Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata-air napisał(a):
dziewczyny czy mozecie mi powiedziec co z ciaza?? to bardzo wazne przy szukaniu domku

Olga pisała że sunia jest w ciąży i chyba nie została wysterylizowana :shake:

Posted

baffi2 napisał(a):
Olga pisała że sunia jest w ciąży i chyba nie została wysterylizowana :shake:

Matko kochana to kolejne szczeniaki :shake:

Posted

Sunia została wysterylizowana.Uratowaliśmy jej życie.Gdyby została w schronisku,umarłaby przy porodzie.Miała szczeniaki po dużo większym psie.Nigdy by sama nie urodziła,Wątpie,że ktoś w schronie zauważył,że coś nie tak.Caly czas mi wmawiali,że ona dużo zjadła,a nie w ciąży
Sunia w sobotę ma wracać do schronu.Wet powiedział,że jest to wspaniała sunia

Posted

[quote name='olga nik']Sunia została wysterylizowana.Uratowaliśmy jej życie.Gdyby została w schronisku,umarłaby przy porodzie.Miała szczeniaki po dużo większym psie.Nigdy by sama nie urodziła,Wątpie,że ktoś w schronie zauważył,że coś nie tak.Caly czas mi wmawiali,że ona dużo zjadła,a nie w ciąży
Sunia w sobotę ma wracać do schronu.Wet powiedział,że jest to wspaniała sunia[/quote]
ufff dobrze że się udało... :)

Posted

Serdecznie dziękuję wszystkim, którzy pomogli nam w adopcji wspaniałej bezimiennej suni z Korabiewic. Szczególnie wdzięczna jestem bezinteresownym Wolontariuszkom, dzięki pracy których udało nam się odnaleźć psa, na którego czekaliśmy...
Nora (takie imię sobie wybrała) z dnia na dzień nabiera radości życia, bardzo spragniona człowieka nie odstępuje nas na krok, kocha koty tak jak my i już zaczyna warczeć na listonosza przynoszącego rachunki ;).
Wkrótce postaramy się zamieścić fotki ,,Uśmiechniętej Norci" z warszawskich Bielan, a nie wystraszonej, bezimiennej suni z Korabiewic.
Raz jeszcze bardzo dziękujemy wszystkim, którzy dopomogli w ocaleniu Norki i doprowadzili do spotkania Przyjaciół - na dobre i złe- Człowieka i Psa- Nas i Suni z Korabiewic.
Norka ma dom... już na zawsze!

• 2 weeks later...
Posted

Poker napisał(a):
aż się wzruszyłam :-(,cudownie :multi::multi:

takie wieści zawsze zwruszają:lol:
Domestica mam nadzieję że to fotki się wreszcie pojawią...:razz:

Posted

baffi2 napisał(a):
takie wieści zawsze zwruszają:lol:
Domestica mam nadzieję że to fotki się wreszcie pojawią...:razz:

Odwiedzam Norę mało nie codziennie.Pięknieje z dnia na dzień.Odzyskała błysk w oczach,już jest bardziej radosna. Trafiła do wspaniałych ludzi i to Norze służy;)

Posted

olga nik napisał(a):
to pytanie raczej do Domestici.Jeżeli mi sie uda przy kolejnej wizycie nie zapomnieć aparatu,to zrobie

Ok....poczekamy na Domesticę - może nam cosik tutaj wklei ale jeśli nie to cyknij kilka fotek przy najbliższej okazji :lol: