Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie!
Co do filmiku - dawajcie ;-)
Nie było mnie chwilę, próbowałam wydobyć zdjęcia z komórki - bezskutecznie (nie mam kabla, połączenie przez bluetoth mi nie wychodzi)
U Koty wszystko dobrze, czyściłam uszy jej ostatnio (obraziła się, na jakieś 3 minuty;-)
A dziś porwała mi ze stołu skórę z makreli wędzonej ;-) Wylizała całą, jeżdżąc nią po podłodze (na szczęście dopiero zamierzam ją umyć;-)
Pozdrawiam, Karolina i Kota ;-)
ps - nie nadałam jej imienia, mówię do niej "Kota". Ale nie wiem, czy to pasuje na imię z prawdziwego zdarzenia, czy to raczej taka ksywka ;-)

Posted

[quote name='KarolinaR']Witajcie!
Co do filmiku - dawajcie ;-)
Nie było mnie chwilę, próbowałam wydobyć zdjęcia z komórki - bezskutecznie (nie mam kabla, połączenie przez bluetoth mi nie wychodzi)
U Koty wszystko dobrze, czyściłam uszy jej ostatnio (obraziła się, na jakieś 3 minuty;-)
A dziś porwała mi ze stołu skórę z makreli wędzonej ;-) Wylizała całą, jeżdżąc nią po podłodze (na szczęście dopiero zamierzam ją umyć;-)
Pozdrawiam, Karolina i Kota ;-)
ps - nie nadałam jej imienia, mówię do niej "Kota". Ale nie wiem, czy to pasuje na imię z prawdziwego zdarzenia, czy to raczej taka ksywka ;-)

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...imię dobre ...jak Kota nie ma nic przeciwko ;)
noooo ja wiedzialam ze shanti moze dać filmik
Cieszkam niezmiernie że dobrze Wam RAZEM :loveu:

• 3 weeks later...