Izis Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Juz pisalam ten banerek w podpisie trzeba sobie zaznaczyc i kliknac ikonke linku (cos w stylu globusa z odwrocona osemka czy tez kawalkiem lancuszka jak kto woli) i wpisac pelny link do watku z pasku adresu (najlepiej kopiuj - wklej metodą). Tylko osobiscie uwazam ze oba watki Wilki nalezaloby polaczyc, bo w jednosci sila i jedyna szansa dla Wilki czyli watek nowszy do starszego podlaczyc po prostu (dokleic czy jak to tam sie zwie u moderatorow) Nie ma tu info jak WILKA dogaduje sie z innymi psami... Quote
madziamn Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 A Właśnie To Chyba Ważne Jak Się Dogaduje Z Psami, Kotami I Dziecmi? Szukając Domku Warto Podac Taką Informacje.czy Ktos Wie??? Quote
Vutz Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 jeżeli to tylko dea lub założycielka tego wątku, czyli chyba madzik lub madziak (nick - pierwszy post)... one bezpośrednio mają do niej dostęp. sunia jest w schronie w cieszynie... i te dziewczyny są stamtąd, ja z warszawy... dea na szczęście już jutro wraca, więc myślę, że popołudniu / wieczorkiem powinien być z nią jakiś kontakt. Quote
Madzik93 Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Tylko Dea ma informacje o psach. Ja jej pomagałam załozyc wątki, o psach nic nie wiem. Quote
madziamn Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 to musimy poczekac aż wróci dea. narazie podnoszę. Quote
Vutz Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 No suńka, hop do góry !!! Wszyscy tu trzymają kciuki za Ciebie ! Na pierwszą ! Quote
INU Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Udało się! Jest banerek:multi: Podnoszę Wilkę. Quote
paros Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [SIZE="4"]Wilka ma już niewiele czasu!!! :-(:-( Jeżeli w najbliższych dniach nie znajdzie chociaż tymczasu to uśpią ją :-(:-( W schronisku "dostała już wyrok"!!! :shake: NIE MOŻE DŁUŻEJ PRZEBYWAĆ W SCHRONISKU!!! Quote
Vutz Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Witam Cioteczki !!! No i z radiem nic nie wyszło... :( Trzeba spróbować z innej beczki... :roll: Może zna ktoś jakiś przyzwoity i w miarę tani hotelik? Może to byłoby dobre rozwiązanie? Może tymczasowe, ale zawsze dałoby trochę więcej czasu na szukanie domku i ta "strzykawka" nie wisiałaby już na bidulką...? No i trzeba by jakieś fundusze wyskrobać... na ten hotelik, ale najpierw trzeba by go znaleźć... :roll: No nic, na razie czekamy na powrót Dea. Quote
ulvhedinn Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Izis'] banerek dla Wilki jednak dobrze byloby aby na dogomanii byl jeden jej watek bo w jednosci sila. Nie da sie tych dwoch jakos polaczyc (przeniesc ten pozniejszy na wczesniejszy czy jakos tak), zeby byly razem??? Dokładnie. Chyba trzeba by poprosic o pomoc któregos moda... Quote
mala002 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Jestesmy zainteresowai adopcja suni, ale potrzebuje wiecej informacji. Jaki ma stosunek do innych psow (mam malego mieszanca z jack russel, bardzo zywiolowy:roll::Dog_run:oraz jej stosunek do kotow. Pozdrawiam Quote
mala002 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Tak to piesek- chlopczyk. Wzasadzie nie jest agresywny, ale z innym samcem moga byc czasem problemy:evil_lol:.On ma dopiero 1rok i 10 miesiecy. Do suczek zawsze przyjazny:cool3:. Quote
INU Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='mala002']Tak to piesek- chlopczyk. Wzasadzie nie jest agresywny, ale z innym samcem moga byc czasem problemy:evil_lol:.On ma dopiero 1rok i 10 miesiecy. Do suczek zawsze przyjazny:cool3:. Co do Wilki to raczej nie ma wątpliwości, że jest sunią;) Miło by było gdyby ta "Wilkowa" akcja zakończyła się happy endem... Tak więc miejmy nadzieję, że sunia przychylnie traktuje inne psy... Oby się udało... Quote
