clockwork Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 shanti napisał(a):Ja tym bardziej dziękuję:loveu: Jeszcze jako młoda dziewczyna pracowałam w fundacji ochrony zabytków i cośtam... do tej pory mam uraz:cool3::roll: eeee... teraz to wracasz do prehistorii :eviltong::eviltong::diabloti: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 clockwork napisał(a):eeee... teraz to wracasz do prehistorii :eviltong::eviltong::diabloti: no i musiałam do kuwety :diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
agbar Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 shanti napisał(a):Ja tym bardziej dziękuję:loveu: Jeszcze jako młoda dziewczyna pracowałam w fundacji ochrony zabytków i cośtam... do tej pory mam uraz:cool3::roll: jako jaka dziewczyna:crazyeye:mloda:crazyeye:....i ty to jeszcze pamietasz:crazyeye::diabloti: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 agbar napisał(a):jako jaka dziewczyna:crazyeye:mloda:crazyeye:....i ty to jeszcze pamietasz:crazyeye::diabloti: bo Iwonka pije buerlecitin :diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
agbar Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Alicja napisał(a): bo Iwonka pije buerlecitin :diabloti::diabloti::evil_lol: pewnie sporo rozlewa......takim starowinkom to sie lapy trzesommmmmmm:diabloti: KICIA MA DOMEK!!!!!!!:eviltong: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 agbar napisał(a):pewnie sporo rozlewa......takim starowinkom to sie lapy trzesommmmmmm:diabloti: KICIA MA DOMEK!!!!!!!:eviltong: to parkinson:razz::razz:będzie miała branie w domu starców :evil_lol::evil_lol: KICIA MA DOMEK :multi::multi: Quote
agbar Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Alicja napisał(a):to parkinson:razz::razz:będzie miała branie w domu starców :evil_lol::evil_lol: KICIA MA DOMEK :multi::multi: KICIA bedzie miala branie w domu starcow:crazyeye::crazyeye::crazyeye:a to zberezniki jedne:cool1: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 agbar napisał(a):KICIA bedzie miala branie w domu starcow:crazyeye::crazyeye::crazyeye:a to zberezniki jedne:cool1: :mad::mad::mad:IWONKA :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
shanti Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Nabijajcie se posty kosztem starej, tfu, doświadczonej kobiety maupy jedne:angryy::mad: Ale i tak Was kocham:loveu::loveu::loveu: Quote
agbar Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Alicja napisał(a)::mad::mad::mad:IWONKA :eviltong::eviltong::eviltong: Alicjo....nie histeryzuj.... ja mam na imie Agnieszka:diabloti: shanti napisał(a):Nabijajcie se posty kosztem starej, tfu, doświadczonej kobiety maupy jedne:angryy::mad: Ale i tak Was kocham:loveu::loveu::loveu: masz racje....jestesmy wstretne i podle i wykorzystujemy stara babe tfuuuu kobiete doswiadczona...idem siem spalic na stosie:cool1: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 shanti napisał(a):Nabijajcie se posty kosztem starej, tfu, doświadczonej kobiety maupy jedne:angryy::mad: Ale i tak Was kocham:loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu:a nie przeszkadza Ci zem histeryczka :razz::razz:i stara niepowazna baba:cool1:nie 13 latka :razz::razz: Quote
shanti Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Alicja napisał(a): :loveu::loveu::loveu:a nie przeszkadza Ci zem histeryczka :razz::razz:i stara niepowazna baba:cool1:nie 13 latka :razz::razz: Mnie nie:lol: Zdaje się, że kiedyś byłam poważniejsza:hmmmm:, ale to było tak dawno, że nie pamiętam. Teraz na starość dziecinnieję:evil_lol::wink: Ide na wątek adopcyjny się podszkolić, jak to się robi i czy to wogóle ma jakąś moc prawną i sens. Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 shanti napisał(a):Mnie nie:lol: Zdaje się, że kiedyś byłam poważniejsza:hmmmm:, ale to było tak dawno, że nie pamiętam. Teraz na starość dziecinnieję:evil_lol::wink: Ide na wątek adopcyjny się podszkolić, jak to się robi i czy to wogóle ma jakąś moc prawną i sens. :razz::razz: pobędziesz z Nami troszkę to Ci palma odbije do reszty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak coś znajdziesz ciekawego to daj namiary ;) Quote
