Ulka18 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Na 5 lub 6 stronie jest link do starego allegro, ktore robila Justynna. Moze skopiowac tekst :wink: Quote
Reno2001 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Kurcze, że też taki śliczny pies domu znaleźc nie może :shake:. Quote
KWL Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Dzięki za zdjęcia ONka. Co do suni to radziłbym wywalić z ogłoszeń i banerków tego kaukaza. Owszem ma nieco charakterystycznego ubarwienia, ale równie dobrze można się dopatrzyć w niej bernardyna. Od kauakaza odbiega tak dalego budową, sierścią i charakterem że można to spokojnie pominąć. Poza tym kaukazów poszukuje określony typ ludzi ktorym ta sunia nie będzie odpowiadać. Piszcie może duża łagodna sunia, przytulanka czy coś takiego - coś co koresponduje z jej charakterem :-) Quote
Ulka18 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Rzeczywiscie blizej jej do bernardynki, a kaukazow szukaja nieraz nieodpowiedni ludzie (na czarnych kwiatkach jest ich sporo). Moze lepiej dac w tytule allegro :mix bernardyna? Postaram sie jutro zmienic galerie Sawuni na stronie schroniska. Quote
Ulka18 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Wczoraj jeszcze go widzialam. Moze Justynka ma w 'moim allegro' jeszcze dostepna ta aukcje. Iwop, napisz moze pw do Justynna :roll: Quote
ANETTTA Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 ANETTTA napisał(a):i gdzie ten domek :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Ulka18 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 W maju niestety nie ma tylu adopcji. W zeszycie mam zapisane zaledwie 3 psiaki, moze kierownik nie informuje, a moze rzeczywiscie ludzie nie przychodza. Quote
lunarmermaid Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Chyba raczej nie przychodzą.Same długie weekendy i ludzie chcą chyba mieć "święty spokój".A tu psiaczki czekają... Quote
Ulka18 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 No wlasnie.... i do tego komunijny szal w kilkuset zlotowymi prezentami ;) nie ma czasu na chodzenie do schroniska :shake: Quote
Reno2001 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Ja już nie wiem, gdzie ja podrzucic??? Przeciez taka sunia nie może tyle czasu siedziec w schronisku!!!! Quote
Ulka18 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Niestety nie ma zadnych maili w skrzynce schroniska :shake: Moze ktos dzwonil do schroniska, ale suczka nadal jest. A owczarkow jest zatrzesienie :shake: Quote
ANETTTA Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 a moze trzeba by zrobic lepsze fotki takie wesołe psa moze podczas biegania jak jest taka opcja .......................................juz sama nie wiem jak jej pomoc Quote
iwop Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Annetta a gdzie ona niby ma sobie biegać...?:shake: Quote
Ulka18 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Sawa jest taka smutna, biedna, trudno ja rozweselic...poza tym nie ma gdzie biegac...w schronisku nie ma wybiegu, a przed schroniskiem jest betoniarnia i droga :shake: Quote
ANETTTA Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 kurcze tragedia dla psa tak siedziec :-(:-(:-(:-(:-( kto pokocha sunie Quote
ANETTTA Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 kochani dostałam takiego meila w sprawie innej suni ale ona sie do tego domku nienadaje ...moze ta sunia wasza ,,,,,,przeczytajacie w razie czego kliknijcie do tej osoby ......z propzycją moze tj suni sie uda ////////????????????????????? Wiadomość od: anawysocka (0) , wysłana z komputera o numerze IP: 83.5.235.199 Strona z przedmiotem: bernardyn suka ...czeka na ciebie Treść wiadomości: interesuje mnie bernardynka dzwoniłam do pani i miałam napisac .Lubie bardzo zwierzęta mam w domu yorka kota persa i na podwórku bernardyna i mieszanego wilka .Posesje mam ogrodzona pieski mieszkaja w kojcu 12 m2 .Codzien sa wypuszczane by mogły pobiegac i pobawic sie . z powazaniem Anna Wysocka kliknij na wyzej masz anawysocka (0) Opcje Pokaż przedmioty tego Użytkownika Dodaj do ulubionych Sprzedających Wyślij e-mail do tego Użytkownika i tam masz wyslij wiadomosc do tej osoby ...........?:shake::shake::shake::shake::shake: Quote
iwop Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Aneta ale jak ma ktoś napisac maila do tej pani skoro nie mamy adresu? Jeżeli ty notrzymałas od niej maila to może wyślij jej opis Sawy? Może się uda...:oops: Quote
Recommended Posts