ruru Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Cześć Ada, co tam słychać pod świerczkiem:loveu::loveu::loveu: Quote
Kida i Olo Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Czy w końcu Ci podróżujący państwo decydują się na adopcję Ady? Quote
krakowianka.fr Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 tak, decydujemy sie, Ada bedzie na razie przynajmniej mieszkac w Krakowie, tam tez bedziemy kontynowac leczenie z siostra w uzgodnieniu. Pozdrawiamy, Quote
Puma1984 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
andzia69 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 krakowianka.fr napisał(a):tak, decydujemy sie, Ada bedzie na razie przynajmniej mieszkac w Krakowie, tam tez bedziemy kontynowac leczenie z siostra w uzgodnieniu. Pozdrawiamy, to ja durna ciotka nie wiedziałam, że Adusia bedzie u ciebie:oops::oops::oops::oops::multi::multi::multi: Quote
emilia2280 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 cudowne wiesci, wiécej takich prosimy. szczésciara z Ady! Quote
Frotka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Tytuł zmienimy dopiero jak przekażemy Adę :p. Umarł kaukaz którego adoptowała siostra krakowianki.fr - Iwona. Tym samym zwolnilo się miejsce w tej samej rodzinie, ale w Krakowie. Być może Ada nie będzie musiała wyjeżdżać za granicę. Na razie o tym rozmawiamy. Quote
Panca Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 cudowne wiesci:multi::multi:no to teraz czekam na wiesci z nowego domku:lol: Quote
fizia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Trzymam z całej siły kciuki!!! Przykro mi z powodu psiaka, który umarł... Quote
Frotka Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Być może w niedzielę Ada trafi do swojego nowego domu. Zamieszka w okolicy ronda mogilskiego, w domu z ogrodem i rottweilerką. Rottweilerka podobno łagodna, zobaczymy czy się polubią :razz:. Quote
Frotka Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Tak właśnie myślałam, że te prześcieradła, które odbieram od Ciebie od kilku tygodni:oops: odbiorą po sąsiedzku nowi właściciele (jeśli jeszcze będą potrzebne, bo Ada już prawie nie brudzi). Quote
andzia69 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Frotka napisał(a): Rottweilerka podobno łagodna, zobaczymy czy się polubią :razz:. Mam nadzieję!!!! Tzrymam kciuki!!!:loveu: Quote
jayo Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Frotka napisał(a):Tak właśnie myślałam, że te prześcieradła, które odbieram od Ciebie od kilku tygodni:oops: odbiorą po sąsiedzku nowi właściciele (jeśli jeszcze będą potrzebne, bo Ada już prawie nie brudzi). Taa..... a towar, ktory mialam dowiezc ostatnim razem, dzis trafil do Krakowa, ale nie moglam sie do Ciebie dodzwonic wiec lezy u rodzicow. Czy to znaczy, ze dla Ady juz sie nie przyda ? :roll: Daj znac dokad go dowiezc jakby co. Quote
Frotka Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Przyda się, jak najbardziej, tylko podaj mi proszę adres rodziców na PW. DZIĘKUJĘ ZA TRANSPORT JAYO! Quote
Frotka Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Jeśli wszystko pomyślnie się ułoży Ada trafi do nowego domu w środę rano. Bardzo, bardzo dziekuję Wellington za wielki zapas pieluch dla Ady na najbliższe miesiące. Jutro wieczorem wkleję zdjęcia z aportowania patyka. Quote
ruru Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Bardzo czekamy na zdjęcia z aportowania patyka:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts