Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja może mam niepoprawnie optymistyczne marzenia, ale chce śniegu, białej zimy, tego puchu za oknem i pięknych płatkiem z myślą że wszystkie biedne istoty mają swój ciepły kąt przy boku bliskich... to też zarazem moje świąteczne życzenie ;)

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ja się obawiam że mogły nic nie powiedzieć bo i nie było do kogo... Zamiast o północy miło spędzać chwilę przy choince i rodzince to leżały w ciemnej budzie i czekały z nadzieją...:shake: mam nadzieję że Nowy Rok przyniesie nawał świetnych adopcji.

Posted

Aj Kaspar - no gdzie ten dom dla Ciebie piesku :(

Wola - mam małą prośbę - jesli kiedyś będziesz w okolicach Ciapkowa - pstryknij nową fotkę Kasparowi. Niech ludzie zobaczą jaki fajny piesek siedzi w schronie.

Posted

byłam w schronisku w poniedziałek. Kasparek miał spacer ze swoją koleżanką Lalą. Trochę się psiaki przeszły. niestety aparat jak na złość nie chce się włączyć. Chodzi tylko na akumulatorkach a ładowarka się zawieruszyła. Chyba muszę zainwestować w nowe... Jak to zrobię to na pewno będą zdjęcia.

• 4 weeks later...
Posted

Kaspar nadal czeka na domek. Tęsknie wypatruje swojego nowego domku. Niestety nasz Kaspar to ruchliwy model jest także zdjęcia jak zwykle ciężko zrobić ;) mam takowe:

Posted

nie wiem jeszcze czy będę 15 ale dam Ci znać wcześniej ;)
Robienie Kasparowi zdjęć graniczy z cudem bo to tak ruchliwe zwierzę że nie wiem jak można go złapać w obiektyw.

• 1 month later...
Posted

dzięki wielkie za ogłoszenie :loveu:

Z tą kastracją jak się upewnię to napiszę bo zawsze zapominam. :roll:

Gdy go ostatnio widziałam był zdrowy, jednak to było ponad miesiąc temu :roll:

A stosunek do dzieci niestety ciężko sprawdzić w schronisku, nie mamy tam dzieci, wolontariusze nie mogą być młodsi niż 15 lat tak też trudno powiedzieć. Ogólnie jest to przyjazny i bardzo towarzyski zwierzak, ale też bardzo energiczny więc też do takich maluszków nie za bardzo...

No i w rezultacie z mojej odpowiedzi nic się nie dowiedziałaś, ale poczekaj bo są tu na dogo ludzie którzy są regularnie w schronisku i na pewno niedługo napiszą nowe wieści, a ja muszę się w końcu wybrać osobiście do schroniska.

• 4 weeks later...
Posted

Coś do cudownego Kaspara nikt nie zagląda. :( Niestety wiem, że ciężko jest w schronie sprawdzić jaki jest pies do dzieci ale jednak czasami to wiadomo więc zawsze lepiej zapytać.

• 2 weeks later...
Posted

Psinko coś cichutko u Ciebie :( podeśle innym ciotkom Twój wątek. Ciężko mi uwierzyć, że tak fajny pies czeka tyle lat na dom. Kaspar trochę mi przypomina naszego azylowego trójłapka Jordanka:

Posted

faktycznie podobny.
Cichutko, cichutko, bo i co pisać? że psiak nadal siedzi w boksie?
Żal mi, że taki fajny psiak musi się marnować w schronisku zamiast mieszkać w wymarzonym domu....

• 7 months later...
Posted

ejj to może ja już po prostu przyzwyczajona, że on tam jest i nie zwróciłam jakoś szczególnie uwagi... ale wydaje mi się, że siedzi... Wola wypowiedz się prosze xD