Frotka Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Gdyby Ada znalazła swój dom to oczywiście nie zostawimy jej opiekuna samego. Zorganizujemy wszelką potrzebną pomoc żeby ułatwić tej osobie codzienne życie z Adą, a przede wszystkim - żeby postawić Adę na nogi (choć osobiście,mimo jej postępów wątpię, żeby kiedykowleik sprawnie chodziła). Quote
fizia Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Z pwnościa decyzja o adopcji niepełnosprawnego psa nei jest łatwa...a wręcz pewnie bardzo trudna, ale wierzę, że znajdzie się ktos o tak wielkim sercu Quote
Frotka Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Też w to wierzę. Na razie nie ma nikogo kto chciaby i mógłby przygarnąć Adę ale jeśli cierpliwie będziemy ją ogłaszać to może znajdziemy taką osobę. Quote
andzia69 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Podniosę cię Adusiu....szkoda, ze nie moglas komus w Wigilię podziękować za domek... Ale kiedyś nadejdzie taki dzień...na pewno!!!:lol: Quote
Frotka Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Czy jest ktoś w Krakowie kto mógłby wydrukować Adzie kolorowe plakaty (oczywiście nieodpłatnie:loveu: ) ? I czy są osoby, które mogłyby te plakaty porozwieszać? Quote
karusiap Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 ja moglabym wziac troche plakatow,i tak rozwieszamy "nasze" psiaki to i Adunie przy okazji;) ale niestety nie mam gdzie drukowac.... Quote
doddy Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Ja moge podrukowac bezplatnie ogloszenia i Wam wyslac. Tylko poprosze o plakat na: adopcjebullowatych@wp.pl W jakiej ilosci Wam potrzeba? 100, 200sztuk czy wiecej? Quote
Frotka Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Aga-Czakra :Rose: podsunęła mi takie miejsce: http://www.delcantico.pl http://www.delcantico.pl/Main/web/page/foka/ Napewno jest na dogo ktoś kto zna tę hodowlę i być może przyjaźni sie z właścicielami. Jeśli tak to proszę o kontakt na priv. Quote
Frotka Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Doddy - DZIĘKUJĘ!!!!! 50 ogłoszeń spokojnie wystarczy :loveu: Quote
doddy Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Napisz do uzytkowniczki "Tilia" czyli Karoliny - ona najpredzej bedzie ich znac. Co do plakatow - nie problem wydrukowac ich wiecej, w razie co pisz. Quote
fizia Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Ja chętnie porozwieszam, ale wydrukować moge tylko czarno-białe. Quote
Frotka Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Doddy - jeszcze raz dziękuję. Fiziu i Karusiu - jak tylko bedę mieć plakaty odezwę się. Quote
Frotka Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Frotka Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Dlaczego nikt jej nie chce?:placz: Quote
Frotka Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 no właśnie....:shake: Taki miły pies :placz: Quote
yewcia1 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Dziewczyny a moze ładnie opisać Ade i jej historie i uderzyć do Moj Pies lub przyjaciel pies, zawsze większa szansa do dotarcia do miłośników psów bo niestety nie wszyscy znetowani Quote
doddy Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Nie dostalam na mail ogloszen jakie mam drukowac. Quote
Frotka Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Doddy - myślałam, że ogłoszenie weźmiesz z pierwszego postu.:oops: Zaraz Ci wyślę.:oops: Mogę wysłać Adę do "Mojego Psa" - Karina Schwerzler ma możlwiość załatwienia takiego ogłoszenia i kilka razy już z tego korzystałam, ale "Mój pies" wychodzi raz na miesiąc (w najlepszym razie będzie to luty- marzec) a Ada potrzebuje domu od zaraz.:loveu: Quote
Recommended Posts