Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 813
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Frotka']Pierwszy raz wysyłam materiały do plakatu.:oops: Jak sie robi projekt? Czy ktoś mógłby mi napisać na priv albo zrobić za mnie? :oops: :oops:

Czy to chodzi o taki A4? Mogę zaraz zrobić :lol:
Czy tak będzie dobrze?

Posted

[quote name='Frotka']Paros, wkleję Twój plakat na inne fora, z prośbą, żeby ludzie drukowali i rozklejali. Mogę?

Oczywiście :multi: po to jest aby go rozpropagować :lol: ale moze lepiej w formacie pdf bo lepiej drukować :roll:

Tutaj można pobrać plakat w wersji pdf http://upload.miau.pl/3/57072.pdf:lol:

Doddy wysłałam plakat na maila ;)

Posted

Jolu plakacik dostałam i dziękuję Ci serdecznie. Jak skonfiguruję drukarkę to zaraz wydrukuję plakaciki.
Frotko, czy masz może jakiś tranport do Krakowa? Bo razem z Paros mamy troszkę kołderek i pościeli dla Ady - łatwiej będzie przewieźć bo troszkę się tego uzbiera.

Posted

Kiedy miałam do adopcji Mordę i bałam się, że nikt nie będzie jej chciał wymyśliłam, żeby zrobić jej billboard. Może dałoby się spróbować z takim billboardem dla Ady. Gdyby wisiała w centrum Krakowa to przy tych korkach jakie są w godzinach szczytu co drugi mieszkaniec miasta miałby możliwość zapoznania się z jej pyskiem. Równie dobrze może wisieć w innych miastach :evil_lol:

Ile może kosztować taki billboard? Czy ktoś zna agencję reklamową która zgodziłaby się przygotować go (gratis) i udostępnić (również gartis) powierzchnię reklamową?

Posted

Frotka pomysł extra ale dość trudny w realizacji... choć życzę powodzenia w 100%! Myślę, że może udało by się namówić agencję reklamową na zrobienie projektu (znam 2) ale na wynajęcie powierzchni już nic nie pomogę.

Wydrukujemy Wam ulotki i będą do odbioru razem z kołderkami z Piaseczna k. Warszawy.
Camara chciała ode mnie kilka worków karmy - dałoby radę dodać je do tego transportu?

Posted

mam koleżankę która pracuje w drukarni.. mogła by popytac o ceny, ale musicie mieć jasne sprecyzowany wygląd plakatu , wielkość , kolory ...
Wtedy może uda mi sie załatwić jakoś taniej ;)

Posted

Doddy - :Rose:

Zapytam o transport , jaki to samochód, ale część karmy na pewno się zmieści.

Andzia - dzięki za informacje, ceny duże :roll:, jak pomyślę ile zwierzaków można za taką kwotę uratować to myśle, że załatwianie płatnego billboardu nie ma sensu (pominąwszy fakt, że nie mam tyle kasy:razz:)

Taki billboard musiałby być czytelny z daleka, czyli np. ryj Ady i napis "Szukam domu"+ telefon ale telefon jest mój, domowy w TPsie i nie wiem czy to nie byłaby reklama TP? Mam komórkę w Erze. Może napiszę do Ery żeby nas podłączyli pod jakiś plakat z tą "erową" komórką.

Nikt po Adę nie dzwoni...

Posted

Fakt, Wyborcza, Super Expres.
Moze byc problem z zalatwieniem artykulu wiekszosc tych gazet nie lubi amstaffow i raczej malo milo o tej rasie pisza.

Frotko napisz do Asif1. Ona Ci pewnie udzieli informacji.
Oskar byl takze w Moim Psie.