Wola Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Oj żadna zasługa :oops: Psiakowi się należało ;) I też mam nadzieję że będę miała okazję choć trochę przyczynić się do adopcji Kasparka ;) To taki cud miód pies. Od czasu kiedy zaczęłam z nim częściej wychodzić i założyłam mu ten wątek odkrywam w nim coraz to nowsze uroki :loveu: Quote
Wola Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=22090 Zaczynam znów wpadać w trans ogłoszeń :lol: to pierwsze Kasparowe ogłoszenie ;) Quote
wiewiora1 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 to taki dziarski chlop,,,,z jajami!!!!!z tego co pamietam wet go nie dopadl,,,,,,chyba ze sie myle:diabloti: Quote
Wola Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 jak będę w schronisku to sprawdzę ale też mi się wydaje że 100% chłop :eviltong: Quote
wiewiora1 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 ostatnio przyciagnelam do siebie na kilka dni,,,,nasza kociare gdynska Ize,,wspomnialam jej cicho ze nie pamietam ktora to wola,,,,,a ona odparla mi ze to rowna babka,,,,wiec tak musi byc ,,,,i kaspara tez nie opusci ,,,,wiec trzymam kciuki za jego domek!!!!! Quote
Wola Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 A bo w schronisku nie miałyśmy za wielu okazji na rozmowę ;) a na imię mi Sonia :) cóż za opinia o mnie :oops: I postaram się jak mogę żeby i Kasparek załapał się na domek ;) Quote
Wola Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 To od rana podrzucam na pierwszą :) Quote
Wola Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 myślę i myślę i wymyślić nie mogę... Kogo by tu z kontem na allegro prosić o wystawienie Kasparka... Bo z innych for nie ma prawie wcale odzewu,więc nie ma po co wstawiać... tylko takie stronki jak allegro, alegratka, itd. dają jakiś odzew... Quote
Kora- Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 W sumie to ja mam konto na allegro, tylko nie wiem jakie hasło miałam. Ale jak coś to mogę Kasparka i inne schroniskowe psiaki powrzucać. Quote
Wola Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 to świetny pomysł :) dzięki Ci wielkie :Rose: Quote
wiewiora1 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 o Kora byloby super,,,a jesli sie nie uda tobie,,,to pogadam z moimi znajomymi,,moze cosik naskrobia na swoich kontach!!!!! No i pozdrowienia dla Soni ,,chyba juz kojaze!!!!a dokladniej przekonam sie w czerwcu,,jak zrobie napad na schron!!!:diabloti:wiewiora ,zgaga1 przybywa!!!brryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Quote
Wola Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 już się boimy. Ogłaszamy stan gotowości i na czerwiec wszystkie psy będą wykąpane, wyczesane (generalnie zrobione na bóstwa) a w schronisku będzie tłum zainteresowanych którzy będą je kolejno zabierać. Z Kasparem na przedzie oczywiście :evil_lol: A tak na poważnie choć pewnie wszystkich się nie uda to mam w planach na cieplejsze dni kąpiele, czesanko i te sprawy. Umówię się tylko z wolontariuszkami i zrobimy gruntowne "pranie" :) tylko zabieramy z domów swoje nożyczki bo deficyt w schronisku ;) Quote
Kora- Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9488636#post9488636 wątek Tigry :) Quote
wiewiora1 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Ej wolka tylko zostaw mi choc jakiegos jednego bidaka do kapieli i strzyzenia ,,bo co ja bede robic?????domki oczywiscie zapraszamy,,,,ale ostrzyzyny ciotka olka musi zrobic...co nie!!!!!! A kasparka to bym juz z mila checia w domku odwiedzila Quote
Wola Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 o tak taka wizyta poadopcyjna uśmiechniętego Kaspara na posłanku no cud miód :roll: To na pewno znajdzie się jakieś cudeńko do metamorfozy dla Ciebie ;) Quote
Recommended Posts