Vutz Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Ciotki! Przed chwilą nadałam sms do Dea. Ma już włączoną komórkę, więc należy liczyć, że jest już w Polsce. Prosiłam o jak najszybszy kontakt z osobą o nick'u mala002 z Dogomanii. Trzymajcie WSZYSTKIE Ciotki i WSZYSCY Wujkowie kciuki, aby dziewczynka - WILKA okazała się przyjazna do innych psów i kotów. :roll: Quote
INU Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Trzymamy, trzymamy... Niech się uda. Czekamy na wiadomość... Quote
INU Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Szansa jest... Oby się nie zmarnowała... Trzymamy kciuki... Wilka trzymaj się... Quote
Vutz Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 mam informacje od Dea (poprzez sms): IZIS napisz sms do Dea, ale nie z bramki internetowej tylko z komórki. ona nie ma jak ci odpisać, bo nie ma twojego numeru. do wieczora Dea siedzi na uczelni i nie ma dojścia do komputera, a co za tym idzie do internetu. o 4 rano wróciła, także jest mocno padnięta... także z tymi sms'ami do niej to też jakoś oględnie, aby jej z wykładów nie wywalili... może dziś późnym wieczorem, albo najpóźniej jutro postara się wejść na wątek na dogomanii i napisać wszystko co wie na temat WILKI. wszystkich serdecznie pozdrawia, prosi o jeszcze trochę cierpliwości i zrozumienie. Quote
Izis Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Rozmawiałam właśnie z Deą WILKA mieszkala wcześniej w kojcu z suka rottweilerki i wszystko było OK wiec i psy powinna tolerować tym bardziej młode. Kotów w schronisku nie ma to nie ma tego jak sprawdzić. Jeśli sie uda to Dea postara sie wyciągnąć Wilkę ze schroniska we wtorek na spacer (o ile ja wydadzą, bo to schronisko niestety nie praktykuje spacerów psów :-(), żeby powiedzieć coś więcej o tym jak chodzi na smyczy i jak sie zachowuje na spacerze no i o jej stosunek do małych psów. Podalam na PW telefon komorkowy do DEI i to co sie dowiedzialam do mala002. Tak jak przypuszczałam to ze Wilka jest na stronie schroniska nie swiadczy o tym, ze nadal żyje. Stronę prowadzi Dea a ona widziała Wilkę 27 grudnia ostatni raz i prosiła żeby suce odroczyć wykonanie wyroku bo ciągle szukany jest dla niej dom. Pozostaje tylko mieć nadzieję, że w czasie świateczno-sylwestrowym nikt nie miał dość czasu by Wilkę wyprawić (wbrew jej ogromnej woli życia) za TM... Jak Dea coś tylko sie dowie to zaraz napisze tu. Wilka wyglada na zdrowa suczke, porusza sie sprawnie (duzo lepiej niz inne ONKI ocenione przez wetow na duzo mlodsze od niej), jest pelna zycia. Wilka kiedys zrobila podkop pod ogrodzeniem i uciekla z kojca ale tą samą drogą później wróciła - widocznie uznała, ze tam mieszka już. Na początku po porzuceniu WILKA biegala w kolko wokół drzewa w swoim kojcu ale teraz juz jest z tym lepiej. No gdzieś musi przecież wyładować energię, skoro na spacery bidulka nie chodzi a chce dbać o swoją kondycję :-) Dea mówiła, że WILKA jest naprawdę kochaną sunią. Mala002 czy masz domek z ogródkiem czy mieszkanie? Quote
mulinka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 byłoby wspaniale, to czekamy na wiadomości Quote
Vutz Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 nie, nic mi nie napisała w sms czy WILKA toleruje inne zwierzaki. napisała, że sama wszystko wam wyjaśni i napisze WSZYSTKO co o niej wie jak tylko dorwie się do komputera i internetu... Quote
dorrick Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 jak dobrze ze dla tak pieknego psa znalazl sie promyk nadzieji :loveu::loveu::loveu::loveu: trzymam po cicutku kciuki zeby nie zapeszac:) Quote
Recommended Posts