił. Ta druga wersja bardziej mi pasuje. Potem u Twoich teściów miała parę dni wyciszenia i od nowa u mnie. Skąd mogłaś wiedzieć, ja się kapnęłam po 4 dniach, bo objawy miała jakieś nietypowe, dopiero dżwigła doopkę 5 dnia. Myślałam, że drapie w drzwi i miauczy bo się nie umie zaaklimatyzować z powodu psa. [FONT=Arial]nie znam sie... mogło by być niezauważone??? może temu te kocury znajomej robiły tak KKKHHHHH :kociak: [/FONT][FONT=Arial]ino że to kastraty :hmmmm: shanti... daj mi do ciebie numer godej-godej... w razie jakby co ;] [/FONT] Quote
Alicja Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [FONT=Arial]:hmmmm: ale wet też patrzał w intmne miejsce :oops::roll::eviltong: i nic nie wypatrzył ... Dobra ....KICIA pokazuj się :p shanti :mdleje: ufoc ten śliczny ogonek ;)[/FONT] Quote
monika55 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Doloze sie do sterylki, tylko z wiadomych wzgledow po 12 tym.:oops: No i chyba osobiscie bo bez sensu bylo by wysylac poczta.Moze sie faktycznie umowimy do weta bo i ja ze swoim musze. Quote
Recommended Posts