Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 759
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ulka18']To ile trzeba kartek i podziekowac przyszykowac? Ilu allegrowiczom trzeba wyslac podziekowanie? Ile powinno wplynac pieniedzy na konto schroiska?

Psy jeszcze nie wykąpane, bo przeciez z powrotem przeszlyby zapachem schroniska. Wyjazd z pt/sobote w srodku nocy.

Wybacz,ale jakoś mi post umknął!:oops:
Wszystko sprawdzę i dam jeszcze dziś znać!OK?

No,a wpłynąć min.100 x 5zł ...do tego jeszcze koszty wysyłki...całość miała iść na konto schroniska!

Posted

czyli mogę z czystym sumieniem przekazac swoje obiecane na transport Sawuni ............powodzenia kochana psiunku ............

kasiorka
na kastracje lulka ...:multi::multi::multi:

Posted

Sawa jutro bedzie kąpana, ale chyba wieczorem i pomieszka w izolatce.
Bede puszcze mms'y do Reno z przeladunku i przekazania Sawy do jej Pana.
Trzymajcie mocno kciuki, ile tylko macie sil :modla:

Zuzlikowa, mam 16 podziekowan, kierownik podbije pieczatka i do Ciebie wysle.

Posted

[quote name='ANETTTA']a wplaty sa na konto Twoje czy schroniska pytam zeby ktos mial kontrole kto wplacił ..itd

no to czekamy na rozliczenie tzn na inf kasa jest starczy ....

Nigdy nie na moje konto!:lol:

Na konto schroniska oczywiście!
Bernardyn SAWA_ Czy dojedzie do swojego domu??? (535698453) - Aukcje internetowe Allegro

100 cegiełek kupiło 17 osób!
czyli 100 x 5zł + 17 x 2zł =524zł

...nie zawsze jednak wszyscy wpłacają koszty wysyłki.
A czy wpłaciły te co kupiły cegiełki...? To można sprawdzić tylko w schronisku,po nickach.

...oj,muszę się wyspać,bo od piątku:shake:
POWODZENIA!:loveu:

Posted

[quote name='Reno2001']Chyba jednak 16. Przeciez Ulka18 sama do siebie nie będzie wysyłała podziękowania ;).
Trzymam kciuki za jutro juz od dziś.[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no chyba nie!...No to 16!:loveu:

Kciuki już trzymane!
Powodzenia w przygotowaniach...a dziś będzie się działooooo........:multi:

Posted

To dobrze policzylam, 16 podziewan. Do siebie raczej nie wysle :cool3:

Zeby sprawdzic wplaty trzeba zrobic liste osob, ktore kupily cegielki.
I taka liste podeslac p.kierownikowi, zeby porownal wplacalacych z danymi z allegro.

Wyjazd jest z pt/sob o godz. 1.30. Prosze o kciuki :modla:

Posted

[quote name='Ulka18']To dobrze policzylam, 16 podziewan. Do siebie raczej nie wysle :cool3:

Zeby sprawdzic wplaty trzeba zrobic liste osob, ktore kupily cegielki.
I taka liste podeslac p.kierownikowi, zeby porownal wplacalacych z danymi z allegro.

Wyjazd jest z pt/sob o godz. 1.30. Prosze o kciuki :modla:

Kciuki już zaciśnięte!! :loveu::loveu::loveu: I nocne czuwanie murowane!!!:loveu:

...a maila ze schroniska mogę prosić? Wyślę p.kierownikowi listę do sprawdzenia.

Posted

zacisniete zacisnięte juz od kilku dni ...........................:shake:....czekamy tylko na dobre bardzo dobre wiesci ...................:multi:a mnie łezka poleciała juz teraz a co bedzie potem ......ze szczęscia ...

a tymczasem psia tragedia ...kolejna

zajrzyjcie prosze do ramzesa ..

http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-ramzes-cien-psa-blaga-o-zycie-125429/index8.html#post11746849

to wrak psa ...błagam o pomoc .......

plisssssssssssssssssssss...

Posted

Nie wiem. Może Ulka18 ma jakąś fotkę z przesiadki. Póki co jednak ona nadal jest w trasie wraz z Kierownikiem. Z pakowania w schronisku na bank nie ma. Nie wymagajmy takich cudów.
Oni mają w sumie dzis do przejechania ponad 1200km. Potrzebujemy czasu...

Posted

[quote name='ANETTTA']a macie foteczki czystej sawuni ...gotowej do drogi itd itd fotorelacje
Wiesz Aneta, jak sie jedzie starym 13 letnim polonezem z 5 psami i ma do pokonania 550 km w jedna strone, to jakos szczegoly fotorelacji nie sa wazne. Czlowiek sie caly czas modli, zeby dojechac i dowiezc psy szczesliwie. Zrobilam kilka zdjec Sawuni i Florentyny z przeladunku pod granica. Na planie jest Pan Sawuni, Pan Hellwig, zloty, cieply facet. Zebyscie widzialy, jak on mowil do tej biednej Sawuni, a jak ona sluchala biedunia :placz:

cdn...