Wola Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 a ja może mam niepoprawnie optymistyczne marzenia, ale chce śniegu, białej zimy, tego puchu za oknem i pięknych płatkiem z myślą że wszystkie biedne istoty mają swój ciepły kąt przy boku bliskich... to też zarazem moje świąteczne życzenie ;) Quote
luu Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Ciekawe co dzisiaj powie Kaspar i inne psy bez domu. Wszysktim na Dogomanii - Wesołych Świąt Quote
Wola Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 ja się obawiam że mogły nic nie powiedzieć bo i nie było do kogo... Zamiast o północy miło spędzać chwilę przy choince i rodzince to leżały w ciemnej budzie i czekały z nadzieją...:shake: mam nadzieję że Nowy Rok przyniesie nawał świetnych adopcji. Quote
luu Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Aj Kaspar - no gdzie ten dom dla Ciebie piesku :( Wola - mam małą prośbę - jesli kiedyś będziesz w okolicach Ciapkowa - pstryknij nową fotkę Kasparowi. Niech ludzie zobaczą jaki fajny piesek siedzi w schronie. Quote
Wola Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 byłam w schronisku w poniedziałek. Kasparek miał spacer ze swoją koleżanką Lalą. Trochę się psiaki przeszły. niestety aparat jak na złość nie chce się włączyć. Chodzi tylko na akumulatorkach a ładowarka się zawieruszyła. Chyba muszę zainwestować w nowe... Jak to zrobię to na pewno będą zdjęcia. Quote
wiewiora1 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 To i lali tez nikt nie wzial?????Tyle lat ,,,dlugich lat w schronie,,,,:-(:-( Quote
Wola Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 tak... i Lala wciąż czeka na ten swój wymarzony domek... niestety szczęście tym naszym psiakom nie sprzyja. Quote
wiewiora1 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Duze psy zawsze maja gorzej ,,,,,,,bo niestety polskie realia sa takie, ze i ludzie mieszkaja czesto w ciasnych domkach Quote
Wola Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Kaspar nadal czeka na domek. Tęsknie wypatruje swojego nowego domku. Niestety nasz Kaspar to ruchliwy model jest także zdjęcia jak zwykle ciężko zrobić ;) mam takowe: Quote
kinga-kinia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Kaspar hoopaj do góry ....ja będę 15 lutego w Ciapkowie bo jest dzień kota mogę wziąść aparat i jak Wola będziesz to możemy Kasparowi zrobić fotki ... Quote
Wola Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 nie wiem jeszcze czy będę 15 ale dam Ci znać wcześniej ;) Robienie Kasparowi zdjęć graniczy z cudem bo to tak ruchliwe zwierzę że nie wiem jak można go złapać w obiektyw. Quote
siekowa Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Wspaniały psiak :loveu: Dałam go na Adopcje starszych ps�w - Pom� im odzyska� wiar� w cz�owieka... tylko powiedzcie mi jeszcze jaki jest jego stan zdrowia, czy jest wykastrowany i jaki jest do dzieci. Quote
Wola Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 dzięki wielkie za ogłoszenie :loveu: Z tą kastracją jak się upewnię to napiszę bo zawsze zapominam. :roll: Gdy go ostatnio widziałam był zdrowy, jednak to było ponad miesiąc temu :roll: A stosunek do dzieci niestety ciężko sprawdzić w schronisku, nie mamy tam dzieci, wolontariusze nie mogą być młodsi niż 15 lat tak też trudno powiedzieć. Ogólnie jest to przyjazny i bardzo towarzyski zwierzak, ale też bardzo energiczny więc też do takich maluszków nie za bardzo... No i w rezultacie z mojej odpowiedzi nic się nie dowiedziałaś, ale poczekaj bo są tu na dogo ludzie którzy są regularnie w schronisku i na pewno niedługo napiszą nowe wieści, a ja muszę się w końcu wybrać osobiście do schroniska. Quote
siekowa Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Coś do cudownego Kaspara nikt nie zagląda. :( Niestety wiem, że ciężko jest w schronie sprawdzić jaki jest pies do dzieci ale jednak czasami to wiadomo więc zawsze lepiej zapytać. Quote
Wola Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 w sobotę byłam w schronisku. Kaspar trochę nam posmutniał. Poza tym bez zmian. To samo towarzystwo, ten sam boks...:roll: Quote
siekowa Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Psinko coś cichutko u Ciebie :( podeśle innym ciotkom Twój wątek. Ciężko mi uwierzyć, że tak fajny pies czeka tyle lat na dom. Kaspar trochę mi przypomina naszego azylowego trójłapka Jordanka: Quote
Wola Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 faktycznie podobny. Cichutko, cichutko, bo i co pisać? że psiak nadal siedzi w boksie? Żal mi, że taki fajny psiak musi się marnować w schronisku zamiast mieszkać w wymarzonym domu.... Quote
Pinesk@ Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Wola czy to prawda ze Kaspar znalazł dom?! Bo nie wiem czy się cieszyć czy nie :) Quote
Pinesk@ Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Na stronie ciapkowa jest w zaadoptowanych.. 4 rząd zdjęc : http://ciapkowo.pl/index.php?location=zaadoptowane Quote
Atkaaaa Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 ejj to może ja już po prostu przyzwyczajona, że on tam jest i nie zwróciłam jakoś szczególnie uwagi... ale wydaje mi się, że siedzi... Wola wypowiedz się prosze xD Quote
Recommended Posts