iwop Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Ale historia!:crazyeye: Nie słyszałam o czyms takim... Biena Sawa... Ja kupiłam cegiełke, ale do mnie proszę nic nie wysyłać...:oops: Quote
ANETTTA Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
zuzlikowa Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Wybaczcie:oops:...mam kolanko,rurę i kolanko, wszystko robię strasznie wolnl...jak to zmurszały zgredzik:-( i nie zdążyłam wysłać maila! Postaram się dziś! Co u Sawci? Quote
ANETTTA Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 koleżanki z Mielca zapraszam tutaj ,,na watek Mieleckich benków http://www.dogomania.pl/forum/f28/mielec-kolejn-dwa-bernardyny-czekaja-na-dom-131195/index6.html#post11868723 :-(:-(:-(:-( Quote
Ulka18 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Sawa dzisiaj prawdopodobnie wyjdzie z kliniki i wroci do domu. Lekarze nie wierzyli, ze Sawa cierpi na padaczke, odstawili nasze leki, a jednak ataki powrocily. Sawa bedzie miala ustawione ich leki. Von: Dobermann-Nothilfe Gesendet: Mittwoch, 25. Februar 2009 19:42 An: mielec@bezdomne.com; Anja Betreff: Sawa wird morgen aus der Klinik entlassen. Sie hatte nochmal Fieber und Aga Ihr hattet recht!!! Sie hat noch dreimal einen epileptischen Anfall gehabt . Es geht ihr aber jetzt gut, sie wird mit Medikamenten eingestellt und die Familie H. hat schon ihr Essen für morgen gekocht:-))) Also Aga, keine Sorge alles ok von Eurer Seite!! Quote
Reno2001 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Cieszę się, że sprawa się wyjaśniła. Dalej kciuki zaciskam. Quote
Ulka18 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Sawa jest juz w domu :multi:Jest calkiem innym psem, radosnym, cieszacym sie z zycia i szczesliwym. Nie ma juz grubego brzucha ;) Temat: Sawa Od: "Dobermann-Nothilfe" Data: Pt Lutego 27 2009, 9:26 am Sawa ist wieder zu hause :-) sie ist ein völlig anderer Hund, lebensfroh und glücklich. Der dicke Bauch ist auch nicht mehr. Quote
Reno2001 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 No to czekamy teraz, aby jeszcze serduszko odpoczęło po całym tym stresie i zabiegach. Ależ ja sie cieszę!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
terra Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 No mała, teraz zaznasz nareszcie radości życia :loveu: Quote
ANETTTA Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Ulka18 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Kochana Sawunia nareszcie jestes szczesliwa. Jak wroci Ramona, to Cie odwiedzi i nam przysle zdjecia. Bedziemy czekac. Warto bylo prawda wiezc Cie taki szmat drogi, oj warto. PS> Anettko, zmien podpis, zeby nie zapeszac, Sawunia jest juz w domu. Quote
zuzlikowa Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='Ulka18']Kochana Sawunia nareszcie jestes szczesliwa. Jak wroci Ramona, to Cie odwiedzi i nam przysle zdjecia. Bedziemy czekac. Warto bylo prawda wiezc Cie taki szmat drogi, oj warto. PS> Anettko, zmien podpis, zeby nie zapeszac, Sawunia jest juz w domu. Tak się cieszę!!! Tak długo czekałam na jej uśmiech...i teraz go dostanę! Tak się cieszę!:loveu::loveu::loveu::loveu: Maila do kierownika wysyłam jutro- jeszcze wszystko sprawdzała(kto nie chce cegiełki,ew. pomyłkowe wpłaty...) Zamknęłam wszystko i wysyłam!:multi: Wybaczcie offa:oops:,ale mój maleńki psi terapeuta pilnie potrzebuje DT lub hoteliku Może możecie pomóc? Zajrzycie do niego http://www.dogomania.pl/forum/f28/al...parcie-124995/ Quote
ANETTTA Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 podpis zmieniony ..musze sobie cos dołozyc .... Zuzlikowa to robot ze złotym sercem ...nie kobita ..zobaczcie o której ona sawunie odwiedza a jak tam 2 benki w schronisku sa jakcys zainteresowani Quote
