clockwork Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='shanti']Pytam Karoliny, Ciotki, bo to jej mieszkanie:eviltong::evil_lol: i może sobie nie życzy... a ja sobie myśle że milczenie oznacza TAK :grins: :roll: Quote
ice_t Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 i co tam u Kici?? bo to że rozkochała już w sobie swoja nową Pania to nie ulega wątpliwości :lol: Quote
KarolinaR Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Witajcie! Co do filmiku - dawajcie ;-) Nie było mnie chwilę, próbowałam wydobyć zdjęcia z komórki - bezskutecznie (nie mam kabla, połączenie przez bluetoth mi nie wychodzi) U Koty wszystko dobrze, czyściłam uszy jej ostatnio (obraziła się, na jakieś 3 minuty;-) A dziś porwała mi ze stołu skórę z makreli wędzonej ;-) Wylizała całą, jeżdżąc nią po podłodze (na szczęście dopiero zamierzam ją umyć;-) Pozdrawiam, Karolina i Kota ;-) ps - nie nadałam jej imienia, mówię do niej "Kota". Ale nie wiem, czy to pasuje na imię z prawdziwego zdarzenia, czy to raczej taka ksywka ;-) Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='KarolinaR']Witajcie! Co do filmiku - dawajcie ;-) Nie było mnie chwilę, próbowałam wydobyć zdjęcia z komórki - bezskutecznie (nie mam kabla, połączenie przez bluetoth mi nie wychodzi) U Koty wszystko dobrze, czyściłam uszy jej ostatnio (obraziła się, na jakieś 3 minuty;-) A dziś porwała mi ze stołu skórę z makreli wędzonej ;-) Wylizała całą, jeżdżąc nią po podłodze (na szczęście dopiero zamierzam ją umyć;-) Pozdrawiam, Karolina i Kota ;-) ps - nie nadałam jej imienia, mówię do niej "Kota". Ale nie wiem, czy to pasuje na imię z prawdziwego zdarzenia, czy to raczej taka ksywka ;-) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...imię dobre ...jak Kota nie ma nic przeciwko ;) noooo ja wiedzialam ze shanti moze dać filmik Cieszkam niezmiernie że dobrze Wam RAZEM :loveu: Quote
shanti Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Filmik, kiepski, bo robiony komórką;) http://oliviershanti.wrzuta.pl/film/eZI3qLIJUC/ Kicia poznaje nowe terytorium:lol: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='shanti']Filmik, kiepski, bo robiony komórką;) http://oliviershanti.wrzuta.pl/film/eZI3qLIJUC/ Kicia poznaje nowe terytorium:lol: :evil_lol: :evil_lol: i jaka cwaniara ...jak szybko znalazła stół w kuchni :loveu: Quote
shanti Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Wesołych Świąt Wszystkim Milkomaniakom! Ps. Jak tam kicia i jej Pani? ;) Quote
Recommended Posts