Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na jednym z osiedli pod blokiem mieszka młody , niekopiowany doperman... jest przeraźliwie wychudzony i przyjazny wszystkim... Podchodzi do każdego i prosi... Ludzie go dokarmiaja ale jak długo wytrzyma na mrozie...?:placz:

Zdjęć na razie nie mam - moja suczka Mela bardzo poważnie zachorowała i musze sie nia zająć...

Muszę kogoś poprosić o fotki...:oops:

Posted

Tez myślę, że w schronie byloby mu chyba lepiej..:oops: ja go kiedys widizałam z autobusu - podchodził do wszystkich na przystanku... Ma uszy i ogon - nie jest kopiowany. Taki duży szkielet...

Nienawidze tego Ostrowca :placz:

Posted

Ze złapaniem go to problemów nie będzie bo on podchodzi do każdego tylko, że nie ma go gdzie zabrać...

Nie zgubił się napewno nikomu :shake:

Posted

Iwop,
moze powiadom straz miejska, zeby odwiezli dobcia do mieleckiego schroniska. W Mielcu nie bedzie mial zle. Sa nowe ocieplone boksy, w ktorych mieszkaja dobermany. Zrobimy mu zdjecia i bedziemy wystawiac na allegro.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Iwop,
moze powiadom straz miejska, zeby odwiezli dobcia do mieleckiego schroniska. W Mielcu nie bedzie mial zle. Sa nowe ocieplone boksy, w ktorych mieszkaja dobermany. Zrobimy mu zdjecia i bedziemy wystawiac na allegro.

To jest dobry pomysł.

Posted

Wybaczcie ja tego nie zrobie... Moja onka łapana była przez hycla i dotąd odczuwa tego skutki.:-( Poza tym decyzja nalezy do osoby, która go karmi...:oops:

Posted

W czwartek może uda się go zabrać do domu z ogrodem... To raczej mix dobka i doga. Jak dom nie wypali to zadzwonimy do straży i pojedzie do Mielca...:placz:

Posted

Z psem jest trudna sprawa... Dom nie wypalił :( Pani, ktora go karmi powiedziała, że parę dni temu zaprowadziła go do swojego znajomego na przetrzymanie mrózów (tak się wyraziła) ale tam nie ma ogrodzenia i pies uciekł - wrócił pod blok...

Do straży miejskiej nie ma co dzwonić przed świętami bo jak go złapią to zawiozą do lecznicy w Szewnej a tam przez święta nikt go nie będzie karmił. Tam zwierzętami się nie przejmują - stoją w g... po kolana. Jola toczy z nimi boje od lat ale to nic nie pomaga. :shake:

Jest źle...:placz: