Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bo on nie wie jak odpysknąć babie :evil_lol: lepiej nie wchodzić w drogę, taki typ pantoflarza :lol:
Ale Kaspar ma luksus bo tylko ta babka z nim siedzi a mają trzy budy:)
Fakt faktem że jedna wielka dwie mniejsze i jak on do wielkiej włazi to ona koniecznie z nim zamiast do mniejszej sobie pójść ale mieszczą się jakoś spokojnie ;)

Posted

do samców to ideał. Nawet jak taki Haker zachęcał go do zabawy to chętnie się do niej przyłączył i nie pokazał cienia dominacji. Przez długi czas mieszkał w boksie z innym dużym samcem i nigdy nawet warknięcia między nimi nie słyszałam. Nie wiem jak zachowałby się jeśli jakiś pies by się na niego rzucił, ale sam na pewno nigdy tego nie zrobi.

Posted

On jest idealny (jak dla mnie) taki pies wspaniały. Tylko ciągnie trochę za mocno :roll: ale myślę że jeszcze dałoby się go nauczyć gdyby tak nad nim popracować regularnie.

Posted

choć tyle radości mu przyszło z życia.... To energiczny pies. Gdzie ma się wyszaleć jak nie na spacerze. Gdyby miał wybieg i mógł na nim biegać na pewno byłby na spacerach spokojniejszy.

Posted

I Kasparek zaliczył wczoraj spacerek ;) DO towarzystwa miał owczarka Falcona i owczarkowatą Santę ;) Ja w tym czasie musiałam dwóm ostatnim przygotować jedzonko. Ale ponoć Kasparek był grzeczny dał się nawet wymiziać :cool3: i wrócili wszyscy cali, chłopaki się nie zjadły:eviltong:

Posted

O tak, chwali im się to chwali...
Na przykład Falconem i Santa jako że nie służy im zwykła karma (czy jakoś tak to było) to przygotowywałam im Royal Cana pomieszanego z puszeczką :cool3:
Wypasik co nie??
Ale cała reszta psiaków nie je wcale gorzej ;) Co przechodzę to pełne miseczki i to nie byle czego :lol: A swoją drogą to na wtorkowych spacerach za każdym razem był przynajmniej jeden trochę mocno zaokrąglony pies :razz: Dobrze jedzą ale nie da rady każdego wyprowadzić to im się na boczki odkłada;)
Ale bez obaw, znów zapisało się całe grono wolontariuszy i już jest nas tyle że spokojnie można wyprowadzić dużą część. :cool3:

Posted

nikt tu do Ciebie nie zagląda, no nie zapominając o naszych cioteczkach, ale ja mam tu na myśli zainteresowanych Twoją urodą i wykazujących chęć adopcji

Posted

Wola to zasluga tylko twoja ze wytrwalas tak dlugo w jego watku i wrzucilas go na ta magiczna strone jego terazniejszej wlascicelki!!!
Mysle ze i teraz przyniesiesz szczescie naszemu Kasparowi!!!!!
Jestes aniolem!!!!;)