Wola Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Lala kiedyś chadzała na dłuższe spacery, teraz jak nam trochę obrosła w tłuszczyk to i tak biegać jej się nie chce. Poza tym po co tu biegać jak można się położyć na trawie brzuchem do góry i dać się po nim podrapać :evil_lol: Nie wyobrażam sobie wziąć Kaspara razem z Lalą sama. To musi być wyczyn :crazyeye: toż to zagwarantowany leśny lot :evil_lol: no ale Twardzielek jest grzeczny i mało ciągnie więc jakoś daje się radę z nimi. Kiedyś spróbowaliśmy wyjść z samą Lalą i Kasparem a potem wziąć Twardziela z Mefim. Wszystko bylo OK, Twardziel polubił się z nowym kolegą i był udany spacer, ale widok jego oczu jak musiał zostać sam... nigdy więcej nie wezmę dwójki zostawiając tam Twardzielka.... dobra, rozpisałam się trochę więc już się zamykam ;) Quote
wiewiora1 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Tylko troszke w tluszczyk??toc ona wyglada jak hipcio!!!! A my niestety wzielysmy najpierw lale i kaspara,,a potem twardziel z ponka poszedl:lol: Quote
Wola Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 myślę że on to jakoś przeżył, ja przeżyć nie mogę jak go tak widzę, no ale cóż, już tak mam że smutno mi jak widze psiaki ale niektóre szczególnie mnie rozbrajają i nie umiem tak zostawić... Quote
wiewiora1 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 oJ BIEDACZYSKO,,JUZ SPORO CZASU SIEDZI W SCHRONIE?KIEDY NADEJDZIE DZIEN JEGO ADOPCJI?:-( Quote
Wola Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 jeden z psów przepisanych z /05... Kurcze, przecież one wszystkie już dawno powinny siedzieć w domach... Quote
wiewiora1 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 aLE JAK WIEMY,,KUNDLE NIE SA W CENIE,,,,TERAZ RASOWCE MAJA BRANIE!!!SMUTNE ALE PRAWDZIWE!!!:-( Quote
Wola Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 masz Ci los... I nie jesteśmy w stanie nic z tym zrobić. Ja jestem szczęśliwą posiadaczką mieszańca (suni) i kurcze nie widzę w tym problemu. Quote
wiewiora1 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Ponka juz poszla spac????????no wczesnie wczesnie,,,,,droga pani,,,,ale ok ,,ja tu jeszcze troche pograsuje!!!!hej Quote
Wola Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 to ja od rana zaatakuje dogo spacerami :lol: Quote
ponka1 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Nie ma chętnych na spacery w towarzystwie KASPARA ??? on ma jeszcze siłę i lata życia przed sobą- byle tylko w dobrym domu. Quote
ponka1 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Następny, któremu pewnie się nie uda, a jest fajnym i oryginalnej urody psem. Quote
Wola Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Ponka co za pesymizm... :-o:-o:-o gdyby tak z góry zakładać to po co w ogóle się staramy... nie takie historie kończyły się happy endem więc trochę więcej wiary i chęci a może coś z tego wyjdzie ;) Quote
ponka1 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Dobra, dzisiaj jestem nastawiona bardziej optymistycznie /czasem się zdarza taki dzień/, faktycznie w Sopocie kilka fajnych staruszków poszło do domków, a Kaspar na szczęście ma dużo siły i baaardzo bym chciała, żeby go ktoś docenił. Trzymam kciuki :kciuki: Quote
Wola Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 wszyscy tego chcemy ;) i dołączam swoje kciuki :kciuki: Quote
Wola Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Kaspar wciąż czeka na dom. Na widok człowieka skacze z radości. Tak bardzo pragnie wspólnych spacerów i drapania za uchem... Kto może mu to zaoferować?? Quote
ponka1 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Takiej oryginalnej urody pies, duży fajny kompan na spacery, czy nikt tego nie zauważy, on nie jest jeszcze taki stary ! Quote
Wola Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 "[...]on nie jest jeszcze taki stary!" a już na pewno nie duchem. Quote
wiewiora1 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 kurczaczki calkiem zapomnialam o naszym psiaku gdynskim!!!! Do gory mlody maszeruj jak nic!!!!1 Quote
kinga-kinia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 na pewno znajdzie w końcu domek ...czy on ma banerek to wstawie w mój podpis ... Quote
ponka1 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Kaspar w górę ! Banerka nie ma , gdyby któś mógł zrobić/ jemu i Lali /- przydałby się. Quote
Wola Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 ja niestety nie umiem... sama korzystam ze zrobionego przez Martynę. Ale jak zrobię nowe zdjęcia to ją poproszę żeby może i Kasparowi i Lali skleciła jakieś fajne banerki. Quote
Recommended Posts