Wola Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 jak nie wstanę o 6:30 to do szkoły dojechać nie zdążę :evil_lol: Ale i tak należę do grupy rannych ptaszków i nawet nie chce mi się spać rano :eviltong: to i czas trzeba jakoś dobrze spożytkować ;) Quote
wiewiora1 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ja to juz stara baba jestem i wiecej spie,,,,!!!:razz: Quote
Wola Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 jaka tam zaraz stara :evil_lol: a poza tym sen to zdrowie ;) Quote
wiewiora1 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Zdrowie!!!!jakos na zdrowa to ja nie wygladam!!!!!:-(ciagle grypsko temperatury gardlo kaszle,,,,,a spie i spie,,,,,,i kurczaki nic:angryy: Quote
Wola Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 a babcine sposoby wypróbowane? mleko z miodem i czosnkiem?to choć nie smaczne zazwyczaj szybko działa ;) Quote
wiewiora1 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 o bleeee,,,nie nawidze miodu!!!!!!!!!:angryy: Quote
wiewiora1 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 A tak wogole wola ,,dzieki za cynk w sprawie Czarliego i Buni ,,tak sie ucieszylam ,,a jak zobaczylam zdjecie:multi: Quote
Wola Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 ja ani miodu ani czosnku :roll: ale mus to mus. Zatyka się nos i jakoś się przełknie. nie ma sprawy ;) trza się razem pocieszyć szczęściem z takich adopcji :) Quote
wiewiora1 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Ja ost nawet nie mam czasu nawet spac,,,pelno spraw na glowie ,,to i malo zagladam do psow,,, :-(, Quote
Wola Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 U Kasparka nic nowego... psiak wciąż czeka. Wczoraj widziałam że załapał się na spacer. Ale kiedy w końcu znajdzie dom? Quote
Wola Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 skikaj na pierwszą Kasparku, gdzieś na pewno czeka na Ciebie dom. Quote
ponka1 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Kasparku, wez do towarzystwa Lalę i Twardzielka i hopsaj w górę.:razz: Quote
Wola Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Kasparek czeka na dom. kiedy w końcu go znajdzie? Quote
ponka1 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Kasparek oprócz spacerków chciałby mieć tego jedynego człowieka dla siebie. Quote
wiewiora1 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 ciezko brac kaspara na spacer,,,,bo pcha sie dodatkowo gruba lala i brad,,,,wiec jak czlowiek jest sam,,to ma przechlapane,,,Jak sa juz chociaz 2 osoby to jeszcze do przeskoczenia,,,,ale pamietac trzeba ze sila potrzebna ,,,bo lala i kaspar kruszynkami nie sa:) Quote
wiewiora1 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 ooo widze ze ponka banerku sie dorobila ,,i to sopockiego:) Quote
Wola Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 jaki Brad :???: toż to Twardziel jest. On już wiekowy Pan to i się tak nie pcha. A i fakt że dwie osoby potrzebne są. też nie zawsze umiem je wyjąć pojedynczo, więc asekurację za plecami mieć muszę. Poza tym nie wyprowadzę przecież jednego, bo się reszta zapłaczę, a też sama z trzema nie dam rady, więc zawsze Kaspara jako najsilniejszego bierze Michał, a ja biorę Lalę z Twardzielem. i wtedy dopiero na spacerek ;) Quote
wiewiora1 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Oj Ten duzy owczar z nimi to Brad,?,,,kiedy my z ponka chcialysmy wziasc lalke i kaspara,,to mlody pchal sie na 3 jak nic,,,,wiec nie dal tak latwo za wygrane,,Ale ponka jak zawsze sprawiedliwa i o Bradzie nie zapomina nigdy .wlacznie z rozpieszczaniem go smakolykami:razz: Quote
Wola Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 byłam w sobotę w schronisku i wtedy jeszcze był z nimi Owczarek imieniem Twardziel którego sama kilka miesięcy temu tam wsadziłam. Siedzą razem od dłuższego czasu i tak było na pewno do tego weekendu. To starszy psiak. Chyba nie było żadnej zmiany?:roll: Quote
ponka1 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Oczywiście zmian nie było Lala i Kaspar siedzą z Twardzielem. Wiewiórce przypomniał się Brad, bo ciągle go wspominam. Brad poszedł do adopcji w 2007r , a był w schronie w boksie jeszcze razem z Tarą i Kruszyną ( ale to tylko niektórzy pamiętają), Jednak Twardzielek pomimo wieku i chorych stawów ma lepsze dni i wówczas całą swoją siłę wykorzystuje, żeby wyjść razem z pozostałą dwójką. Na spacerku idzie super grzecznie, ale razem z Lalą bym nie poradziła jakiegokolwiek psa prowadzić. Quote
wiewiora1 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Kurczaczki,,,,,to mi sie psy pomylily,,pewna bylam ze to nasz brad sprzed lat,,,,,,,ale gafe strzelilam:cool1: Quote
Wola Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Z Lalą chadzam na spacery od prawie dwóch lat. Od kilku miesięcy co tydzień poza chodzeniem z nią biorę też Twardziela i radzę sobie (mało skromnie brzmi...) Lala wbrew pozorom potrafi być posłuszna i nie mam z nią problemów. A co do Kaspara to on z całej trójki ciągnie najmocniej. Mimo wieku ma największy temperament i chęć do długich leśnych spacerów. Lala natomiast kładzie się już po 10-15 minutach. A Twardziel miewa lepsze dni zwłaszcza teraz, bo w zimę różnie bywało... :roll: Quote
wiewiora1 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 No,,,,nam niestety lala po 15 min nie polozyla sie ,,,.tylko ciagnela dalej i dalej,,,,Ale dla jednej osoby wziecie 2 na raz to n prawde sukces!!!bo duze i ciagnace,,,,tylko podziwiac!!!:multi: Quote
Recommended Posts