Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 813
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

RURU - widzisz że mam Twój bannerek? Ada aportuje już teraz. Wprawdzie nie na komendę, tylko jak ją najdzie ochota i nie patyki, tylko pluszowego pieska Pluto od Aga-ty ale zawsze to coś.

Baaaardzo się cieszę, że się przydaje bannerek, ;)
spryciara z Ady, pewnie, że lepiej aportować mięciutkiego pieska niż jakieś twarde patyki.:lol:;)
Coś czuję, że niedługo będzie kolejka domków po Adę....

Posted

Na razie kolejki brak. Tak jak pisałam wyżej są dwa domy bardzo wstępnie zainteresowane Adą z czego ludzie sprawdzeni przez Przyjaciela Koni deklarują poważniesjze zainteresowanie, a Pani z Allegro jedynie pyta. Życie z Adą nie jest proste. Trzeba ją nosić, przewijać, znosić smród jej kupy, jeśli nie zdąży się z wyniesieniem jej na czas, trzeba pilnować, żeby nie chodziła zbyt szybko i nie poraniła sobie nóżek. W zasadzie cały czas trzeba przy niej być. Szukamy dla Ady mniej romantyka a bardziej osoby twardo stąpającej po ziemi i świadomej tego, na co się decyduje.

Posted

podziwiam to co robicie dla Ady :Rose: ja osobiscie nie wiem czy podolalabym takiemu obowiazkowi ale mam nadzieje ze mala znajdzie ludzi ktorzy beda ja chcieli pokochac na dobre i na zle tak jak ty Frotka :loveu:

Posted

W nocy położyła się pod drzwiami do kuchni i chrapała, całą noc drzwi się trzesły i trzeszczały. Rano uwodziła mojego jamnika. Wyglądali jak Osioł i Smoczyca ze Shreka. Jamnik wyraźnie speszony schował się w koszyku z innymi psami.

Niestety na porannym spacerze poraniła sobie łapki na zmarzniętch grudkach ziemi. Ma bardzo delikatną skórę. Może chodzić tylko po mchu (na szczęscie koło nas jest go dużo) albo po idealnie wyrównanej trawie.

Kupka lepsza, prawie całkiem dobra.

Posted

Frotka - pościel dla Adusi o czywiście czeka cały czas.

Niestety jest jej o kilka sztuk mniej, bo niespodziewanie rozchorowała się w wekend moja kochana Alma (ON) i okazały się niezbędne...W niedzielę umarła...

Posted

fizia napisał(a):
Frotka - pościel dla Adusi o czywiście czeka cały czas.

Niestety jest jej o kilka sztuk mniej, bo niespodziewanie rozchorowała się w wekend moja kochana Alma (ON) i okazały się niezbędne...W niedzielę umarła...

Fiziu - przykro mi:-(

Frotka na bazarku u taks można kupić buciki:

Buciki ochronne, nieprzemakalne, z polarkiem w środku, na przodzie bucika warstwa wzmacniająca ze skóry lub z zamszu, dzięki czemu bucik nie przedrze się oraz nie ślizga się na lodzie, posiada 2 paski do regulacji na rzepy, dzięki czemu bucik mocno trzyma się na łapie i nie spada

link do bazarku:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103839

Posted

Ja lubię Frotkę i Aduśkę i fszystkie Asty i wszystkich lubię i mam duży respekt i pomogę tylko mi głowica w drukarce poszłłłłła, więc na razie porozsyłam krewnym i znajomym królika, żeby drukneli i rozwieszali, jeżeli, oczywiście, mnie lubią:cool3::razz: