Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Reno, ja nie wplacilam jeszcze za bazarek, ale zrobie to wieczorem :oops: Nie zdazylam, ale wplace na 100%.

Co do jamniczki, to sprawa sie komplikuje, ale nie ma innej mozliwosci jak jazda na sobote tano pod granice. Jesli Alaska nie bedzie mogla jej odebrac, jamnisia nie pojedzie, a do domu wyszykujemy ja na marzec. Wtedy pieniadze za transport marcowy odda Fundacja.

• Replies 759
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na allegro kupiono 28 cegiełek...niby nie za wiele ale jak dojdzie to min.140zł będzie.Dojdą też na koszta wysyłki.
Wpłaty skierowane były na konto schroniska!

:loveu:Nie chcę Wam dokładać problemów,ale mam pytanie odnośnie cegiełek- dacie je radę wysłać,czy mam sama coś kombinować?Pamiętajcie to się nie pali.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Zuzlikowa, przeciez my nie wiemy na jakie adresy mailowe mamy wysylac cegielki, Ty masz te dane jako wystawiajaca aukcje. Moge Ci podeslac fajne zdjecia psiakow schroniskowych zrobionych przez Matineske. To bylaby fajna 'cegielka'. Podaj adres mailowy :modla:

Kierownik mowil, ze w 500 zl powinnismy sie zmiescic, do Wroclawia potrzebowal ok. 280 zl, a to jest jeszcze spory kawalek pod Zgorzelec.

Aga, lepiej złożyc więcej, niż potem skręcac się z braku kasy.
Alaska nie moze sie doczekac suni, niestety jednak mamy problem z jej odbiorem w sobotę rano. Ania może ją spokojnie odebrac w sobotę po południu. Nie wiem co robic. Czy mamy kogos zaufanego w tamtych okolicach, któ mógłby odebrac sunię i ja przetrzymac kilka godzin?
Podpowiedzcie coś, proszę.

Posted

Nie chcę Wam dokładać problemów,ale mam pytanie odnośnie cegiełek- dacie je radę wysłać,czy mam sama coś kombinować?Pamiętajcie to się nie pali.

Zuzlikowa, przeciez my nie wiemy na jakie adresy mailowe mamy wysylac cegielki, Ty masz te dane jako wystawiajaca aukcje. Moge Ci podeslac fajne zdjecia psiakow schroniskowych zrobionych przez Matineske. To bylaby fajna 'cegielka'. Podaj adres mailowy :modla:

Kierownik mowil, ze w 500 zl powinnismy sie zmiescic, do Wroclawia potrzebowal ok. 280 zl, a to jest jeszcze spory kawalek pod Zgorzelec.

Posted

[quote name='[B']Ulka18;11674459]Zuzlikowa, przeciez my nie wiemy na jakie adresy mailowe mamy wysylac cegielki, Ty masz te dane jako wystawiajaca aukcje. Moge Ci podeslac fajne zdjecia psiakow schroniskowych zrobionych przez Matineske. To bylaby fajna 'cegielka'. Podaj adres mailowy :modla:

Ulka18, w sprawie cegiełek na pw.

Macie już potrzebne pieniądze?Mogłybyście to ustalić?
Napiszcie,bo mam jeszcze 140 zł i chętnie dołożymy(bo to nie moje...tylko!) jeśli potrzebujecie,
ale...jeśli byście miały już wszystkie, to można by je przekazać Borysowi na kojec
http://www.dogomania.pl/forum/f28/12-letni-zaglodzony-kaukaz-borys-domu-juz-nie-znajdzie-mozesz-pomoc-128235/

ALE SAWCIA JEST PRIORYTETEM!!!!!:loveu:

Posted

[quote name='Reno2001'][B]Alaska nie moze sie doczekac suni, niestety jednak mamy problem z jej odbiorem w sobotę rano. Ania może ją spokojnie odebrac w sobotę po południu. Nie wiem co robic. Czy mamy kogos zaufanego w tamtych okolicach, któ mógłby odebrac sunię i ja przetrzymac kilka godzin?
Podpowiedzcie coś, proszę.
Nie wydaje mi sie, zeby mieszkal w tamtej okolicy jakis dogomaniak :shake:
My nie mozemy czekac do popoludnia, zeby oddac jamniczke, bo mamy do zrobienia 560 km. Wydaje mi sie, ze nie da sie juz podwiezc suczki blizej niz do Boleslawca, to naprawde juz pod same drzwi. No chyba, ze zrobimy pętlę i pojedziemy z powrotem przez Jelenią Góre, ale czy to cos pomoże :???:

Macie już potrzebne pieniądze?Mogłybyście to ustalić?

