mala002 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Dea napisał(a):Grzeczna ułożona dama:evil_lol: A to fajnie z tą kuchnią, będziesz miała blisko z ogródka do lodówki po browarka na te wymarzone grille:diabloti: Widze, ze sie ze mnie nabijasz:placz:, ja nie potrafie zyc w mieszkaniu, bo wiekszosc zycia spedzilam u rodzicow na wsi i teraz mi tego brakuje. Ja sie chyba bardziej ciesze z tej przeprowadzki niz nasze psiaki:eviltong:. Quote
mala002 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 :klacz::cunao:udalo mi sie wstawic zdjecie:multi: Quote
Dea Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Gratulacje mala:multi: Jedna mała rada - zdjęcia nie mogą być za duże, bo mod skasuje. Ja zmniejszam tak: zainstalowałam sobie program darmowy Easy Thumbnails, i tam w okienku settings ustawiam wielkość na 500 i 500. Jak najedziesz i podświetlisz zdjęcie i prawym przyciskiem myszy klikniesz rozwija ci się pasek, gdzie między innymi będzie ten program, i klikasz na niego, zdjęcie się skopiuje pomniejszone. Można tak zmniejszać hurtowo także. Quote
mala002 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Lisa dostala dzisiaj cieczke. A ja o tym nie wiem zbyt duzo, co prawda mielismy suczki w domu, ale cieczkami zajmowala sie moja mama:oops:. Wyczytalam na internecie, ze po ok. 10 dniach jest plodna, ale nie wiem kiedy tak naprawde powinnam odseparowac Homera, kiedy nas nie ma w domu:oops:. Nie wiem czy ona moglaby zajsc z nim w ciaze, bo on jest malutki. Nie wiem tez czy mozna starsza sunke wysterylizowac, nie znajac jej prawdziwego wieku, czy narkoza jej nie zaszkodzi? Quote
alekso Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 na bardziej profesjonalną odpowiedz pewnie będziesz musiała poczekać, na bardziej doświadczonych ;) ja tylko chcialam powiedzieć, że moja prawie 13 letnia sunia w tym wieku była sterylizowana... Quote
mala002 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Dzieki za informacje Alekso ;), wiec jest nadzieja, ze wet mi nie odmowi wykonania zabiegu (oczywiscie nic na sile, jesli bedzie ryzyko to sie nie zdecyduje). Quote
Dea Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Jeżeli serce jest w porządku, i nie ma innych przeciwwskazań zdrowotnych można wysterylizować, nawet powinno się, bo unikniecie chorób, np. ropomacicze. To jej wyjdzie tylko na dobre. Ale ze sterylką poczekajcie 2 miesiące po cieczce. No ja jakoś sobie nie wyobrażam Homerka w akcji z Lisą:evil_lol: Quote
Dea Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 mala002 napisał(a):udalo sie!!!!:multi: Dea dzieki!!!:loveu: zdolniacha nie ma co!:p a Liska coraz piękniejsza:loveu: Quote
Izis Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Powiem Wam szczerze, że zwierzęta są bardzo pomysłowe w celu pokrycia suczki wiekszej od siebie i niestety często się to udaje. Słyszałam o przypadkach wykorzystywania schodów albo tego, że suka leżała ;-)... lepiej dmuchać na zimne niż się sparzyć na gorącym. Jeśli Homer zacznie skakać na Lisę to lepiej oddzielić je wtedy. Quote
Madzik93 Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Jak oni sie kochają :loveu: Z wizytą w szkole Homera Quote
Dea Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 cudny, radosny, uśmiechnięty pychol!!!:loveu: chyba na zawsze pozostanie moją ulubienicą!:cool3: Quote
mala002 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Swietny filmik:evil_lol: http://www.youtube.com/watch?v=CMzW3LIkNLA Quote
mala002 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Madzik93 napisał(a):Mala wyslij mi fotki :) Fotki? Ja nie mam teraz sil zeby zrobic zdjecia:placz: Ledwo siedze i chodze, bo musze :placz:, jutro beda mnie przeswietlac, bo lekarz nie wie co mi jest:mad:. A to juz pewnie starosc i sie sypie:roll: Quote
mala002 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Jestem w domu wariatow, chyba oszaleje:eek2: Szczurek wspina mi sie po nodze, wchodzi na biurko i kradnie reszte ciastek, Lisa drapie mnie lapa i domaga sie pieszczot, a Homer szczeka pod biurkiem, zeby mu pilke rzucic:wallbash: ja chyba sie po cichu spakuje i :scared: Quote
Madzik93 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 mala002 napisał(a):Jestem w domu wariatow, chyba oszaleje:eek2: Szczurek wspina mi sie po nodze, wchodzi na biurko i kradnie reszte ciastek, Lisa drapie mnie lapa i domaga sie pieszczot, a Homer szczeka pod biurkiem, zeby mu pilke rzucic:wallbash: ja chyba sie po cichu spakuje i :scared: Musisz dorobić sobie 3-cią ręke. :evil_lol: Quote
mala002 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Przypadkiem zajrzalam na inny watek, dogomaniacy robia z psow smalec http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108214&page=21 :crazyeye: Quote
Recommended Posts