zuzlikowa Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Wysłałam do p.Kierownika maila z danymi dotyczącymi aukcji allegro na paliwo dla Sawci. Cierpliwie czekam na uśmiechnięte foteczki Sawy.Teraz i tak to mniej ważne.Najważniejsze,że jej zdrowie się poprawia i nareszcie pannica ma przed sobą realną szansę na długie i szczęśliwe życie! Dziękuję!:loveu: Quote
Ulka18 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Takie zdjecia dostalam Sawuni zrobione po wyjsciu z kliniki :lol: Quote
zuzlikowa Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Jeszcze uśmieszku nie ma,ale może Sawusia lubi poważnie się prezentować? Brzusio prezentuje w całej okazałości:loveu:,oby jak najszybciej siły całkowicie odzyskała i...w wiosnę pannico...w wiosnę:loveu::loveu::loveu: Pohopsać trzeba...podokazywać troszeczkę:loveu: Dzięki za fotki wyczesanej Saweczki!:loveu: Quote
lunarmermaid Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 A Sawunia wyczesana,wygłaskana - zupełnie inny pies!!!:loveu: Quote
zuzlikowa Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Czy już macie jakieś informacje nt.rozliczenia allegro? Wpłaty są? Wszyscy wpłacili? Pozdrawiam ...czekam na świeże wieści o Sawci. Quote
Ulka18 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 zuzlikowa napisał(a):Czy już macie jakieś informacje nt.rozliczenia allegro? Wpłaty są? Wszyscy wpłacili? A skad mamy miec rozliczenie? My nie mamy listy wplacajacych, mialas ja wyslac Zuzlikowa do kierownika, a on mial sprawdzic. Ja mam podziekowania przygotowane, dam kierownikowi w piatek, trzeba by je powysylac do wplacajacych. Na temat Sawy wiem tylko,ze jej leczenie kosztowalo 2500 EUR i tyle musi zaplacic Fundacja klinice, w ktorej przebywala. Quote
Ulka18 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Ja nie ma zadnej odpowiedzi. Moze po poniedzialku kierownik sprawdzi, teraz jest goracy okres w schronisku. Jutro bedzie Reno i Halcia, to poprosze, zeby przypomnialy kierownikowi. Zuzlikowa, jesli mozesz to wyslij mi adresy mailowe, przesle podziekowania mailem, a potem wysle sie jakos poczta. Quote
zuzlikowa Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Ulka18 napisał(a):A skad mamy miec rozliczenie? My nie mamy listy wplacajacych, mialas ja wyslac Zuzlikowa do kierownika, a on mial sprawdzic. Ja mam podziekowania przygotowane, dam kierownikowi w piatek, trzeba by je powysylac do wplacajacych. Na temat Sawy wiem tylko,ze jej leczenie kosztowalo 2500 EUR i tyle musi zaplacic Fundacja klinice, w ktorej przebywala. Wysłałam listę wpłacających z adresami do kierownika.Myślałam,że może macie jakieś wiadomości na ten temat:oops:, a pytam,bo muszę wystawić komentarze do aukcji. Quote
zuzlikowa Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Troszeczkę później prześlę na pw. OK? Pozdrawiam ...i ciągle czekam na fotki uśmiechniętej Sawci...ale to już od Was nie zależy;)...jak się uśmiechnie to będą! Quote
ANETTTA Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 sawunia taka szczęsliwa wyglada ................. a brzuchl to ona ma wielki ... Quote
Ulka18 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Sawa nie żyje :placz: Zmarła po ataku padaczki :-( Od: "Dobermann-Nothilfe" Data: Cz Kwietnia 9 2009, 9:42 am Sawa ist tot, sie ist heute nach an einem epiletischem anfall gestorben........... Traurige Grüße Simone Biegaj sobie po Tęczowych Łakach Sawuniu. Spędziłas 2 miesiące we własnym domu w kochającej Rodzinie. Quote
Recommended Posts