Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mala i co ci jest, posypałaś się już całkiem czy jeszcze trochę pożyjesz???:evil_lol: No chyba, że Cię ewentualnie ta menażeria wykończy, jak choroba nie da rady;) ale to raczej psychicznie:diabloti:
W avatarku to Lisa jest?:loveu:

• Replies 915
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Madzik93 napisał(a):
One żartują :razz:

Wiem chcialam Was przestraszyc:diabloti:, ale sie nie udalo :roll: :evil_lol:

Ps. A gdybym tak swoje przetopila:hmmmm:, Lisa moze i chuda, ale ze szczurka paczka by wyszla:siara::evil_lol:

Posted

no proszę, Pudzian się niektórym zamarzył:evil_lol:
Tak tak koniecznie ognista czerwień, będzie wyglądała tak naturalnie...:diabloti:

Posted

Cudne te zdjęcia :-) Jak sobie przypomnę smutną Wilkę w schronie, która teraz jest szczęśliwą Lisią we własnym domu to łza się w oku kręci.

Posted

Mala, Ciebie tyko ściskać i całować za to, że jesteś !

Nie myśl sobie, że nie odpowiadałam na Twoją pocztę , bo mi się nie chciało. Nie mam kompletnie czasu, tyle bied jest do uratowanie, te prelekcje, wyjazdy, praca z wolontariuszami, a przecież mam jeszcze dzieci...

Posted

Dopiero dzisiaj pooglądałam i poczytałam zaległości..

Przyznajcie się:podmieniliscie psa i tyle.To nie moze być Wilka ze schronu ,niemozłiwe.Taki piękny owczarek to albo operacja plastyczna,albo inna sunia:eviltong:
Jakze sie cieszę,że mielismy jakiś drobny udział w jej szczęściu!

Posted

prawda że piękna?:loveu: Mala nie może wejść na dogo, pisała mi na maila, że po cieczce suczka ma lepszy apetyt, przytyła trochę i sierść lśni:-) Niestety wykryła u niej jakiegoś małego guzka, trzeba będzie go zdiagnozować.

Posted

[quote name='BajkaB']
Jakze sie cieszę,że mielismy jakiś drobny udział w jej szczęściu!

Drobny ???
Od Was się wszystko zaczęło. :)
Nie ujmuję tu niczego Dei, szacunek założycielom wątków jest bezdyskusyjny.

Posted

Szacunek absolutnie dla wszystkich którzy w ten czy inny sposób pomogli. A od Bajki po raz pierwszy dowiedziałam się o tej chorobie związanej z bieganiem. Bajka zobacz, sunia po wyjściu ze schronu już ani razu nie biegała dookoła czegokolwiek. A miała być uśpiona jako "psychiczna".