Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 813
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na razie potrafi stać na czterech łapach i przejść samodzielnie 5-6 kroków (jeśli idzie bardzo wolno, bo kiedy sie spieszy to przechodzi na tryb czołgający).

Posted

Frotka napisał(a):
Na razie potrafi stać na czterech łapach i przejść samodzielnie 5-6 kroków (jeśli idzie bardzo wolno, bo kiedy sie spieszy to przechodzi na tryb czołgający).

AaaAA Jak Super!! Ale SIe cIEszĘ!:multi:

Posted

Fiziu, chyba skorzystamy z Twojej propozycji przekzania prześcieradeł dla Ady. Mamy biegunkową awarię :roll: I chyba wiem co jest jej przyczyną. Jamniki podzieliły się z Adą zdobyczami z kosza na śmieci. A Ada jada tylko chrupki, na dodatek specjalne lekkostrawane.

Posted

Doddy: nie, bo potrzebujemy czegoś na "już", dopóki nie wyschną poprzednie kołdry od Ciotki Doddy. Do Fizi mamy najbliżej.;)

Jeszcze mamy umówione rzeczy z Warszawy, od Paros :Rose:, ale kolejne transporty w ostatniej chwili rezygnują.

Posted

doddy napisał(a):
W razie co krzyczcie.
AgnieszkaP nie jedzie do Wawy? Ona lubi wycieczki do Wawy :cool3:

była już we W-wie - no chyba, ze jeszcze siedzi - jechala w piatek:lol:

tu Adusia jest misska powagi:

Posted

Dreamer -bardzo dziękujemy :multi:, ale nie zbieramy na Adę.:loveu: Na razie ma wszystko co potrzeba, oprócz pieluch, które przywiezie nam za kilka dni w ilościach hurtowych nieoceniona Wellington :Rose::Rose::Rose:.

W pogoni za kosem żerującym pod świerczakami:

Głaskanie na pocieszenie po nieudanym polowaniu:

Ada najbardziej lubi byc głaskana po szyi. Odchyla wtedy głowę do tyłu i śmiesznie pomrukuje z zadowolenia. Dzisiaj pierwszy raz bawiła się ze mną w gonienie. Rozbawiła się do tego stopnia, że ciągnęła mnie za nogawkę a potem siedziała na tylnych nogach i napadała na mnie przednimi łapami.