emir Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='ANETTTA']i kolejny ben w waszym schronie http://www.allegro.pl/item386074500_sliczna_3_letnia_sunia_bernardyn_do_adopcji_.html czy ta suka jeszcze jest w schronie? Nie mam miejsca ( narazie dla psa) ale suke moglabym przyjąć. czekam na info EMIR Quote
Reno2001 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Emir, ta sunia jest jeszcze w schronisku, ale akurat z jej adopcja nie będziemy miały probklemu. Mam już na nia kilku chetnych. kwestia wybrania domu i streylki suni. Quote
iwop Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Sawa ma kilka chetnych na adopcję??:crazyeye: To czemu nic nie piszecie...?:oops: Quote
Reno2001 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='iwop']Sawa ma kilka chetnych na adopcję??:crazyeye: To czemu nic nie piszecie...?:oops: Iwop, bernardynka ma kilku chetnych, nie Sawa. Emir pytała o tę benię: http://www.allegro.pl/item386074500_..._adopcji_.html nie o Sawę, niestety. Ona nie ma cos szczęscia...:shake: Emir, a dla Sawy nie znalazłabyś może jednak miejsca??? Quote
KWL Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Kochana ta sunia, bardzo by się ten domek przydał. Quote
iwop Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 no tak ona jest mniej podobna do benia niz tamta.. Biedna sunia... Z allegro też o nią nikt nawet nie zapyta...:placz: Quote
ANETTTA Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 dajcie znac co zz jedna sunia i z druga .......czy chociaz jednej uda sie uciec do domku ......a sava hooopaj na samagóre ty juz tak długo czekasz na dom Quote
emir Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Pytałam, ponieważ mam dom dla niej " na już" ; musiałabym ją tylko wysterylizować i zachipować ( takie sa wymogi w naszej fundacji) Jeśli macie dla niej dom, to dlaczego ona jeszcze tkwi w schronie? EMIR Quote
ANETTTA Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='emir']Pytałam, ponieważ mam dom dla niej " na już" ; musiałabym ją tylko wysterylizować i zachipować ( takie sa wymogi w naszej fundacji) Jeśli macie dla niej dom, to dlaczego ona jeszcze tkwi w schronie? EMIR bą sa 2 sunie mix benia ta której jest watek ....i ona czeka tak długo biedulka .. . i ta druga sunia o która Pani pyta .....dla niaj dziewczyny pisza ze tu nie bedzie problemu z szukaniem domu....... dziewczyny jesli EMir ma dom dla niej na juz to nad czym sie zastanawiamy ............................. to ta ...... Quote
emir Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Mam dom dla bernardynki ( czlowiek nie chce mixa) dlatego napisałam EMIR p.s.więc proszę nie piszcie, że suka szuka domu, jak macie inne pomysły ( a dom jak narazie hipotetyczny) to niepowazne- szkoda mi czasu na bezowocne pisanie Quote
ANETTTA Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 dziewczyny co dalej dom czeka ...a co z sunia .... Quote
iwop Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Emir ja nie rozumiem tego zamieszania... :9 To jest wątek Sawy, która jest mixem więc trudno żebym nie pisała, ze nie szuka domu skoro szuka... Tamta bernardynka nie ma wątku. :shake: Quote
ANETTTA Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 a czy tamta bernardynka która nie ma watku a ma np allegro nie szuka domu ...skoro Emir go ma ...to w czym problem cięzko anpisac czarne na białym ..............i dogadac szczegóły i psiak sio do domu .......:angryy: Quote
iwop Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Anetta ty masz pretensje do mnie?:crazyeye: Przeciez ja nic nie wiem :( Skoro dziewczyny piszą, że mają dla niej dom to chyba prawda... Nie sądzisz chyba, że chca psa w schronie dla siebie zatrzymać Quote
ANETTTA Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 ja nie mam do nikogo pretensji sorki jak tam zabrzmiało ....tylko jak jest dom to sio psa do domu ...Emir ma zawsze super domki wiec po co sie zastanawiać :shake: Quote
emir Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Anetta - daj spokój - EMIR rezygnuje - nie będę toczyć boju ; znajdę inną bernię;A tu zobaczymy ile jeszcze sunia będzie tkwiła w schronie zanim ten hipotetyczny dom się znajdzie,. Żałosne to, nie uważasz. EMIR Quote
ANETTTA Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 moje serce ubolewa ...piekna sunia :-(i jedna i druga ..... Quote
ANETTTA Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 nie bijcie sie ..kolejna bida poraz kolejny bezdomu a tak kochany .... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108471&goto=newpost Quote
ANETTTA Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 i cio u sunieczek .........:shake::shake::shake::shake: Quote
iwop Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Nic nie wiem. w ogóle Mielec ma problemy... Wejz na stonę schronu to zobaczysz... Anetta to nie chodzi o bitwy ale ja mimo, że stara jestem to nie rozumiem takiego obrażania się na psy...:shake: Quote
ANETTTA Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 ja sie nie obraziłam ...a ni na ciebie ani na psa ....cciłam by było dobrze super ze emir sie zaangazowała i szkoda ze suka czeka Quote
GoniaP Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Poraża mnie głupota... A głupotą jest nie oddać psa do sprawdzonego domu, tylko kazać mu czekać! Dom jest be, bo znalazła go Emir, czy co?????:angryy: Quote
emir Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 iwop napisał(a):Nic nie wiem. w ogóle Mielec ma problemy... Wejz na stonę schronu to zobaczysz... Anetta to nie chodzi o bitwy ale ja mimo, że stara jestem to nie rozumiem takiego obrażania się na psy...:shake: Szkoda m i sił na bezsensowną walkę z ludzką bezmyślnością; uważaz, że powinnam im gardlo przegryżć, by zabrać sukę? Skoro one są przekonane, że lepsze dla suki jest tkwienie w schronie aż SAME znajdą dla niej dom i ją wysterylizują !??)sorry Winnetou -ręce mi opadają EMIR Quote
emir Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 GoniaP napisał(a):Poraża mnie głupota... A głupotą jest nie oddać psa do sprawdzonego domu, tylko kazać mu czekać! Dom jest be, bo znalazła go Emir, czy co?????:angryy: To nie jest pomoc zwierzętom tylko zaspokajanie swoich gównianych ambicyjek kosztem psa ! EMIR Quote
ANETTTA Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 emir napisał(a):To nie jest pomoc zwierzętom tylko zaspokajanie swoich gównianych ambicyjek kosztem psa ! EMIR i tym jestem przerażona .............mam dzisij doła w tvn mowili o tym jak zakatowali podpalili psa szczeniorka ............................dół jak cholera ....:mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts