Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 759
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pytałam, ponieważ mam dom dla niej " na już" ; musiałabym ją tylko wysterylizować i zachipować ( takie sa wymogi w naszej fundacji)
Jeśli macie dla niej dom, to dlaczego ona jeszcze tkwi w schronie?
EMIR

Posted

[quote name='emir']Pytałam, ponieważ mam dom dla niej " na już" ; musiałabym ją tylko wysterylizować i zachipować ( takie sa wymogi w naszej fundacji)
Jeśli macie dla niej dom, to dlaczego ona jeszcze tkwi w schronie?
EMIR

bą sa 2 sunie mix benia ta której jest watek ....i ona czeka tak długo biedulka ..

.

i ta druga sunia o która Pani pyta .....dla niaj dziewczyny pisza ze tu nie bedzie problemu z szukaniem domu.......

dziewczyny jesli EMir ma dom dla niej na juz to nad czym sie zastanawiamy .............................

to ta

......

Posted

Mam dom dla bernardynki ( czlowiek nie chce mixa) dlatego napisałam
EMIR
p.s.więc proszę nie piszcie, że suka szuka domu, jak macie inne pomysły ( a dom jak narazie hipotetyczny) to niepowazne- szkoda mi czasu na bezowocne pisanie

Posted

Emir ja nie rozumiem tego zamieszania... :9 To jest wątek Sawy, która jest mixem więc trudno żebym nie pisała, ze nie szuka domu skoro szuka...

Tamta bernardynka nie ma wątku. :shake:

Posted

a czy tamta bernardynka która nie ma watku a ma np allegro nie szuka domu ...skoro Emir go ma ...to w czym problem cięzko anpisac czarne na białym ..............i dogadac szczegóły i psiak sio do domu .......:angryy:

Posted

Anetta ty masz pretensje do mnie?:crazyeye: Przeciez ja nic nie wiem :( Skoro dziewczyny piszą, że mają dla niej dom to chyba prawda... Nie sądzisz chyba, że chca psa w schronie dla siebie zatrzymać

Posted

Anetta - daj spokój - EMIR rezygnuje - nie będę toczyć boju ; znajdę inną bernię;A tu zobaczymy ile jeszcze sunia będzie tkwiła w schronie zanim ten hipotetyczny dom się znajdzie,. Żałosne to, nie uważasz.
EMIR

Posted

Nic nie wiem. w ogóle Mielec ma problemy... Wejz na stonę schronu to zobaczysz...
Anetta to nie chodzi o bitwy ale ja mimo, że stara jestem to nie rozumiem takiego obrażania się na psy...:shake:

Posted

Poraża mnie głupota...
A głupotą jest nie oddać psa do sprawdzonego domu, tylko kazać mu czekać!
Dom jest be, bo znalazła go Emir, czy co?????:angryy:

Posted

iwop napisał(a):
Nic nie wiem. w ogóle Mielec ma problemy... Wejz na stonę schronu to zobaczysz...
Anetta to nie chodzi o bitwy ale ja mimo, że stara jestem to nie rozumiem takiego obrażania się na psy...:shake:

Szkoda m i sił na bezsensowną walkę z ludzką bezmyślnością; uważaz, że powinnam im gardlo przegryżć, by zabrać sukę? Skoro one są przekonane, że lepsze dla suki jest tkwienie w schronie aż SAME znajdą dla niej dom i ją wysterylizują !??)sorry Winnetou -ręce mi opadają
EMIR

Posted

GoniaP napisał(a):
Poraża mnie głupota...
A głupotą jest nie oddać psa do sprawdzonego domu, tylko kazać mu czekać!
Dom jest be, bo znalazła go Emir, czy co?????:angryy:

To nie jest pomoc zwierzętom tylko zaspokajanie swoich gównianych ambicyjek kosztem psa !
EMIR

Posted

emir napisał(a):
To nie jest pomoc zwierzętom tylko zaspokajanie swoich gównianych ambicyjek kosztem psa !
EMIR

i tym jestem przerażona .............mam dzisij doła w tvn mowili o tym jak zakatowali podpalili psa szczeniorka ............................dół jak cholera ....:mad::mad::mad: