ANETTTA Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 dziewczyny macie juz te kase na wyjazd starczy na wszystko ???? bo wiecie ile tu potrzebujacych nie wiadomo jak tymi złotówkami dzielic .... Quote
zuzlikowa Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Ulka18']To ile trzeba kartek i podziekowac przyszykowac? Ilu allegrowiczom trzeba wyslac podziekowanie? Ile powinno wplynac pieniedzy na konto schroiska? Psy jeszcze nie wykąpane, bo przeciez z powrotem przeszlyby zapachem schroniska. Wyjazd z pt/sobote w srodku nocy. Wybacz,ale jakoś mi post umknął!:oops: Wszystko sprawdzę i dam jeszcze dziś znać!OK? No,a wpłynąć min.100 x 5zł ...do tego jeszcze koszty wysyłki...całość miała iść na konto schroniska! Quote
ANETTTA Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 a wplaty sa na konto Twoje czy schroniska pytam zeby ktos mial kontrole kto wplacił ..itd no to czekamy na rozliczenie tzn na inf kasa jest starczy .... Quote
Reno2001 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Generalnie kasa na wyjazd jest. Doszły wpłaty od osc i Alaska. Mam potwierdzenie od Kierownika. Quote
ANETTTA Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 czyli mogę z czystym sumieniem przekazac swoje obiecane na transport Sawuni ............powodzenia kochana psiunku ............ kasiorka na kastracje lulka ...:multi::multi::multi: Quote
lunarmermaid Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Jak tam Sabunia,nie denerwuje się przed wyjazdem??? Nie czuje,że coś się zbliża wielkimi krokami??? Quote
lunarmermaid Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Z nerwów już jej nawet imię zmieniłam...:oops: Sawuniu ...Przepraszam!!! Quote
Ulka18 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Sawa jutro bedzie kąpana, ale chyba wieczorem i pomieszka w izolatce. Bede puszcze mms'y do Reno z przeladunku i przekazania Sawy do jej Pana. Trzymajcie mocno kciuki, ile tylko macie sil :modla: Zuzlikowa, mam 16 podziekowan, kierownik podbije pieczatka i do Ciebie wysle. Quote
zuzlikowa Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='ANETTTA']a wplaty sa na konto Twoje czy schroniska pytam zeby ktos mial kontrole kto wplacił ..itd no to czekamy na rozliczenie tzn na inf kasa jest starczy .... Nigdy nie na moje konto!:lol: Na konto schroniska oczywiście! Bernardyn SAWA_ Czy dojedzie do swojego domu??? (535698453) - Aukcje internetowe Allegro 100 cegiełek kupiło 17 osób! czyli 100 x 5zł + 17 x 2zł =524zł ...nie zawsze jednak wszyscy wpłacają koszty wysyłki. A czy wpłaciły te co kupiły cegiełki...? To można sprawdzić tylko w schronisku,po nickach. ...oj,muszę się wyspać,bo od piątku:shake: POWODZENIA!:loveu: Quote
zuzlikowa Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Ulko...17 potrzebnych! I ta 17 najważniejsze , bo rzutem na taśmę wykupiła 34 cegiełki!!!:loveu: Quote
Reno2001 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Chyba jednak 16. Przeciez Ulka18 sama do siebie nie będzie wysyłała podziękowania ;). Trzymam kciuki za jutro juz od dziś. Quote
zuzlikowa Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Reno2001']Chyba jednak 16. Przeciez Ulka18 sama do siebie nie będzie wysyłała podziękowania ;). Trzymam kciuki za jutro juz od dziś.[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no chyba nie!...No to 16!:loveu: Kciuki już trzymane! Powodzenia w przygotowaniach...a dziś będzie się działooooo........:multi: Quote
Ulka18 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 To dobrze policzylam, 16 podziewan. Do siebie raczej nie wysle :cool3: Zeby sprawdzic wplaty trzeba zrobic liste osob, ktore kupily cegielki. I taka liste podeslac p.kierownikowi, zeby porownal wplacalacych z danymi z allegro. Wyjazd jest z pt/sob o godz. 1.30. Prosze o kciuki :modla: Quote
zuzlikowa Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Ulka18']To dobrze policzylam, 16 podziewan. Do siebie raczej nie wysle :cool3: Zeby sprawdzic wplaty trzeba zrobic liste osob, ktore kupily cegielki. I taka liste podeslac p.kierownikowi, zeby porownal wplacalacych z danymi z allegro. Wyjazd jest z pt/sob o godz. 1.30. Prosze o kciuki :modla: Kciuki już zaciśnięte!! :loveu::loveu::loveu: I nocne czuwanie murowane!!!:loveu: ...a maila ze schroniska mogę prosić? Wyślę p.kierownikowi listę do sprawdzenia. Quote
ANETTTA Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 zacisniete zacisnięte juz od kilku dni ...........................:shake:....czekamy tylko na dobre bardzo dobre wiesci ...................:multi:a mnie łezka poleciała juz teraz a co bedzie potem ......ze szczęscia ... a tymczasem psia tragedia ...kolejna zajrzyjcie prosze do ramzesa .. http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-ramzes-cien-psa-blaga-o-zycie-125429/index8.html#post11746849 to wrak psa ...błagam o pomoc ....... plisssssssssssssssssssss... Quote
zuzlikowa Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ciekawe,czy Sawcia zdaje sobie sprawę z niezwykłości dzisiejszej nocy?:loveu: Kochani,szczęśliwej drogi! Quote
lunarmermaid Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Trzymamy mocno kciuki za Sawę i życzymy spokojnej i szczęśliwej drogi!!!:multi: Quote
Ulka18 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Za pol godziny wyjezdzamy, czekam na przyjazd kierownika. Prosze o mocne kciuki :modla: :kciuki: :modla: Quote
Reno2001 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Z tego co wiem, Sawa jest już od godz. 9.00 ze swoim opiekunem w drodze do DOMU :loveu: Quote
ANETTTA Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 a macie foteczki czystej sawuni ...gotowej do drogi itd itd fotorelacje Quote
Reno2001 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Nie wiem. Może Ulka18 ma jakąś fotkę z przesiadki. Póki co jednak ona nadal jest w trasie wraz z Kierownikiem. Z pakowania w schronisku na bank nie ma. Nie wymagajmy takich cudów. Oni mają w sumie dzis do przejechania ponad 1200km. Potrzebujemy czasu... Quote
Ulka18 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='ANETTTA']a macie foteczki czystej sawuni ...gotowej do drogi itd itd fotorelacje Wiesz Aneta, jak sie jedzie starym 13 letnim polonezem z 5 psami i ma do pokonania 550 km w jedna strone, to jakos szczegoly fotorelacji nie sa wazne. Czlowiek sie caly czas modli, zeby dojechac i dowiezc psy szczesliwie. Zrobilam kilka zdjec Sawuni i Florentyny z przeladunku pod granica. Na planie jest Pan Sawuni, Pan Hellwig, zloty, cieply facet. Zebyscie widzialy, jak on mowil do tej biednej Sawuni, a jak ona sluchala biedunia :placz: cdn... Quote
Ulka18 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Na koniec leciutko usmiechnieta Sawunia, zdjecia nie zmniejszam, niech dogomaniacy zobacza :loveu: Quote
Reno2001 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Cuudna :loveu:. Szczęścia kochanie, dużo szczęścia w nowym domu!! Quote
Recommended Posts