Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Frotka']Potrzebny jest DOM. Nikt nie dzwoni, nawet osoba ktora na forum vegie deklarowała, że jest zdecydowana na adopcję.:placz:

Poza tym potrzebne jest wszystko czym można wyłożyć klatkę: koce,prześcieradła, szmatki.

Bardzo [SIZE=4]dziękuję Andzi 69 za wieeeelki wór materiałów, ceratkę i specjalaną podstawkę do przewijania Ady. :Rose::Rose::Rose:

Bardzo dziękuję Przystani Ocalenie za koce, kołderki, szmatki, środki dezynfekujące. :Rose::Rose::Rose:

Doddy i Fiziu- nie martwicie się.;) Od Was też wkrótce odbiorę rzeczy, które przygotowałyście.

To ja chyba wyślę paczkę :roll:

• Replies 813
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy jest ktoś z Warszawy (Paros?Doddy?) :cool3: kto chciałby i mógłby (przed weekendem) umówić się na rozmowę w 4 oczy z osobą zainteresowaną adopcją Ady?

Posted

[quote name='Frotka']Czy jest ktoś z Warszawy (Paros?Doddy?) :cool3: kto chciałby i mógłby (przed weekendem) umówić się na rozmowę w 4 oczy z osobą zainteresowaną adopcją Ady?[/quote]
Oooo! Jest ktoś zainteresowany adopcją Ady?!:multi:

Posted

Paros i Przyjaciel Koni zgodziły się porozmawiać z Panią zainteresowaną adopcją. DZIĘKUJĘ!!!

Ruru jeszcze Ci na tym forum nie dziękowałam za ogłoszenia Ady - :Rose::Rose::Rose:

Posted

Małgosia - Przyjaciel Koni wybiera się jutro na rozmowęprzed-adopcyjną, chociaż to kawał drogi od Niej.

Bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo DZIEKUJĘ!!!!

:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Frotko to my ci wszyscy dziękujemy za to co robisz dla tej najsłodszej istotki w kształcie pieska, która chwilowo, przez ludzkie zaniedbanie nie włada tylnymi nóżkami, ale już niedługo będzie zdrowiutka i będzie brykać i skakać

Nie wiem dlaczego, ale nijak nie mogę umieścić banerka z Adą w podpisie, jak już się udało, to otwierał się zupełnie inny wątek...
Bardzo, bardzo poproszę o kod do banerka

Posted

Muisz sobie wkleić bannerek w podpisie. Najeżdżasz na bannerek, zaznaczasz, wciskasz kopiuj, wchodzis w "podpis", w okienko które Ci się wyświetli i wciskasz "wklej". Pod tym bannerekiem powinien wyświetlać się film a nie watek. Nie znam kodu...:roll:... jestem komputerowym analfabetą.

Pamiętajcie o tym, że Ada na razie nie została wyadoptowana i NADAL SZUKA DOMU....

Posted

Dopiero tu dotarłam. ;)
Dobrze, że cokolwiek zaczyna się dziać w sprawie Ady.
W razie co bambotle czekają. Jak się nie doczekają to w przyszły weekend może sami je zawieziemy do Krakowa :cool3:

Posted

Uprzejmie zawiadamiam, ze w dniu 11.01.2008 (piatek) dostarczona zostanie karma dla kotow oraz bambotle dla Ady do Krakowa do cioci Camary. Bardzo prosze o odbior od wyzej wymienionej.

Na zdrowie :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Jejku jejku a ja dopiero dzis odnalazłam wątek Adusi.
Witam wszystkich to u mnie jest obecnie Ada:D
Cooo za cudeńko no mówie wam:):)
Gdyby nie ogrom psiaków, koni i obowiążków to już by mała nie musiała szukać domu:(
małe sprostowanie Ada nie ćwiczy na wykładzinie:)
w pokoju, w którym mieszka nie ma dywanu ze względów estetycznych dla Ady:) jednak po przebieraniu pampersa trzeba zregóły myc podłoge bo zawsze cos się nachlapie:/
Ada właśnie macha wam:multi: siedzi obok mnie i najwazniejsze uwielbia oglądac telewizor heheheh
sylwestra spędziła razem ze mna i moimi znajomymi bo ciagle piskała i domagała sie pieszczot więc siedziałą przy nas i zmieniała ręce do głaskania. Po dywanie chodzi dużo łaniej a dzis wstała sama i zrobiła nooo myślę, że ze 4 kroki:D dookoła mnie:):) ale to było piekne!!!!
Skórę ma w świetnym stanie!wszystkim polecam na rany, problemy skórne, grzyby i takie tam ozon!
Ada uwielbia nacieranie ozonem bo wtedy jest bardzo dokładnie masowana po całym ciele no nie koniecznie łandie pachnie ale da się przeżyć hehehe
No przykro ale koleżanka Ada zadecydowała że koniec postu bo mi tu właśnie piska
pozdrawiam

Posted

No w końcu...... Nie spieszyłaś się z tym wpisem... Dla niewtajemniczonych - Capri to Ania Marika.:loveu:

Wszystko wskazuje na to, że Ada ma szansę na dom w Warszawie.

Bardzo dziękuję Przyjacielowi Koni za wysiłek jaki włożyła w sprawdzenie potencjalnego domu Ady. Jechała przez całe miasto, tarmwajem, dopiero teraz dojeżdża spowrotem do domu. Bardzo, bardzo dziękuję. :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

i czekamy:):)
Ale napewno będzie dobrze.
Kochana Frotka to skoro mam juz tyle pseudonimów:) to może je troszke zmodyfikujemy:/ Jako Marika juz się tu nie mogę zalogować boooo nie pamiętam hasła:shake:
Ani pewnie jest mnustwo więc padło na Capri aha i jeszcze jedno równiez droga Frotko:) tłumaczę się od dwóch lat, że hmmmm może fajnie było by się nazywać Marika ale jednakowoż:evil_lol: mam inaczej na nazwisko heheh kiedyś Cie wtajemniczę:)
A więc Marika to mój konis hehehehe nooo a Capri też się przyjeło bo to znów mama mojego konisia:):)
Więc proponuje Ci wybrac jedno z tych trzech: Ania, Marika lub Capri:/ żeby czasem nie wyszło Ania Marika Capri heheheheheh

Posted

I muszę się szczerze przyznać, że będzie mi bardzo bardzo smutno rozstać się z tym przytulakiem:placz: więc mam nadzieję, że faktycznie pojedzie sobie do nowego domku, nauczy sie w końcu dziewczynka ładnie chodzić, będzie biegac po ogródkach, parkach i łapac patyki:)
Bo ona tak bardzo lubi się bawić:p

Posted

Mnie też będzie bardzo smutno...

Andzia - nic się nie stanie od razu. Na razie nadal szukamy domu...

RURU - bannerek świetny! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Wiem jak masz na nazwisko (tzn. do końca nie wiem bo zawsze przekręcam literki) ale dla mnie jesteś Anią Mariką i zawsze tak o Tobie mówię. :eviltong:

Mnie też wkurza, że ludzie mówią o mnie Frotka...