Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 759
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam psiaki, kóre wystawiam od....:siara::-(.
Chocby Milutka wystawiana chyba od czerwca zeszłego roku.
Ale nie można sie poddawac :cool3:!!!!!
Na razie niech Sawa idzie na tej podwójnej aukcji. Kiedy się skończy moja zmienię ją na innego psiaka.

Posted

Justynna napisał(a):
:cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi::cooldevi: miałam objawienie...Sawcia znajdzie dom teraz! Z któryś z naszych aukcji....

Podoba mi się takie objawienie...:baddevil::baddevil::baddevil::baddevil::baddevil:.
Nawet bardzo :ghost_2:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Ja w aukcji napisałam, ze ona przed adopcja będzie wysterylizowana :oops:. To tak by odstraszyc pseudo. Wiadomo jednak może coś w tej materii?? Może ona już jest po sterylce??? A jeśli nie, to jest szansa na zabieg???

Posted

Reno2001 napisał(a):
Ja w aukcji napisałam, ze ona przed adopcja będzie wysterylizowana :oops:. To tak by odstraszyc pseudo. Wiadomo jednak może coś w tej materii?? Może ona już jest po sterylce??? A jeśli nie, to jest szansa na zabieg???

Chyba nie jest po sterylce. Ale jakby sie pojawil dom, to napisze do kierownika, zeby wpisal sunie do kolejki.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Chyba nie jest po sterylce. Ale jakby sie pojawil dom, to napisze do kierownika, zeby wpisal sunie do kolejki.

No to super. Nawet nie dopuszczam do siebie myśli, że mogłaby trafic gdzieś na prowincję i potem rodzic co cieczke :angryy:.
Od dziś postanowiłam cieszyc sie prawdziwie jedynie z adopcji wykastrowanych psiaków!!!!

To taki mój objaw dzisiejszej frustracji...

Posted

Moi znajomi (super ludzie) będą potrzebowali dużego, łagodnego psa ale dopiero za parę miesięcy jak wyprowadzą się z bloku do domu... :shake:

Posted

No więc o tym pisałam... Psa ode mnie tzn takiego, którego ja im "przedstawię" Musi byc tylko łagodny również dla kotów (bo mają koty). Ale bedziemy dyskutowac za parę miesięcy... Teraz nie ma to sensu:shake: