Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

na miziańsko do Kaspara zajrzałam wczoraj ale niestety na spacer się nie odważyłam. Nie potrzebowałam psa żeby się wywrócić na tym lodzie i zbitym śniegu. Ze spokojnymi miałam problem iść a Kaspar wulkan energii na pewno by sprawił że las na zadku bym przejechała :evil_lol: tak więc spacerek ma obiecany ale jak ten lód stopnieje

Posted

a teraz śnigu już ni ma... to w sobotę i Kasparek może szykować się na wyjście ;) tylko kogo mu tu do towarzystwa dobrać... :niewiem: ale coś sie wymyślić ;)

Posted

wczoraj pogoda była niesamowita. Głowę urywało. Poza tym miałam kociołek z paczką i nie dotarłam. Ale dziś od 10 spacerki gwarantowane.

Posted

Kasparek jest na nowych boksach :multi: dzięki spacerkowi na którym spodobało mu się towarzystwo ONka Twardziela zrobiliśmy mieszankę i 4 psiaki zmieniły lokum. Teraz Kasparek jest z Lalą i Twardzielem razem i mają piękny narożny boksik który jest lepiej wyeksponowany a co za tym idzie może ktoś naszego Kasparka zauważy :cool3: Poza tym oczywiście długi leśny spacer się odbył :)

Posted

Lala trzeci raz wróciła... trzecia nieudana adopcja... To trudna sunia, ale nie ma rzeczy nie możliwych... wydaje mi się że właściciele nie mieli zbytnio chęci jej wychowywać, jak się problem pojawiał to sunia aut i znów u nas...:shake:

Posted

raz pokazała ząbki, drugi raz to samo.... Trzeci raz trafiła do firmy gdzie miała pilnować i w sumie za te ząbki wróciła. więc ludzie sami nie wiedzą czego chcą od psa to i pies głupieje. Ale będę szczerze namawiać przyszłych właścicieli do udania się z nią na szkolenie posłuszeństwa jeśli nie będą potrafili sami tego zwalczyć. U mnie jest świetna Pani szkoleniowiec która ma duże zniżki dla psów adoptowanych ze schroniska. Mam jednak nadzieję że przyszli właściciele nie oddadzą jej po tygodniu tylko dadzą jej czas i trochę wychowają.

Posted

dokładnie...
jak ze mną na spacerze nie spodobał jej się jeden facet i stanowczo i dość głośno powiedziałam że nie wolno to się wystraszyła zaczęła się na mnie błagalnie patrzyć i prosić żebym się nie gniewała...
Tak więc osoba która umie powiedzieć psu co wolno i co nie i nie da sobie wejść na głowę może mieć z Lali świetnego towarzysza...