Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli to będzie jakaś dzielnica Katowic, którą znam to ja też mogę zrobić wizytę. Niestety, w części dzielnic w ogóle nie byłam, mimo że uczę się w tym mieście:roll::eviltong: a nie mam GPSa. Konkretniejsze namiary są potrzebne.

• Replies 759
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ANETTTA']czekam na namiary ,jak dam rade to ja a jak nie to stane na głowie i bede błagac i damy rade ......................tylko ja sie strasznie boje - emocje
Namiary ma KWL. My nie mamy danych nt. domu.

Posted

Pan Hellwig jest gotowy przyjechac po Sawe do Zgorzelca.
Zapytalam p.kierownika o mozliwosc wczesniejszego dowiezienia Sawy pod granice, czekam na wiadomosc, licze na to, ze sie kierownik zgodzi pojechac lub ktos inny pojedzie. Gdyby sie udalo zorganizowac transport, potrzebne bylyby srodki na paliwo (1200 km w obie strony).

Posted

Ulka18 napisał(a):
Pan Hellwig jest gotowy przyjechac po Sawe do Zgorzelca.
Zapytalam p.kierownika o mozliwosc wczesniejszego dowiezienia Sawy pod granice, czekam na wiadomosc, licze na to, ze sie kierownik zgodzi pojechac lub ktos inny pojedzie. Gdyby sie udalo zorganizowac transport, potrzebne bylyby srodki na paliwo (1200 km w obie strony).

Środki na paliwo to jedno, mnie martwi, kto pojedzie z sunią? Jakoś nie wiedzę samochodów schroniskowych na tej trasie :shake:. Trzymam jednak kciuki, bo to wielka szansa dla Sawy, by opuścic schronisko już wkrótce.

Posted

Kierownik zadeklarowal sie, ze pojedzie. Kupil w miare nie-starego poloneza pick'upa z hurtowni elektrycznej z Tarnowa. Potrzebna jest kasa na paliwo ok. 400 zl minimum.

Posted

No to zbierajmy!!!!

A jak myślicie, gdyby prócz bazarków zrobić allegro cegiełkowe na ten cel- transport Sawy do granicy??? Można by zbierać na konto schroniska z dopiskiem -transport Sawy!...albo na inne konto...
Co o tym myślicie???

Posted

A odezwał się ...kontakt od domku??:cool3:

Przecież jest dość suniek benków potrzebujących pomocy!!! Tylko z domkiem trzeba wejść w kontakt!

Dziewczyny, pokombinujcie jakie dać konto na aukcję cegiełkową na transport dla Sawci!!!
Może by się udało!

Posted

zuzlikowa napisał(a):
No to zbierajmy!!!!

A jak myślicie, gdyby prócz bazarków zrobić allegro cegiełkowe na ten cel- transport Sawy do granicy??? Można by zbierać na konto schroniska z dopiskiem -transport Sawy!...albo na inne konto...
Co o tym myślicie???

kochana kobito rób wszystko ..wiesz jak tu mało milosników benków

a 1200 km to kasy a kasy potrzeba

ale tego domu w katowicach szkoda bo mamy jeszcze kilka benków .......:shake::shake:

Posted

Konto do wpłat oczywiście SCHRONISKOWE!!!

SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT IM. ŚW. FRANCISZKA Z ASYŻU
ul. Targowa 11, 39-300 Mielec
telefon 017 - 583 15 32
Konto:
BPH PBK O/MIELEC
68 1060 0076 0000 4021 8000 5219

Koniecznie z dopiskiem: "Na transport Sawy"

KWL -odezwij sie, proszę. Napisz co z tym kontaktem.
Jesli to NIEAKTUALNE TEŻ NAM TO PO PROSTU NAPISZ

Posted

Prawdopodobnie z Sawa pojedzie staruszka ONka Florentyna.
Ale ona nie ma watku na dogo, wiec pewnie pieniedzy na nia nie uzbieramy. Mozna do transportu dolozyc jamniczke do Alaski, mam nadzieje, ze Alaska sie dorzuci, a kierownik jakos zapakuje.

Poprosze o link do aukcji cegielkowej, musze powiadomic p.kierownika o aukcji, gdyby ktos zadzwonil do schroniska sprawdzajac wiarygodnosc aukcji.

DOM dla Sawy u Panstwa Hellwig jest zaklepany na 1000%.
Pan Hellwig pojedzie do granicy z męzem znanej /nam z Reno/ Ramony z Fundacji Dobermana. Jesli bedzie to konieczne, to pojade z p.kierownikiem do Zgorzelca.

Posted

Reno2001 napisał(a):
Alaska zadeklarowała 150zł :loveu:. Mam nadzieję, ze pojawi się tu na wątku, to łatwiej będzie wszytsko dogadac ;).

Super :klacz: to juz prawie 1/3 :multi:

Czy OSC tez wplaci deklarowana kwote?

Posted

Ulka18 napisał(a):
Super :klacz: to juz prawie 1/3 :multi:

Czy OSC tez wplaci deklarowana kwote?

Tak, zadeklarowała wpłatę. Poproszę ją o dane, co by wydębic od Kierownika potwierdzenie wpłaty ;).