Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 759
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki za zdjęcia ONka. Co do suni to radziłbym wywalić z ogłoszeń i banerków tego kaukaza. Owszem ma nieco charakterystycznego ubarwienia, ale równie dobrze można się dopatrzyć w niej bernardyna. Od kauakaza odbiega tak dalego budową, sierścią i charakterem że można to spokojnie pominąć. Poza tym kaukazów poszukuje określony typ ludzi ktorym ta sunia nie będzie odpowiadać. Piszcie może duża łagodna sunia, przytulanka czy coś takiego - coś co koresponduje z jej charakterem :-)

Posted

Rzeczywiscie blizej jej do bernardynki, a kaukazow szukaja nieraz nieodpowiedni ludzie (na czarnych kwiatkach jest ich sporo).
Moze lepiej dac w tytule allegro :mix bernardyna?

Postaram sie jutro zmienic galerie Sawuni na stronie schroniska.

Posted

a moze trzeba by zrobic lepsze fotki takie wesołe psa moze podczas biegania jak jest taka opcja .......................................juz sama nie wiem jak jej pomoc

Posted

Sawa jest taka smutna, biedna, trudno ja rozweselic...poza tym nie ma gdzie biegac...w schronisku nie ma wybiegu, a przed schroniskiem jest betoniarnia i droga :shake:

Posted

kochani dostałam takiego meila w sprawie innej suni ale ona sie do tego domku nienadaje ...moze ta sunia wasza ,,,,,,przeczytajacie w razie czego kliknijcie do tej osoby ......z propzycją moze tj suni sie uda
////////?????????????????????

Wiadomość od: anawysocka (0) , wysłana z komputera o numerze IP: 83.5.235.199
Strona z przedmiotem: bernardyn suka ...czeka na ciebie
Treść wiadomości:
interesuje mnie bernardynka dzwoniłam do pani i miałam napisac .Lubie bardzo zwierzęta mam w domu yorka kota persa i na podwórku bernardyna i mieszanego wilka .Posesje mam ogrodzona pieski mieszkaja w kojcu 12 m2 .Codzien sa wypuszczane by mogły pobiegac i pobawic sie .
z powazaniem Anna Wysocka

kliknij na wyzej masz
anawysocka (0)

Opcje
Pokaż przedmioty tego Użytkownika
Dodaj do ulubionych Sprzedających
Wyślij e-mail do tego Użytkownika

i tam masz wyslij wiadomosc do tej osoby ...........?:shake::shake::shake::shake::shake:

Posted

Aneta ale jak ma ktoś napisac maila do tej pani skoro nie mamy adresu? Jeżeli ty notrzymałas od niej maila to może wyślij jej opis Sawy? Może się uda...:oops: