Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:loveu::loveu:widze że kicia się bardzo zadomowiła ;)

http://images33.fotosik.pl/84/0d838670e6a44458.jpg
[/FONT]

[FONT=Arial]też mnie to martwi :diabloti:[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mleczna siostra Ozzulca ;)
http://images33.fotosik.pl/84/f95c50ce5b9ca565.jpg

Adaś :razz::razz:....popatrz jakie cudeńko :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]
[FONT=Arial]ja nie wiem co ja wtym plecaku nosze że każdy zwierz tam pcha tego ryjoka :niewiem:

noooooo... Adaś :razz::razz: możesz nie zdążyć :roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]też mnie to martwi :diabloti:

:razz::razz:no troszkę tak ....bo tak z domu do domu w końcu kicia zwątpi ...
[/FONT]

[FONT=Arial]ja nie wiem co ja wtym plecaku nosze że każdy zwierz tam pcha tego ryjoka :niewiem:
:oops::oops:zaryzykuje ....tysz wepcham ryjoka :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

noooooo... Adaś :razz::razz: możesz nie zdążyć :roll:
[/FONT]

[FONT=Arial]
ADAŚ :scream_3:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]był Adaś.....
tata nie wyraził zgody na kotka.... dziwne bo podobno chcieli od jakiegoś czasu kupic :roll: nie to nie- widocznie to nie jest TEN domek :cool1:

SZUKAMY DALEJ!!!!

w świeta nie bede miała dostepu do kompka- licze na Was... ze bedziecie odwiedzac kicie :loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]był Adaś.....
tata nie wyraził zgody na kotka.... dziwne bo podobno chcieli od jakiegoś czasu kupic :roll: nie to nie- widocznie to nie jest TEN domek :cool1:

SZUKAMY DALEJ!!!!

w świeta nie bede miała dostepu do kompka- licze na Was... ze bedziecie odwiedzac kicie :loveu:
[/FONT]

[FONT=Arial]:cool1::cool1:...no szkoda......w takim razie mam dyżur przy kocince w święta ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Tak se przyszlam popatrzeć czy ktoś nie wpadł na kicię spojrzeć :razz::razz:[/FONT]

[FONT=Arial]i co??? :razz::razz: wpadł ktoś??? :razz::razz:[/FONT]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]i co??? :razz::razz: wpadł ktoś??? :razz::razz:[/FONT]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]no........TY :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='Paula_']To ja podniosę czarnuszkę na dobranoc.

A może by zacząć zbiórkę na sterylkę?
[FONT=Arial]
ano można by.... zastanawiam sie co miałabym na bazarki, ale nic mi nie pzychodzi do tej mojej pustej łeby

może sprzedam teściów i kicia miałaby od razu domek u Kamili- siostry Pawcia... ino kto ich kupi :roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ano można by.... zastanawiam sie co miałabym na bazarki, ale nic mi nie pzychodzi do tej mojej pustej łeby[/FONT]
To poproszę nr konta na pw, dorzucę parę groszy po świętach. Może dopisz w tytule, że zbiórka na sterylkę :razz:

Posted

[quote name='Paula_']To poproszę nr konta na pw, dorzucę parę groszy po świętach. Może dopisz w tytule, że zbiórka na sterylkę :razz:

[FONT=Arial]też własnie myślę że po świętach trzeba zacząć bo troszkę napewno to potrwa ...a zabieg konieczny :razz::razz:

kicia szukamy domeczku ....
[/FONT]

Posted

[quote name='Paula_']To poproszę nr konta na pw, dorzucę parę groszy po świętach. Może dopisz w tytule, że zbiórka na sterylkę :razz:

[FONT=Arial]Paula.... dziękuję za ofertę.
po świętach zadzwonie do MOJEGO prywatnego osobistego weta, ponegocjuje ceny, i dopiero jak bede znała kwote bedziem zbierać na sterylke. no i nie wiem jak w kwestii faktury- czy jak zrobi to wet taniej (na lewo) czy wystawi :roll: bo chciałabym sie na koniec rozliczyć...

SHANTI!!! skontaktuje sie z Tobą w sprawie przejęcia kotecka tak jak sie umawiałyśmy- koło sylwestra ;):loveu:
[/FONT]

Posted

Klockowa,
myślę, że nam wystarczy, jak powiesz, ile kosztowało i tyle. Jeśli taniej będzie bez faktury, to tak trzeba będzie zrobić (no chyba że różnica będzie 5zł ;)). A jeśli coś zostanie ze składki ogólnopolskiej, to chyba możemy na jakąś inną bidę przekazać ;)
Też się deklaruję (co do wpłaty).