Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o tak życie jest ciężkie...

A co do Lali, to o tyle fajne że raz, suczka wróci do dawnej formy (bo się grubiutka zrobiła), dwa ma szanse na dom u jakiegoś maszera, trzy może i zrobi się grzeczniejsza jak będzie miała takie możliwości spożytkowania energii.
A że nasz Kaspar przy tym skorzysta i również pobiega to dodatkowy plus ;)

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

no slyszalam wlasnie ze bialo u was!!!!myslalam ze kasia senduchowa sie ze mnie nabija ,,,bo ja zaczelam sie chwalic ze u nas piekne slonce ,a ona mi z zima wyszla,,,ale widze ze to prawda jak nic!!!

Posted

oj biedna wola,,,,tylko ty bidna jestes przy naszych gdynianach,,,,nikt nie zaglada,,,,,a mimi wszystko twarda jestes i wierzysz i podnosisz,,,,,,
Mam dlatego nadzieje ze on najdzie domek ,,,,i to bedzie wlasnie dzieki tobie,,,a ja wiem ze to wspanialy pies!!!!!

Posted

ja też bardzo go polubiłam. Dzięki Gosi ma gwarantowane leśne biegi raz w tygodniu.
Jeśli znajdzie dom, to dzięki nam wszystkim, bo wszyscy w niego wierzymy ;)

Posted

i oto nasz przystojniak. Chciałam je wyciągać do zdjęć po kolei ale Kasparek nie wytrzymał i wybiegł razem z Lalą tak więc ciężko było mi ustać :evil_lol:

Posted

Moze trzeba poodwiedzac inne watki ,,,,pamietasz jak poszedl koks???dalas go w propozycji terazniejszej juz wlascicielce,,i sie udlo,,,moze i teraz zdazylby sie jakis cud!!!!!:roll:

Posted

nie to coś z dogo i się godziny nie takie wyświetlają to była 6:30 i u mnie tak się świeci :evil_lol:

Oj Kaspar to taki idealny kumpel towarzysz jakich mało. Szkoda właśnie że brak domku...