Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 759
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia miała ogłoszenbia robione przez Iwop, ale teraz widzę, ze juz nie ma.
Jakbyś ANETTTA mogła jej zrobic to allegro, byłoby super.
Może Tobie uda się kogos namówic na Sawę?

Posted

Linka to nie mam...:razz:
A namiary podajemy zawsze na schronisko. Tel bezpośrednio na schron a mail przechodzi przez nas wolontariuszy: [EMAIL="mielec@bezdomne.com"]mielec@bezdomne.com[/EMAIL] . Kierownik nie ma tyle czasu, aby odpowiadac na każdego maila :shake: dlatego przechodzi to przez nas.

Posted

Na stronie jest podany wiek suni. Pisalam tez o tym juz raz, ze trudno nam bylo go dokladnie ocenic, bo przy pierwszych zdjeciach sunia byla przestraszona. A przy drugich zdjeciach mnie nie bylo.

Na stronie przyjelismy wiek: 3 lata

Posted

Ulka18 napisał(a):
Na stronie jest podany wiek suni. Pisalam tez o tym juz raz, ze trudno nam bylo go dokladnie ocenic, bo przy pierwszych zdjeciach sunia byla przestraszona. A przy drugich zdjeciach mnie nie bylo.

Na stronie przyjelismy wiek: 3 lata

Ale gapa za mnie :splat:. A tak mi się cos kolebało po głowie, ze 3 lata.
Za dużo tych psów do spamiętania :-( ...

Posted

Uwazajcie na takie sformulowania nt. nielicytowania,allegro usunelo mi kilka aukcji, takie jest uzasadnienie:
"Niedozwolone jest zamieszczanie w opisie przedmiotu sformułowań zabraniających licytowania lub sugerujących, że zakup jest bezcelowy, gdyż sprzedaż przedmiotu nie odbędzie się w ramach Allegro. Oferta nie może też być wykorzystywana jako sposób kontaktowania się z innymi Użytkownikami."

Posted

Nie mam dobrych wiesci

Temat: Re: wplaty na sterylki
Od: "Profil1" mtoz@neostrada.pl
Data: Cz Lipca 31 2008, 7:11 pm

Ze sterylizacją tej suczki chyba będzie kłopot. Ona dość długo dostawała leki p/padaczkowe. Obecnie ma odstawione od tygodnia. Jest problem czy po sterylce nie powróci padaczka.Jest na tzw. obserwacji.

Posted

Dobrze, ze takie info wypłynęło teraz. Gdyby objawy wystapiły w nowym domu tak bez uprzedzenia to na bank byłby zwrot z adopcji. Szukamy więc dla Sawuni świadomego, odpowiedzialnego domu.