Kiłi Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Super, że kotka będzie miała dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi: Quote
shanti Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Na miau odezwała się Karolinka, przyszła pani Milki:lol: Myślę, że nie będzie miała nic przeciwko temu, że wkleję jej post. Dogo też śledzi. Pozdrawiamy!:loveu: KarolinaRutka Dołączył: 26 Sty 2008 Posty: 2 Wysłany: Wto Sty 29, 2008 16:55 Temat postu: Ach, już nie mogę się doczekać soboty Pozdrawiam wszystkich którzy nie pozwolili kici zmarnieć, i dbali o nią Z wielką chęcią przejmę od soboty ten obowiązek Karolina Quote
clockwork Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 shanti napisał(a):Na miau odezwała się Karolinka, przyszła pani Milki:lol: Myślę, że nie będzie miała nic przeciwko temu, że wkleję jej post. Dogo też śledzi. Pozdrawiamy!:loveu: KarolinaRutka Dołączył: 26 Sty 2008 Posty: 2 Wysłany: Wto Sty 29, 2008 16:55 Temat postu: Ach, już nie mogę się doczekać soboty Pozdrawiam wszystkich którzy nie pozwolili kici zmarnieć, i dbali o nią Z wielką chęcią przejmę od soboty ten obowiązek Karolina :crazyeye::crazyeye: nowa pani kici sledzi tu wątek???? :crazyeye::crazyeye: jesooo a WY takie bzdety tu gadacie :diabloti: dzień dobry pani Karolino :hand::hand: Quote
ice_t Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 clockwork napisał(a): :crazyeye::crazyeye: nowa pani kici sledzi tu wątek???? :crazyeye::crazyeye: jesooo a WY takie bzdety tu gadacie :diabloti: dzień dobry pani Karolino :hand::hand: a ty niby nie gadasz:diabloti: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 ice_t napisał(a):a ty niby nie gadasz:diabloti: :razz::razz: no co TY ...JEJ TU wogóle nie było :grins: Quote
ice_t Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Alicja napisał(a): :razz::razz: no co TY ...JEJ TU wogóle nie było :grins: jasne:cool3::cool3: a niebeisko jak na łąc e z kaczeńcami:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 ice_t napisał(a):jasne:cool3::cool3: a niebeisko jak na łąc e z kaczeńcami:evil_lol: :grins: kaczeńce są żółte :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ice_t Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Alicja napisał(a)::grins: kaczeńce są żółte :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tfu ale pomyłka , myslałam o niezapominajkach, nie wiem skąd te kaczeńce Quote
Wilejkaros Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Jakoś mi się z polityką skojarzyły... Quote
Alicja Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 ice_t napisał(a):tfu ale pomyłka , myslałam o niezapominajkach, nie wiem skąd te kaczeńce Wilejkaros napisał(a):Jakoś mi się z polityką skojarzyły... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dokładnie ...... Quote
clockwork Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 ice_t napisał(a):tfu ale pomyłka , myslałam o niezapominajkach, nie wiem skąd te kaczeńce Wilejkaros napisał(a):Jakoś mi się z polityką skojarzyły... haha mi też.. bo AJS-Ti t taka patriotka... nawet nie pytam na kogo głosowała.... wszędzie ino kaczeńce i kaczeńce :shake: jeszcze ino 4 dni :multi::multi: IWONKA!! dasz radę??? wytrzymasz??? Quote
ice_t Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 clockwork napisał(a): haha mi też.. bo AJS-Ti t taka patriotka... nawet nie pytam na kogo głosowała.... wszędzie ino kaczeńce i kaczeńce :shake: na pewno nie na kaczeńce:evil_lol: Quote
Recommended Posts