Nt. wplat musimy zapytac kierownika. Zadna z nas nie ma dostepu do konta schroniska, nie wiemy kto wplacil i ile.

Posted

Sawa zdala pomyslnie kocie testy. Przed wyjazdem będzie kąpana.

Temat: Re: Sawa
Od: "Profil1"
Data: Wt Stycznia 27 2009, 11:05 am

Sawa przejdzie kurację 'oczyszczającą'. Na razie środki do kąpania posiadam. Kuracja dotyczy wszystkich psów co będą jechać.

Posted

[quote name='Ulka18']

Nt. wplat musimy zapytac kierownika. Zadna z nas nie ma dostepu do konta schroniska, nie wiemy kto wplacil i ile.

Umówmy się tak-
140zł już jest + z bazarku też będzie min.25zł !
Trzymam te pieniądze jako rezerwę dla Sawy! Jeśli dowiecie się od kierownika ,że jest za mało pieniędzy lub na granicy bezpieczeństwa ...to natychmiast wysyłam!

MOŻE TAK BYĆ?

Posted

Czyżby moją jamnisie też czekała kąpiel :) ale będzie śliczna na przyjazd...
Pieniązki 150 zł przelałam na konto schroniska, jutro powinny pojawić sie na koncie :)
Pozdrawiam
Ania

Posted

[quote name='ANETTTA']a jesteście organizacja 1 %
Anetta, strasznie Ci rozrzuca posty, na caaaala strone.

Wszystkie dane do wpłat1% są na stronie (w moim podpisie).
Podaję i tutaj :
MIELECKIE TOWARZYSTWO OCHRONY ZWIERZĄT
UL. TARGOWA 11, 39-300 MIELEC
NUMER KONTA 68 1060 0076 0000 4021 8000 5219
NUMER KRS 0000066205

Alaska, prosze podaj dane do karty adopcyjnej tel. +17 583 1532 do kierownika lub mailem : mtoz@neostrada.pl . Dzięki.
Twoja jamnisie tez czeka kąpiel, a jesli sie na wykąpac, to czesanie.
Psy z boksów muszą być wykąpane.

Nt. wpłat na trase jeszcze nie mamy informacji od kierownika.

Posted

[quote name='zuzlikowa']umówmy się tak-
140zł już jest + z bazarku też będzie min.25zł !
trzymam te pieniądze jako rezerwę dla sawy! Jeśli dowiecie się od kierownika ,że jest za mało pieniędzy lub na granicy bezpieczeństwa ...to natychmiast wysyłam!

może tak być?

bezwzględnie aktualne!!!

Posted

Mam wydrukowane podziękowania, podbije je w schronisku u kierownika,
mam tez zdjecia takie smutne, czarno-biale. Podesle Ci Zuzlikowa, to powysylasz do ofiarodawcow z allegro, gdy skonczy sie aukcja.

Zagonione przygotowaniami jesteście?

My nie jestesmy z Mielca. Z Mielca jest tylko Agusiazet.

Posted

lunarmermaid napisał(a):
Sawuniu życzę Ci szczęśliwej podróży i wszystkiego najlepszego w nowym domku!!!

Mam nadzieję,że będą zdjęcia Sawci z domku?

Jak najprzyjemniejszej :loveu: My również czekamy na foteczki...

Posted

Sawuniu, allegrowicze kupili WSZYSTKIE cegiełki dla Ciebie!!!:loveu::loveu::loveu:
Całą setkę, co do jednej!!!!:lol:

Baaaaardzo im dziękujemy!!!!!

I jak przygotowania do wyjazdu? Już zostało właściwie tylko trzy dni :multi:
Pieseczki gotowe? Wykompane? Wyszorowane?

Posted

To ile trzeba kartek i podziekowac przyszykowac? Ilu allegrowiczom trzeba wyslac podziekowanie? Ile powinno wplynac pieniedzy na konto schroiska?

Psy jeszcze nie wykąpane, bo przeciez z powrotem przeszlyby zapachem schroniska. Wyjazd z pt/sobote w srodku nocy.