Hund Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Taki poczciwy pychol i tyle nieszczęścia :( Quote
doddy Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Jaka dzidzia w tych kołderkach :loveu::loveu::loveu: Quote
emdziolek Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Witajcie, kiedys czytałam że Ada jest sparaliżowana - a teraz zauważyłam fotke na której stoi - czy ona CHODZI?:crazyeye: Quote
Frotka Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Na razie potrafi stać na czterech łapach i przejść samodzielnie 5-6 kroków (jeśli idzie bardzo wolno, bo kiedy sie spieszy to przechodzi na tryb czołgający). Quote
fizia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Jejku bidusia, jeszcze tylko podtrucia Jej trzeba... Trzymam kciuki za szybką poprawę!! Ona jest przeurocza:loveu: Quote
emdziolek Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Frotka napisał(a):Na razie potrafi stać na czterech łapach i przejść samodzielnie 5-6 kroków (jeśli idzie bardzo wolno, bo kiedy sie spieszy to przechodzi na tryb czołgający). AaaAA Jak Super!! Ale SIe cIEszĘ!:multi: Quote
Frotka Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Fiziu, chyba skorzystamy z Twojej propozycji przekzania prześcieradeł dla Ady. Mamy biegunkową awarię :roll: I chyba wiem co jest jej przyczyną. Jamniki podzieliły się z Adą zdobyczami z kosza na śmieci. A Ada jada tylko chrupki, na dodatek specjalne lekkostrawane. Quote
Frotka Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 zauważcie na drugim zdjęciu od góry, że sierść zaczyna odrastać Quote
doddy Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ciotka doddy może wysłać pocztą jeszcze kołderki dziecięce Quote
fizia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Oczywiście - pościel czeka, nie jest tego zbyt dużo, ale może się przyda. Tylko jak mogłybyśmy się umówić? Przywieźć Ci te rzeczy? Quote
Frotka Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Doddy: nie, bo potrzebujemy czegoś na "już", dopóki nie wyschną poprzednie kołdry od Ciotki Doddy. Do Fizi mamy najbliżej.;) Jeszcze mamy umówione rzeczy z Warszawy, od Paros :Rose:, ale kolejne transporty w ostatniej chwili rezygnują. Quote
Frotka Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Fiziu, wyślij mi proszę jeszcez raz swój numer przez PW. Chyba podjedziemy do Ciebie jutro. Quote
fizia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ok juz wysyłam. Jeśli byłby to kłopot to my podjedziemy do Ciebie. Quote
doddy Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 W razie co krzyczcie. AgnieszkaP nie jedzie do Wawy? Ona lubi wycieczki do Wawy :cool3: Quote
andzia69 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 doddy napisał(a):W razie co krzyczcie. AgnieszkaP nie jedzie do Wawy? Ona lubi wycieczki do Wawy :cool3: była już we W-wie - no chyba, ze jeszcze siedzi - jechala w piatek:lol: tu Adusia jest misska powagi: Quote
Frotka Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Rano znowu polowała na kosy. Jutro będziemy znać wyniki hormonów. Quote
Hund Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Też mamy kilka kocyków ale jesteśmy dalej niż fizia :( Quote
dreamer Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Bazarek dla Ady - ale pieniążki, jeśli będą, dopiero pod koniec miesiąca. Quote
Frotka Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Dreamer -bardzo dziękujemy :multi:, ale nie zbieramy na Adę.:loveu: Na razie ma wszystko co potrzeba, oprócz pieluch, które przywiezie nam za kilka dni w ilościach hurtowych nieoceniona Wellington :Rose::Rose::Rose:. W pogoni za kosem żerującym pod świerczakami: Głaskanie na pocieszenie po nieudanym polowaniu: Ada najbardziej lubi byc głaskana po szyi. Odchyla wtedy głowę do tyłu i śmiesznie pomrukuje z zadowolenia. Dzisiaj pierwszy raz bawiła się ze mną w gonienie. Rozbawiła się do tego stopnia, że ciągnęła mnie za nogawkę a potem siedziała na tylnych nogach i napadała na mnie przednimi łapami. Quote
dreamer Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Ok, dzięki. To ja na razie zamienię bazarek dla innego psiaka. Quote
Recommended Posts