Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 759
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sawa dzisiaj prawdopodobnie wyjdzie z kliniki i wroci do domu.
Lekarze nie wierzyli, ze Sawa cierpi na padaczke, odstawili nasze leki, a jednak ataki powrocily. Sawa bedzie miala ustawione ich leki.

Von: Dobermann-Nothilfe
Gesendet: Mittwoch, 25. Februar 2009 19:42
An: mielec@bezdomne.com; Anja
Betreff: Sawa

wird morgen aus der Klinik entlassen.

Sie hatte nochmal Fieber und Aga Ihr hattet recht!!! Sie hat noch dreimal einen epileptischen Anfall gehabt . Es geht ihr aber jetzt gut, sie wird mit Medikamenten eingestellt und die Familie H. hat schon ihr Essen für morgen gekocht:-))) Also Aga, keine Sorge alles ok von Eurer Seite!!

Posted

Sawa jest juz w domu :multi:Jest calkiem innym psem, radosnym, cieszacym sie z zycia i szczesliwym. Nie ma juz grubego brzucha ;)

Temat: Sawa
Od: "Dobermann-Nothilfe"
Data: Pt Lutego 27 2009, 9:26 am

Sawa ist wieder zu hause :-) sie ist ein völlig anderer Hund, lebensfroh und glücklich. Der dicke Bauch ist auch nicht mehr.

Posted

Kochana Sawunia nareszcie jestes szczesliwa. Jak wroci Ramona, to Cie odwiedzi i nam przysle zdjecia. Bedziemy czekac. Warto bylo prawda wiezc Cie taki szmat drogi, oj warto.

PS> Anettko, zmien podpis, zeby nie zapeszac, Sawunia jest juz w domu.

Posted

[quote name='Ulka18']Kochana Sawunia nareszcie jestes szczesliwa. Jak wroci Ramona, to Cie odwiedzi i nam przysle zdjecia. Bedziemy czekac. Warto bylo prawda wiezc Cie taki szmat drogi, oj warto.

PS> Anettko, zmien podpis, zeby nie zapeszac, Sawunia jest juz w domu.

Tak się cieszę!!! Tak długo czekałam na jej uśmiech...i teraz go dostanę! Tak się cieszę!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Maila do kierownika wysyłam jutro- jeszcze wszystko sprawdzała(kto nie chce cegiełki,ew. pomyłkowe wpłaty...) Zamknęłam wszystko i wysyłam!:multi:

Wybaczcie offa:oops:,ale mój maleńki psi terapeuta pilnie potrzebuje DT lub hoteliku
Może możecie pomóc? Zajrzycie do niego
http://www.dogomania.pl/forum/f28/al...parcie-124995/

Posted

podpis zmieniony ..musze sobie cos dołozyc ....

Zuzlikowa to robot ze złotym sercem ...nie kobita ..zobaczcie o której ona sawunie odwiedza

a jak tam 2 benki w schronisku sa jakcys zainteresowani

Posted

Wysłałam do p.Kierownika maila z danymi dotyczącymi aukcji allegro na paliwo dla Sawci.

Cierpliwie czekam na uśmiechnięte foteczki Sawy.Teraz i tak to mniej ważne.Najważniejsze,że jej zdrowie się poprawia i nareszcie pannica ma przed sobą realną szansę na długie i szczęśliwe życie!
Dziękuję!:loveu:

Posted

Jeszcze uśmieszku nie ma,ale może Sawusia lubi poważnie się prezentować?

Brzusio prezentuje w całej okazałości:loveu:,oby jak najszybciej siły całkowicie odzyskała i...w wiosnę pannico...w wiosnę:loveu::loveu::loveu: Pohopsać trzeba...podokazywać troszeczkę:loveu:

Dzięki za fotki wyczesanej Saweczki!:loveu:

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Czy już macie jakieś informacje nt.rozliczenia allegro? Wpłaty są? Wszyscy wpłacili?

A skad mamy miec rozliczenie? My nie mamy listy wplacajacych, mialas ja wyslac Zuzlikowa do kierownika, a on mial sprawdzic.
Ja mam podziekowania przygotowane, dam kierownikowi w piatek, trzeba by je powysylac do wplacajacych.

Na temat Sawy wiem tylko,ze jej leczenie kosztowalo 2500 EUR i tyle musi zaplacic Fundacja klinice, w ktorej przebywala.

Posted

Ja nie ma zadnej odpowiedzi. Moze po poniedzialku kierownik sprawdzi, teraz jest goracy okres w schronisku. Jutro bedzie Reno i Halcia, to poprosze, zeby przypomnialy kierownikowi.

Zuzlikowa, jesli mozesz to wyslij mi adresy mailowe, przesle podziekowania mailem, a potem wysle sie jakos poczta.

Posted

Ulka18 napisał(a):
A skad mamy miec rozliczenie? My nie mamy listy wplacajacych, mialas ja wyslac Zuzlikowa do kierownika, a on mial sprawdzic.
Ja mam podziekowania przygotowane, dam kierownikowi w piatek, trzeba by je powysylac do wplacajacych.

Na temat Sawy wiem tylko,ze jej leczenie kosztowalo 2500 EUR i tyle musi zaplacic Fundacja klinice, w ktorej przebywala.

Wysłałam listę wpłacających z adresami do kierownika.Myślałam,że może macie jakieś wiadomości na ten temat:oops:, a pytam,bo muszę wystawić komentarze do aukcji.

• 4 weeks later...
Posted

Sawa nie żyje :placz: Zmarła po ataku padaczki :-(

Od: "Dobermann-Nothilfe"
Data: Cz Kwietnia 9 2009, 9:42 am

Sawa ist tot, sie ist heute nach an einem epiletischem anfall gestorben...........

Traurige Grüße Simone

Biegaj sobie po Tęczowych Łakach Sawuniu. Spędziłas 2 miesiące we własnym domu w kochającej Rodzinie.