mosii Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 sisia pw dostałam ale kontaktu zadnego tam nie było;) Quote
madzia828 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 dziewczyny Ankara z Szansy być może w przyszłym tygodniu pojedzie do łodzi to mogłaby wziąć sunie i zawieźć do Mosii do Czestochowy ale to jeszcze nic pewnego:roll: czyli jest już uzgodnione ze sunia jedzie do Mosii na dt czy są jakieś inne propozycje? aha w sprawie transportu Łódz-czestochowa to z kim się kontaktować bo chcemy dac info na stronie Szansy;) Quote
mosii Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 ja dałam propozycje i ja podtrzymuje. nic wiecej nie wiem. nikt sie ze mną ie konaktował. Quote
irysek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 ja tez dalam propozycje,ale zostalam lekko mowiac zignorowana, takze powodzenia. Quote
sisia0 Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 mosii napisał(a):ja dałam propozycje i ja podtrzymuje. nic wiecej nie wiem. nikt sie ze mną ie konaktował. no jak nie wysylam jeszcze raz Quote
sisia0 Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='irysek']ja tez dalam propozycje,ale zostalam lekko mowiac zignorowana, takze powodzenia. dziękuję ci bardzo za propozycje ... i dlaczego od razu wypisujesz ze zostalas zignorowana.. :shake:czytałam ten wątek i niestety ale to jest płatny hotelik... i powiedz z czego i kto bedzie utrzymywal sunię ? Najpierw by trzeba nawiązac wspolprace z jaka fundacja a potem myslec o platnych hotelikach. Pani Danuta to osoba prywatna nie prowadzaca zadnej fundacji wiec nie mzoan narzucac nikomu platnego hoteliku. DZIĘkuję za propozycje jeszcze raz.... za dobre slowo powodzenia tez dziekuje Quote
madzia828 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 czyli co, to szukamy tego transportu do Mosii Łódz -Częstochowa sisia czy mozesz podać mi kontakt do p. Danuty na pw no i Mosia podaj tez jakiś tel. do Ciebie jakby co:roll: Irysek dzieki za propozycje ale tak jak pisała Sisia ktoś by musiał ten hotelik opłacać a z kasą ciężko:shake: Quote
madzia828 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Sisia dzieki za Pw;) Mosii podaj prosze tel do Ciebie :roll: Quote
AnkaRa Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 madzia828 napisał(a):czy mozesz podać mi kontakt do p. Danuty Rozmawialam dzis z pania Danuta ale on anie wie niczego wiecej ponad to, co napisae na forum. Jutro bede dzwonila do schroniska zeby dowiedziec sie czegos konkretnego. Napisalam PW do mosii, mam nadzieje, ze sie odezwie to moze cos ustalimy. Quote
AnkaRa Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Sorki, napisalam wiadomosc na naszym forum a tutaj nie - sunia jutro jedzie do nowego domu kolo Lodzi. Taka wiadomosc otrzymalam od Kierownika schroniska. Umowilam sie, ze 3-go bede jeszcze dzwonic zeby sprawdzic czy Bella napewno pojechala do nowego domu. Quote
sisia0 Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 no to super !! AnkaRA jestes wielka Quote
AnkaRa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Niestety, sunia nie zostala wczoraj zabrana ze schroniska :( Rozmawialam z Kierownikiem i jesli uda sie nam zalatwic transport i mosii nadal bedzie podtrzymywala swoja propozycje to mozna Belle stamtad zabierac. Byla wlascicielka suni obiecywala, ze bedzie obecna podczas wydawania suni tak aby bez problemow zapakowac ja do samochodu. Mosii, czy Twoja oferta tymczasu dla suni jest nadal aktualna? Quote
AnkaRa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Niestety, sunia nie zostala wczoraj zabrana ze schroniska :( Rozmawialam z Kierownikiem i jesli uda sie nam zalatwic transport i mosii nadal bedzie podtrzymywala swoja propozycje to mozna Belle stamtad zabierac. Byla wlascicielka suni obiecywala, ze bedzie obecna podczas wydawania suni tak aby bez problemow zapakowac ja do samochodu. Mosii, czy Twoja oferta tymczasu dla suni jest nadal aktualna? Pisalam do Quote
AnkaRa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Niestety, sunia nie zostala wczoraj zabrana ze schroniska :( Rozmawialam z Kierownikiem i jesli uda sie nam zalatwic transport i mosii nadal bedzie podtrzymywala swoja propozycje to mozna Belle stamtad zabierac. Byla wlascicielka suni obiecywala, ze bedzie obecna podczas wydawania suni tak aby bez problemow zapakowac ja do samochodu. Mosii, czy Twoja oferta tymczasu dla suni jest nadal aktualna? Pisalam do Ciebie na PW ale nie dostalam odpowiedzi. Quote
AnkaRa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ok godz 15-tej dowiedzialam sie od Kierownika schroniska, ze Bella pojechala do nowego domu w Zgorzelcu. Quote
sisia0 Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='AnkaRa']Ok godz 15-tej dowiedzialam sie od Kierownika schroniska, ze Bella pojechala do nowego domu w Zgorzelcu.[/quote] czyli ma domek Bella ... no to super !! :multi::multi: Quote
sisia0 Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Proszę o przeniesienie wątku do już w nowym domu !!! Quote
Recommended Posts