Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam nadzieję, że może coś się uda zrobić, sama kombinowałam......
Nie udało się........:placz:
Tak bardzo mi przykro.........:-(:-(:-(

Biegaj szczęśliwy kochany Nocku po pięknych, zielonych łąkach za Tęczowym Mostem...................
Śpij spokojnie kochany Pieseczku...........
[*]

Posted

Tak strasznie przykro, że właśnie tak musiał odchodzic. "ludzie" są podli. Mąż mówi, że mam więcej współczucia dla zwierząt niż dla ludzi, to prawda. W większości (nie twierdzę że zawsze) sami są sobie winni. A zwierzęta - to my sprowadzamy je na ten świat swoją nieświadomością, głupotą a potem, właśnie potem........

Guest Elżbieta481
Posted

Żegnaj przyjacielu..Ty wiesz,że próbowałam..Jedni nie mogli,inni nie chcieli..U boku Boga będzie Ci dobrze..On utuli i nic już nie będzie bolało..
Dobry Boże przyjmij tego nieszczęśliwego psa do siebie,niech już nigdy nie będzie samotny.On wybaczył,a ja nie umiem...
Przepraszam..:-(:-(:-(:-(
Elżbieta

Posted

Zawsze sobie myślę: ktoś, kto porzuca stare chore zwierzę, też będzie stary. Pewnie ma jakieś dzieci, które patrzą na rodzica i biorą przykład...
Kiedyś rozmawiałam z pania która przyniosła do lecznicy jamnika z porażeniem jamniczym. Pani przyszła go uśpić, bo pies wlókł za sobą tylnie łapy, i jak uargumentowała "dzieci na to patrzą". Tego jamnika razem z wetem udało nam się uratować od decyzji jego "pani". Ale tak sobie pomyślałam: jak ta pani, nie daj boże, dostanie jakiegoś paraliżu na starość, a przecież to się zdarza, to co zrobią jej dzieci?

Guest Elżbieta481
Posted

Nocuś,myślimy o Tobie:-(
Jak Ci tam?Spotkałes wszystkie nasze psy,naszych wyjątkowych przyjaciół?
Biegaj spokojnie po zielonych łąkach,zdrowy i już bezpieczny..
Waldek