Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj żadna zasługa :oops: Psiakowi się należało ;) I też mam nadzieję że będę miała okazję choć trochę przyczynić się do adopcji Kasparka ;) To taki cud miód pies. Od czasu kiedy zaczęłam z nim częściej wychodzić i założyłam mu ten wątek odkrywam w nim coraz to nowsze uroki :loveu:

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ostatnio przyciagnelam do siebie na kilka dni,,,,nasza kociare gdynska Ize,,wspomnialam jej cicho ze nie pamietam ktora to wola,,,,,a ona odparla mi ze to rowna babka,,,,wiec tak musi byc ,,,,i kaspara tez nie opusci ,,,,wiec trzymam kciuki za jego domek!!!!!

Posted

A bo w schronisku nie miałyśmy za wielu okazji na rozmowę ;) a na imię mi Sonia :) cóż za opinia o mnie :oops:

I postaram się jak mogę żeby i Kasparek załapał się na domek ;)

Posted

myślę i myślę i wymyślić nie mogę... Kogo by tu z kontem na allegro prosić o wystawienie Kasparka... Bo z innych for nie ma prawie wcale odzewu,więc nie ma po co wstawiać...
tylko takie stronki jak allegro, alegratka, itd. dają jakiś odzew...

Posted

o Kora byloby super,,,a jesli sie nie uda tobie,,,to pogadam z moimi znajomymi,,moze cosik naskrobia na swoich kontach!!!!!
No i pozdrowienia dla Soni ,,chyba juz kojaze!!!!a dokladniej przekonam sie w czerwcu,,jak zrobie napad na schron!!!:diabloti:wiewiora ,zgaga1 przybywa!!!brryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Posted

już się boimy. Ogłaszamy stan gotowości i na czerwiec wszystkie psy będą wykąpane, wyczesane (generalnie zrobione na bóstwa) a w schronisku będzie tłum zainteresowanych którzy będą je kolejno zabierać. Z Kasparem na przedzie oczywiście :evil_lol:

A tak na poważnie choć pewnie wszystkich się nie uda to mam w planach na cieplejsze dni kąpiele, czesanko i te sprawy. Umówię się tylko z wolontariuszkami i zrobimy gruntowne "pranie" :) tylko zabieramy z domów swoje nożyczki bo deficyt w schronisku ;)

Posted

Ej wolka tylko zostaw mi choc jakiegos jednego bidaka do kapieli i strzyzenia ,,bo co ja bede robic?????domki oczywiscie zapraszamy,,,,ale ostrzyzyny ciotka olka musi zrobic...co nie!!!!!!
A kasparka to bym juz z mila checia w domku odwiedzila

Posted

o tak taka wizyta poadopcyjna uśmiechniętego Kaspara na posłanku no cud miód :roll:
To na pewno znajdzie się jakieś cudeńko do metamorfozy dla Ciebie ;)