fizia Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Krakowianka.fr - wielkie wyrazy szacunku za wielkie serce :Rose::happy1: Quote
paros Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Ada :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
dorota1 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Super wiadomość i wspaniali ludzie!!! Takie gesty przywracają wiarę w człowieka. Quote
Jusia_P Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 strasznie się cieszę :loveu:... ucieszy się też mój chłopak, którego regularnie informowałam co o adzie na forum piszą... Quote
Frotka Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Ada dogadała się z psami. Myślę, że można już oficjalnie ogłosić, że zmieniła dom. :tort::BIG::BIG::BIG::laola: Quote
JagnaP Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2: Quote
krakowianka.fr Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Witajcie, Oto najnowsze wiesci od Iwoniam (streszczenie): Moge wreszcie kilka slow napisac, Ada jest przeurocza suczka, siedzi i przyglada sie zmianom, Nie ma problemow z jedzeniem, piciem, z moimi suczkami, z ta mniejsza - kundelkiem, spala na sasiadujacych legowiskach, a rottweilerka matkuje jej w ciagu dnia. Sygnalizuje delikatnym jeczeniem swoje potrzeby, macha delikatnie ogonkiem gdy sie do niej zblizam, przypuszczam, ze juz zaznajamia sie ze mna jako jej opiekunka. W kazdym badz razie ma sie dobrze. ps. koty patrza poki co na Ade jak na dziwne nowe "zjawisko" w naszym mieszkaniu ale z zadnej ze stron nie ma cienia agresji, Pozdrawiamy obie, Krakowianka.fr & Iwoniam. Quote
Frotka Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Z kotami na 100 procent będzie dobrze. U nas często spała w kocim koszyku. Quote
ewatonieja Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 :placz: cuda sie zdarzają:multi::multi: czekamy na zdjecia :) życzę dużo szczęśliwych chwil! Quote
Frotka Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Czekamy, czekamy... Krakowianko - co z tym wpisem na który mam czekać. Już oczy zapałkami podpieram, przeglądam najgłupsze tematy na forum, żeby tylko doczekać tej chwili... Zlituj się i skrobnij coś :loveu:. Quote
krakowianka.fr Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Witamy, (pisze krakowianka.fr w imieniu iwoniam - bedzie tak zreszta czesto ;-)) Adunia ma sie dobrze. Jest uroczym pieskiem, ktory ma sie calkiem dobrze. Merda ogonkiem, wita sie i przytula. Je w porzadku, nie ma wiec zadnych obaw o chorobe itp. Ze zmiana pampersow nie ma problemu. Uwywamy kilka dziennie, pewnie wiecej niz moglaby uzywac, ale jest teraz do tego tak zimno, ze biedactwu zimno na polku, wychodzimy tylko na kilka chwil i ona zaraz chce wracac do domu i okazuje to patrzeniem i kierowaniem sie ku domowi (I tu dodam koment ze swojej srtony - za tydzien przywioze jej - Adzie - ubranko, juz nie bedzie jej tak zimno jak bedzie wychodzic na polko). Co do chodzenia, to nie jest zle. Ma co prawda nadal klopoty, ale dajemy sobie rade. Chwieje sie chwilami, ale robi postepy. Jestesmy dobrej mysli. Pozdrawiamy, Quote
krakowianka.fr Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [przepraszam, ze tak dlugo ale caly casz mi sie internet wiesza !!! och te tachnologia] Quote
Frotka Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Jak zrobi się cieplej to sama będzie się pchała do ogródka. :evil_lol: Jeśli je, merda i przytula się, to znaczy, że się przyjęła.:multi: A czy już stróżuje i poszczekuje na obcych? Quote
andzia69 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Nie ma to jak dobre wiesci - od razu chce się żyć!!!:multi::multi::multi: Quote
krakowianka.fr Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Frotka napisał(a):Jak zrobi się cieplej to sama będzie się pchała do ogródka. :evil_lol: Jeśli je, merda i przytula się, to znaczy, że się przyjęła.:multi: A czy już stróżuje i poszczekuje na obcych? Nic mi siostra nt. obszczekiwania nie mowila, ale obiecuje, ze z nia sprawdze ;-) Quote
Frotka Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Krakowianko, gdy przyjedziesz na Święta przygotuj się na obszczekanie. Moją Siostrę, która wpadła na tydzień w styczniu obszczekiwała przez pierwszy dzień prawie przy każdym ruchu takim śmiesznym "łułułu" a potem podstawiała głowę do głaskania w nagrodę, że tak skutecznie tropi "obcych". W drugim dniu patrzyła na nią spode łba a w trzecim było już dobrze. Podobnie, kiedy siedziałyśmy w ogródku, obszczekiała psy, które przechodziły ulicą, a z ludzi - tylko listonosza ;). Quote
krakowianka.fr Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 hejka, acha... to rozbojnik pokaze zabki ;-) hehe pogadamy sobie szczekajac, hihi (zartuje) w kazdym badz razie jestem tak baaaaaaaaaaardzo szczesliwa ze za 7 dni ja zobacze (no prawie juz 6) hurraaaaaaaaaaaaaa! ps. "łułułu" Quote
Frotka Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 U nas w ogródku jest taki zakręt, który przylega do chodnika i na którym rosną świerczki. Ulubionymk zajęciem Ady było chowanie się pod tymi świerczkami, czajenie się aż ulicą będzie przechodził pies i wypadanie z "łułułu". Psy odwracały się z niesmakiem za to niektórzy ludzie byli bliscy ataku serca. Wyobraźcie sobie - idziecie ulicą (na dodatek rano i wieczorem w mgle, bo mieszkamy w mgilstym i wilgotnym dołku :shake:) a tu nagle wypada łyse coś, co porusza się jak Golum z Hobbitów i hałasuje. Quote
JagnaP Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Frotka napisał(a): Wyobraźcie sobie - idziecie ulicą (na dodatek rano i wieczorem w mgle, bo mieszkamy w mgilstym i wilgotnym dołku :shake:) a tu nagle wypada łyse coś, co porusza się jak Golum z Hobbitów i hałasuje. Bosszze, poplułam monitor ze śmiechu!!:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Fasolka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Baaaardzo, bardzo się cieszę, że to łyse coś :loveu:co porusza się jak Golum z Hobbitów :evil_lol: znalazło kochający dom!!!!! Juuuupi za szczęśliwe życie Ady: :laola: Quote
andzia69 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 JagnaP napisał(a):Bosszze, poplułam monitor ze śmiechu!!:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Ja też!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Golumy są the best!:loveu: Quote
Kanzaj Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Ależ cudne wieści od naszej dziewczynki!!! Quote
Recommended Posts